Bristol
Η πολη φιλε μου ΓΑΜΑΕΙ!
Απο τις πιο ομορφες για μενα πολεις στο μεγαλο νησι!!!
Bristol
Σου ευχομε καλη τυχη στο εγχειρημα σου και να παρακαλας μην ειναι η Αγγλια ο επομενος στοχος των "αγορων" γιατι σε βλεπω μετα να ψαχνεις για δουλεια στα νησια Φωκλαντ.
Tυπε πλακα κανεις....Η πολη φιλε μου ΓΑΜΑΕΙ!
Απο τις πιο ομορφες για μενα πολεις στο μεγαλο νησι!!!
έπρεπε να προτιμήσεις Κύπρο αντί Αγγλία.Μαθηματικων
δεν αποκλειεται ειναι πολλοι ελλαδιτες εκει.εχω παει ειναι ωραια.....................έπρεπε να προτιμήσεις Κύπρο αντί Αγγλία.
ξέρω πολλούς φυσικούς/μαθηματικούς καλαμαράδες να πιάνουν δουλειά σε σχολεία εκεί και λένε ότι δεν θα έφευγαν για κανένα λόγο.
στην Ελλάδα δεν δουλεύει σχεδόν κανένας φυσικός/μαθηματικός
Tυπε ακομη μπριστολ εισαι η την εχεις κανει?Με χαρα και συγκίνηση βλεπω οτι ειμαστε αρκετοι "BRISTOLIANOI" εδω μεσα. Το Αγορα ειναι το "ΜΟΡΦΕΣ" που ειχε ο ΣΟΥΛΗΣ???("Dj" Soulis,υπερτατη μορφη!!) Το "Πριστολ"!!!! ειχε ψηφιστει επανειλημμένα ως η καλυτερη πολη για φοιτητες(δωστε βαση εδω οσοι ειναι να πατε, οχι για δουλεια! αλλα φοιτητες!),ενω και ο πληθυσμός σε μεγαλο βαθμο (ενα 25% περιπου) ειναι Students. Απο δουλειες ητανε ονειρο, "αρνητικη" ανεργία!!! και τα 1300 το μηνα χαλαρα. Δυστυχως ομως η Αγγλια περασε αληθινη κριση κι οχι "made in Greece"...... Ετσι κλεισανε επιχειρησεις,μαγαζια,απολυσανε κοσμο,η "νυχτα" εχει πεσει και οι Ελληνες εχουμε φυγει απο εκει χρονια τωρα. Για τα παιδια που θα φυγουνε ευχόμαστε τα καλυτερα,αλλα να ξερετε οτι τα "πτυχια με 3 χιλιαρικα πρωτο μισθο" τελειωσανε! Επισης,εκτος απο εμας η Αγγλια ειναι στοχος παντος εθνικοτητας με οτι αυτο συνεπαγετε. Να πατε αλλα να ξερετε οτι ευκολα μπορει να βρεθειτε "στη λατζα...." Ενω θα εισαστε μακρυα απο την μαμα πατριδα σε ενα μερος με ιδιοτροπους "τυποποιημενους" ανθρωπους, αφιλοξενη "δυτικη" κοινωνια, ανοστο φαγητο και τις ορδες των πακηδων/νιγηριανων να σας ακολουθουν κι εκει.
Ας μου απαντήσει κάποιος που "βλέπει μεσοπρόθεσμα", γιατί ο οποισδήποτε ευρωπαικός προορισμός θα αποδώσει ?
Με χαρα και συγκίνηση βλεπω οτι ειμαστε αρκετοι "BRISTOLIANOI" εδω μεσα. Το Αγορα ειναι το "ΜΟΡΦΕΣ" που ειχε ο ΣΟΥΛΗΣ???("Dj" Soulis,υπερτατη μορφη!!) Το "Πριστολ"!!!! ειχε ψηφιστει επανειλημμένα ως η καλυτερη πολη για φοιτητες(δωστε βαση εδω οσοι ειναι να πατε, οχι για δουλεια! αλλα φοιτητες!),ενω και ο πληθυσμός σε μεγαλο βαθμο (ενα 25% περιπου) ειναι Students. Απο δουλειες ητανε ονειρο, "αρνητικη" ανεργία!!! και τα 1300 το μηνα χαλαρα. Δυστυχως ομως η Αγγλια περασε αληθινη κριση κι οχι "made in Greece"...... Ετσι κλεισανε επιχειρησεις,μαγαζια,απολυσανε κοσμο,η "νυχτα" εχει πεσει και οι Ελληνες εχουμε φυγει απο εκει χρονια τωρα. Για τα παιδια που θα φυγουνε ευχόμαστε τα καλυτερα,αλλα να ξερετε οτι τα "πτυχια με 3 χιλιαρικα πρωτο μισθο" τελειωσανε! Επισης,εκτος απο εμας η Αγγλια ειναι στοχος παντος εθνικοτητας με οτι αυτο συνεπαγετε. Να πατε αλλα να ξερετε οτι ευκολα μπορει να βρεθειτε "στη λατζα...." Ενω θα εισαστε μακρυα απο την μαμα πατριδα σε ενα μερος με ιδιοτροπους "τυποποιημενους" ανθρωπους, αφιλοξενη "δυτικη" κοινωνια, ανοστο φαγητο και τις ορδες των πακηδων/νιγηριανων να σας ακολουθουν κι εκει.
εσεις που πατε αγγλια προσεξτε μη φατε κανα τσιμπουκι και τρεχετε...
το τσιμοθκι ειναι light?? αν δεν ειναι απο αραπακλα στην αγγλια ναι.Oταν τον εχεις φαει ηδη απο πισω εδω στην Ελλαδα,νομιζω το τσιμπουκι ειναι light
Χαιρεται.
Ειμαι 30 χρονων και πηρα τη μεγαλη αποφαση το καλοκαιρι να φυγω απο την Ελλαδα και να παω να εγκατασταθω Αγγλια.Προσπαθησα παρα πολυ στην Ελλαδα και εψαξα πολυ,αλλα η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη.Ειμαι 30 χρονων,εχω πτυχιο οπως σχεδον ολοι και βαρεθηκα να ζω στη μιζερια.Αισθανομαι οτι ηδη εχω χασει αρκετα χρονια εδω.Το καλο ειναι οτι θα παω σε καλη και ασφαλη πολη Νοτια και θα συζω με μια κοπελα ξενη που εχω γνωρισει και μενει εκει,οποτε θα μοιραζομαστε ενοικιο.Για ενα χρονο θα κανω μια ειδικευση στο Πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο και μετα βουρ για δουλεια.
Αν καποιος εχει κανει ενα παρομοιο βημα,θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του και γενικα διαφορα tips και συμβουλες.
Και εγώ τα ίδια.Βασικά το 2007 δεν άντεχα καθόλου και ήθελα πάσει θυσία να φύγω για Αγγλία.Σπούδασα 3 χρόνια στο Manchester Business School έκανα Bsc (Hons) Management. Τέλειωσα το καλοκαίρι και δουλεύω Αθήνα σε πολυεθνική.Παίρνω λίγο λιγότερα από 1200 ευρώ.Αν και δεν με χαλάει πλέον και Ελλάδα εδώ και κάνα μήνα κάνω αιτήσεις για Αγγλία μιας και η γυναίκα μου είναι άνεργη και δεν τη σηκώνει το κλίμα Ελλάδα.
Για Αγγλία αυτό που θα σου πω ε'ιναι ότι το πτυχίο από Ελλάδα θα συναντήσεις έντονη δυσπιστία.Το Master αν και στην Ελλάδα εκτιμάται τουλάχιστον για να βρεις δουλειά γιατί από μισθό άντε και 100 ευρώ παραπάνω να δώσουν,στην Αγγλία με μηδέν προυπηρεσία δεν του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.Αλλά σωστό το σκεπτικό σου να κάνεις σπουδή ώστε να ανοίξεις τις πόρτες για εκεί.Μόνο με πτυχίο από ελληνικό ΑΕΙ εκεί πάρα πολύ δύσκολα.
Μια ερώτηση τι βαθμό πτυχίου έχεις;Να ξέρεις ότι στην Αγγλία 8 στις 10 εταιρείες ζητούν βαθμό 2.1 και πάνω δηλαδή 7 και πάνω με δικούς μας βαθμούς.