boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εεεεεεεεε. μααααααα.
Δις χουάϊτ μπόϋ ιζ μάϊ μαδερφάκινγκ μπιτς.
γουόρντ dawg
Εεεεεεεεε. μααααααα.
Εεεεεεεεε. μααααααα.
έχετε πολύ πλάκα, χρόνια πολλά να περάσετε όλοι καλάSecond Best is not good enough
Suck my left
Fucking A.
Obtain this
another one bites the dust
Dickhead
Sucker
και άλλα όμορφα και με δυό κουβέντες αφού δεν έχεις χιούμορ.
FUCK OFF.
P.S.
lizard......
Don't mess with me, shut up & lick my dick.
έχετε πολύ πλάκα, χρόνια πολλά να περάσετε όλοι καλά
Εεεεεεεεε. μααααααα.
εγώ έχω κλείσει γαλλία, μη μου κουβαληθείτε όλοι εκεί.
άμα παραγίνει η κατάσταση εκεί, Κένυα
απο τον αφρο στον αφροτερο ειναι οι επιλογες σου
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παμε να φυγουμε οσο ποιο συντομα γινετε σας λεω... Να φτιαξουμε ελληνικη αποικια σε καμια ζουγλα να τελειωνει το θεμα.
η ελλάδα είναι περίεργο τρένο...Σκατοχωρα δε λετε τιποτα .. Εγω λιγες μερες στο Βερολινο ειχα παει και με το που πατησα το ποδι μου στο ελληνικο αεροδρομιο αυτοματα σιχαθηκα την ωρα και την στιγμη που γυρισα ! Οσο για να την κανουμε απο εδω... εγω ειμαι ετοιμος για Αυστραλια !
Παμε να φυγουμε οσο ποιο συντομα γινετε σας λεω... Να φτιαξουμε ελληνικη αποικια σε καμια ζουγλα να τελειωνει το θεμα.
Το Ελληνικό Δημόσιο θα αναγκαστεί να πληρώσει[size=24pt] περί τα 13 δισ. ευρώ επιπλέον σε τόκους για το χρέος (ομόλογα) που πουλάει φέτος,[/size]
[size=24pt]«κάποια στιγμή εντός του καλοκαιριού» στα επίπεδα των 250 μονάδων βάσης. [/size]
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα θα αποχωρήσουν ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ σάβρα...... θα σε γαμάνε ΜΟΝΟ 5-6.......
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
Πιο μεγάλα κάντα γιατί πλακώνει λόγω ηλικίας και η ρημάδα η πρεσβυωπία και δεν φαίνονται και τόσο καλά.
Μήπως είσαι ο Παπακωνσταντίνου ρε φίλε και βγάζεις τέτοιο άχτι και αμανάτι και ασχολείσαι;
Πήγαινε ρίξε και καμμιά @@@τσα να ηρεμήσεις και γράψτους όλους και όλα τα υπόλοιπα στα @@@δια σου γιατί σε βλέπω να πεθαίνεις πολύ νέο.
Αλλη δουλειά στις 11 και τέταρτο δεν έχεις να κάνεις και κάθεσαι και ασχολείσαι στο μπουρδελοσαιτ και ασχολείσαι με οικονομική Πολιτική. Ελεος παράτα το πιά.
ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙ....
έχω φύγει εκτός...
με διασκεδάζετε αφάνταστα........
ρίξατε πούτσα στη Μερκελ και πάλι πιο πολλά πλερώνετε....
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαχχααααααααα