Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σου ευχομε καλη τυχη στο εγχειρημα σου και να παρακαλας μην ειναι η Αγγλια ο επομενος στοχος των "αγορων" γιατι σε βλεπω μετα να ψαχνεις για δουλεια στα νησια Φωκλαντ.

Και τα νησια Φωκλαντ της Αγγλιας ειναι,αμα πτωχευσει η Αγγλια και εκει δε θα εχει δουλεια  :cheesy:
Μεγαλες χωρες με βιομηχανια δε επηρεαζοντε,μονο κατι χωρες που δεν παραγουν τιποτα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τι μεταπτυχιακο εκανες εδω αν επιτρεπεται και ειναι τοσο αχρηστο?

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
H πολη γαμαει εχω παει.Οσο για το μεταπτυχιακο οτι και αν ειναι φιλε,στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι αχρηστο

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
 Με χαρα και συγκίνηση βλεπω οτι ειμαστε αρκετοι "BRISTOLIANOI" εδω μεσα. Το Αγορα ειναι το "ΜΟΡΦΕΣ" που ειχε ο ΣΟΥΛΗΣ???("Dj" Soulis,υπερτατη μορφη!!) Το "Πριστολ"!!!! ειχε ψηφιστει επανειλημμένα ως η καλυτερη πολη για φοιτητες(δωστε βαση εδω οσοι ειναι να πατε, οχι για δουλεια! αλλα φοιτητες!),ενω και ο πληθυσμός σε μεγαλο βαθμο (ενα 25% περιπου) ειναι Students. Απο δουλειες ητανε ονειρο, "αρνητικη" ανεργία!!! και τα 1300 το μηνα χαλαρα. Δυστυχως ομως η Αγγλια περασε αληθινη κριση κι οχι "made in Greece"...... Ετσι κλεισανε επιχειρησεις,μαγαζια,απολυσανε κοσμο,η "νυχτα" εχει πεσει και οι Ελληνες εχουμε φυγει απο εκει χρονια τωρα. Για τα παιδια που θα φυγουνε ευχόμαστε τα καλυτερα,αλλα να ξερετε οτι τα "πτυχια με 3 χιλιαρικα πρωτο μισθο" τελειωσανε! Επισης,εκτος απο εμας η Αγγλια ειναι στοχος παντος εθνικοτητας με οτι αυτο συνεπαγετε. Να πατε αλλα να ξερετε οτι ευκολα μπορει να βρεθειτε "στη λατζα...." Ενω θα εισαστε μακρυα απο την μαμα πατριδα σε ενα μερος με ιδιοτροπους "τυποποιημενους" ανθρωπους, αφιλοξενη "δυτικη" κοινωνια, ανοστο φαγητο και τις ορδες των πακηδων/νιγηριανων να σας ακολουθουν κι εκει.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
καλα θα κανει...........................

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλή σου τύχη φίλε και μακάρι να στεριώσεις

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έπρεπε να προτιμήσεις Κύπρο αντί Αγγλία.
ξέρω πολλούς φυσικούς/μαθηματικούς καλαμαράδες να πιάνουν δουλειά σε σχολεία εκεί και λένε ότι δεν θα έφευγαν για κανένα λόγο.
στην Ελλάδα δεν δουλεύει σχεδόν κανένας φυσικός/μαθηματικός

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
έπρεπε να προτιμήσεις Κύπρο αντί Αγγλία.
ξέρω πολλούς φυσικούς/μαθηματικούς καλαμαράδες να πιάνουν δουλειά σε σχολεία εκεί και λένε ότι δεν θα έφευγαν για κανένα λόγο.
στην Ελλάδα δεν δουλεύει σχεδόν κανένας φυσικός/μαθηματικός
δεν αποκλειεται ειναι πολλοι ελλαδιτες εκει.εχω παει ειναι ωραια.....................

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
  Με χαρα και συγκίνηση βλεπω οτι ειμαστε αρκετοι "BRISTOLIANOI" εδω μεσα. Το Αγορα ειναι το "ΜΟΡΦΕΣ" που ειχε ο ΣΟΥΛΗΣ???("Dj" Soulis,υπερτατη μορφη!!) Το "Πριστολ"!!!! ειχε ψηφιστει επανειλημμένα ως η καλυτερη πολη για φοιτητες(δωστε βαση εδω οσοι ειναι να πατε, οχι για δουλεια! αλλα φοιτητες!),ενω και ο πληθυσμός σε μεγαλο βαθμο (ενα 25% περιπου) ειναι Students. Απο δουλειες ητανε ονειρο, "αρνητικη" ανεργία!!! και τα 1300 το μηνα χαλαρα. Δυστυχως ομως η Αγγλια περασε αληθινη κριση κι οχι "made in Greece"...... Ετσι κλεισανε επιχειρησεις,μαγαζια,απολυσανε κοσμο,η "νυχτα" εχει πεσει και οι Ελληνες εχουμε φυγει απο εκει χρονια τωρα. Για τα παιδια που θα φυγουνε ευχόμαστε τα καλυτερα,αλλα να ξερετε οτι τα "πτυχια με 3 χιλιαρικα πρωτο μισθο" τελειωσανε! Επισης,εκτος απο εμας η Αγγλια ειναι στοχος παντος εθνικοτητας με οτι αυτο συνεπαγετε. Να πατε αλλα να ξερετε οτι ευκολα μπορει να βρεθειτε "στη λατζα...." Ενω θα εισαστε μακρυα απο την μαμα πατριδα σε ενα μερος με ιδιοτροπους "τυποποιημενους" ανθρωπους, αφιλοξενη "δυτικη" κοινωνια, ανοστο φαγητο και τις ορδες των πακηδων/νιγηριανων να σας ακολουθουν κι εκει.
Tυπε ακομη μπριστολ εισαι η την εχεις κανει?

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ας μου απαντήσει κάποιος που "βλέπει μεσοπρόθεσμα", γιατί ο οποισδήποτε ευρωπαικός προορισμός θα αποδώσει ?

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ας μου απαντήσει κάποιος που "βλέπει μεσοπρόθεσμα", γιατί ο οποισδήποτε ευρωπαικός προορισμός θα αποδώσει ?

Ισχυρες χωρες οπως Αγγλια,Γερμανια,Γαλλια δεν ειναι επιφοβες οσο μικροτερες.Επιπλεον μπορεις να μεινεις και να εργαστεις εκει οσο θελεις λογω Ευρωπαικης ενωσης.Η Αγγλια λογω γλωσσας και απο τα αλλα που ανεφερα,ειναι απο τις καλυτερες αποφασεις για να κανει καποιος το πρωτο βημα και να 'δοκιμασει' την τυχη του.
Απο εκει και περα Αμερικη και Αυστραλια ακομα και Νεα Ζηλανδια ειναι καλοι προορισμενοι,αλλα ειναι μακρια,θελεις βιζα και δεν ειναι Ευρωπη,δηλ . το καλυτερο θα ητανε να ειχες καποιον γνωστο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αυτό που μου έμεινε από το όλο ποστ, είναι ότι η μεγαλύτερη μορφή (και μάλλον έβγαλε και τα περισσότερα φράγκα), είναι ο Σούλης μάγκες μου!!!
Ούτε κάποιος πτυχιούχος, μαστεράς, κάτοχος διδακτορικού, ούτε τίποτα...
Οι παραπάνω περιμένουν στην ουρά, τόσο για να πάρουν ένα μισθουλάκο, όσο και για να βρουν καμιά γκόμενα να σπρώξουν...

Χαίρεται  :grin:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εσεις που πατε αγγλια προσεξτε μη φατε κανα τσιμπουκι και τρεχετε...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρεται.
Ειμαι 30 χρονων και πηρα τη μεγαλη αποφαση το καλοκαιρι να φυγω απο την Ελλαδα και να παω να εγκατασταθω Αγγλια.Προσπαθησα παρα πολυ στην Ελλαδα και εψαξα πολυ,αλλα η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη.Ειμαι 30 χρονων,εχω πτυχιο οπως σχεδον ολοι και βαρεθηκα να ζω στη μιζερια.Αισθανομαι οτι ηδη εχω χασει αρκετα χρονια εδω.Το καλο ειναι οτι θα παω σε καλη και ασφαλη πολη Νοτια και θα συζω με μια κοπελα ξενη που εχω γνωρισει και μενει εκει,οποτε θα μοιραζομαστε ενοικιο.Για ενα χρονο θα κανω μια ειδικευση στο Πανεπιστημιο σε μεταπτυχιακο και μετα βουρ για δουλεια.
Αν καποιος εχει κανει ενα παρομοιο βημα,θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του και γενικα διαφορα tips και συμβουλες. :)

Και εγώ τα ίδια.Βασικά το 2007 δεν άντεχα καθόλου και ήθελα πάσει θυσία να φύγω για Αγγλία.Σπούδασα 3 χρόνια στο Manchester Business School έκανα Bsc (Hons) Management. Τέλειωσα το καλοκαίρι και δουλεύω Αθήνα σε πολυεθνική.Παίρνω λίγο λιγότερα από 1200 ευρώ.Αν και δεν με χαλάει πλέον και Ελλάδα εδώ και κάνα μήνα κάνω αιτήσεις για Αγγλία μιας και η γυναίκα μου είναι άνεργη και δεν τη σηκώνει το κλίμα Ελλάδα.

Για Αγγλία αυτό που θα σου πω ε'ιναι ότι το πτυχίο από Ελλάδα θα συναντήσεις έντονη δυσπιστία.Το Master αν και στην Ελλάδα εκτιμάται τουλάχιστον για να βρεις δουλειά γιατί από μισθό άντε και 100 ευρώ παραπάνω να δώσουν,στην Αγγλία με μηδέν προυπηρεσία δεν του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.Αλλά σωστό το σκεπτικό σου να κάνεις σπουδή ώστε να ανοίξεις τις πόρτες για εκεί.Μόνο με πτυχίο από ελληνικό ΑΕΙ εκεί πάρα πολύ δύσκολα.

Μια ερώτηση τι βαθμό πτυχίου έχεις;Να ξέρεις ότι στην Αγγλία 8 στις 10 εταιρείες ζητούν βαθμό 2.1 και πάνω δηλαδή 7 και πάνω με δικούς μας βαθμούς.

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ τα ίδια.Βασικά το 2007 δεν άντεχα καθόλου και ήθελα πάσει θυσία να φύγω για Αγγλία.Σπούδασα 3 χρόνια στο Manchester Business School έκανα Bsc (Hons) Management. Τέλειωσα το καλοκαίρι και δουλεύω Αθήνα σε πολυεθνική.Παίρνω λίγο λιγότερα από 1200 ευρώ.Αν και δεν με χαλάει πλέον και Ελλάδα εδώ και κάνα μήνα κάνω αιτήσεις για Αγγλία μιας και η γυναίκα μου είναι άνεργη και δεν τη σηκώνει το κλίμα Ελλάδα.

Για Αγγλία αυτό που θα σου πω ε'ιναι ότι το πτυχίο από Ελλάδα θα συναντήσεις έντονη δυσπιστία.Το Master αν και στην Ελλάδα εκτιμάται τουλάχιστον για να βρεις δουλειά γιατί από μισθό άντε και 100 ευρώ παραπάνω να δώσουν,στην Αγγλία με μηδέν προυπηρεσία δεν του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.Αλλά σωστό το σκεπτικό σου να κάνεις σπουδή ώστε να ανοίξεις τις πόρτες για εκεί.Μόνο με πτυχίο από ελληνικό ΑΕΙ εκεί πάρα πολύ δύσκολα.

Μια ερώτηση τι βαθμό πτυχίου έχεις;Να ξέρεις ότι στην Αγγλία 8 στις 10 εταιρείες ζητούν βαθμό 2.1 και πάνω δηλαδή 7 και πάνω με δικούς μας βαθμούς.

Ευχαριστω για το reply.Ο βαθμος του πτυχιου μου ειναι 6.6,αλλα καταλαβαινεις οτι η σχολη Μαθηματικων ειναι πολυ δυσκολη και ελπιζω να λαμβανεται υποψιν αυτο.Δε περιμενω να πλουτισω,ουτε να βγαζω 3000 το μηνα,αλλα να βρω μια αξιοπρεπη δουλεια,σε ενα αξιοπρεπες περιβαλλον,οπου να υπαρχει καποια αξιοκρατια.Η κοπελα μου ζει και εργαζεται 8 χρονια στην  Αγγλια και σκοπευουμε να μεινουμε μαζι και να μοιραζομαστε εξοδα.Επισης εχω διαβασει οτι θεωρειται πλεονεκτημα ενα πτυχιο μαθηματικων με ενα καλο μεταπτυχιακο γιατι υποτιθεται οτι υπαρχει δυνατο backround.Στην Ελλαδα η μονη τυχη που εχω ειναι σαν καθηγητης σε σχολειο,μια φορα κα8ε 2-3 χρονια διαγωνισμος,1 στουσ 13 επιτυχοντες κτλ παρτο αυγο και κουρευτο.
Ακομα και καθηγητης στην Αγγλια ειναι καλυτερα οπου εχουνε μεγαλη ελλειψη και παρακαλανε.
Εχω ζησει για λιγο στο Bristol και δεν ειναι τοσο τραγικα,ειδικα αν εισαι με καποιον

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τον κουλουρα εξω απο το ταχυδρομειο στον Πειραια, τον κοβω να σπρωχνει ισαμε 1500 κουλουρια την ημερα. Βαλτε τα κατω εσεις οι μαθηματικοι και καλαμαραδες, να δειτε τι οικονομαει. (χαλαλι του του ανθρωπου)
Που να βαλω κατω ολα τα μεταπτυχιακα μου να τα  :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom