You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 151K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
όποιος θέλει να φύγει δεν είναι έλληνας????Οχι και παλι οχι.
Οποιος θελει να φυγη δεν ειναι ελληνας,ειναι κατι αλλο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είναι μόνο εάν φέρνει το συνάλλαγμα για επαναπατρισμό.όποιος θέλει να φύγει δεν είναι έλληνας????
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)είναι μόνο εάν φέρνει το συνάλλαγμα για επαναπατρισμό.
είναι μόνο εάν φέρνει το συνάλλαγμα για επαναπατρισμό.
Καλη καρδια.για να είμαι ειλικρινής,δεν διάβασα κανένα παλιό post,μόνο το δικό σου,αλλά υποθέτω πως απαντάς κατευθείαν στον τίτλο του θρεντ.
αν δεν είναι έτσι,sorry για την παρεμβολή.
Καλη συνεχεια.
Να υποθέσω λοιπόν(επειδή δεν κατάλαβα το "συμπέρασμα")πως δεν αναφερόσουν στον τίτλο του θρεντ,αλλά σε κάποιο συγκεκριμένο post?Καλη καρδια.
Καλη συνεχεια.
επίσης,φίλε μου,καλή συνέχεια.
Μενουμε σε μια υπεροχη χωρα.είναι μόνο εάν φέρνει το συνάλλαγμα για επαναπατρισμό.
Γιατι δεν προσπαθουμε να την κανουμε μοναδικη στον πλανητη γη?
Το μονο που κανουμε ειναι να την καταστρεφουμε.
ακριβώς γι'αυτό τον λόγο-υποθέτω-πως γράφτηκε και το συγκεκριμένο θρεντ!επειδή είναι(ή ίσως "ήταν")μία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ χώρα,όπου θα μπορούσαμε να ζούμε πολύ ωραία και την έχουμε κάνει.....σκατά!!η γνώμη σου ποια είναι?τι μπορεί να κάνει-ο καθένας ξεχωριστά-με την προυπόθεση πως πραγματικά έχει τέτοιες προθέσεις,για να είναι έστω ικανοποιημένος και όχι απόλυτα ξενερωμένος?Μενουμε σε μια υπεροχη χωρα.
Γιατι δεν προσπαθουμε να την κανουμε μοναδικη στον πλανητη γη?
Το μονο που κανουμε ειναι να την καταστρεφουμε.
Απο αυτα που διαβαζω σε ολο περιπου το σαιτ δυσκολα θα κανουμε κατι.
Ενας να καταλαβη μου αρκη γιατι δεν μπωρουμε να τα εχουμε ολα.
Ποσοι λες να θελουν να κανουν κατι?
Λιγη πολλη λιγη γιατι δεν τους μαθαν τη ειναι να ζουν για το καλυτερο.
Ετσι εχουμε και λεμε,μονο το 5 με 10 της εκατο πρεπη να ζη πανω σε αυτη τη χωρα.(οι περισοτεροι ειναι αχρηστοι)
Σκληρα λογια αλλα ετσι ειναι.
Ενας να καταλαβη μου αρκη γιατι δεν μπωρουμε να τα εχουμε ολα.
Ποσοι λες να θελουν να κανουν κατι?
Λιγη πολλη λιγη γιατι δεν τους μαθαν τη ειναι να ζουν για το καλυτερο.
Ετσι εχουμε και λεμε,μονο το 5 με 10 της εκατο πρεπη να ζη πανω σε αυτη τη χωρα.(οι περισοτεροι ειναι αχρηστοι)
Σκληρα λογια αλλα ετσι ειναι.
Είμαι στα 33 μου,ελεύθερος και μου την έχει δώσει άσχημα...Όπου να 'ναι θα μείνω χωρίς δουλειά,αφού το μαγαζί που δουλεύω είναι θέμα χρόνου να κλείσει και η κατάσταση έξω είναι τραγική :'( :'(
Έχω πέντε θείους και καμιά 10ριά ξαδέρφια στην Αυστραλία και μου λένε εδώ και χρόνια να πάω εκεί κάτω με πληρωμένα τα εισιτήρια απ'αυτούς,σκέφτομαι όμως ότι είμαι μεγάλος πια...Από την άλλη,δεν έχω ξαναβγεί έξω απ' την Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος τι παίζει,πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι χειρότερα από το μπουρδέλο την Ψωροκώσταινα Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για απόφαση ζωής,αφού,εκτός από την απόσταση,υπάρχει περίπτωση να μην ξαναγυρίσω πίσω...
Τι λέτε ρε μάγκες...αξίζει τον κόπο;Έχει ζήσει κανείς από εσάς στην Αυστραλία να μου πει τι παίζει από Σύδνεϋ και τέτοια;Να την κάνω ή θα το μετανιώσω;
Έχω πέντε θείους και καμιά 10ριά ξαδέρφια στην Αυστραλία και μου λένε εδώ και χρόνια να πάω εκεί κάτω με πληρωμένα τα εισιτήρια απ'αυτούς,σκέφτομαι όμως ότι είμαι μεγάλος πια...Από την άλλη,δεν έχω ξαναβγεί έξω απ' την Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος τι παίζει,πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι χειρότερα από το μπουρδέλο την Ψωροκώσταινα Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για απόφαση ζωής,αφού,εκτός από την απόσταση,υπάρχει περίπτωση να μην ξαναγυρίσω πίσω...
Τι λέτε ρε μάγκες...αξίζει τον κόπο;Έχει ζήσει κανείς από εσάς στην Αυστραλία να μου πει τι παίζει από Σύδνεϋ και τέτοια;Να την κάνω ή θα το μετανιώσω;
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
δοκίμασε το φιλε.δεν χανεις και κατι.μετάνιωσε για κατι που εκανες και οχι για κατι που ΔΕΝ εκανες.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Κάντηνα... χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Βρε πήγαινε εκεί!!5 φορές καλύτερα από Ελλάδα.Πολύ οργανωμένο κράτος,καλούς μισθούς και σχετικά όχι τόσο πολυ΄έγκλημα.έχει και πολύ ωραίες κοπέλες.Άντε πάρε το αεροπλάνο και μην το σκέφτεσαι!!Εγώ εδώ και χρόνια εύχόμουν να χα κάνα θείο στιν Αμερική ή Αυστραλία να πάω.Είμαι Αγγλία όμως πιστεύω Αυστραλία είναι καλύτερα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εκτός άμα ξενερώνει να κάνει χριστούγεννα καλοκαιριάτικα! χαχα ! Ή να κάνει μπάνιο Ιανουάριο μήνα!
αφου δεν εχεισ υποχρεωσεις εδω και δεν σε κραταει τιποτα,πηγαινε φιλε..εδω ζησει εξωτερικο και ειναι σιγουρα καλυτερα..αυστραλια δεν πηγα,αλλα σιγουρα θα δεις διαφορετικα πραγματα αποτι ευρωπη...δοκιμασε το αφου εχεις δικα σου ατομα εκει,ειναι βασικο αyτο...good luck φιλε....ενημεωσε μας αν τιν κανεις
Mάγκα μου κάντηνε σα λαγός και πίσω μην κοιτάς.
Χωριανός μου που πήγε οικογενειακός στην Αουστάλια πιτσιρικάς, έκανε οικογεναεια δικία του εκεί και επέστρεψε στην πατρίδα μας για καμιά 10 χρόνια. Φυσικά είδε και αποείδε ο καημένος, του μάσησαν και το κομπόδεμα κάτι λαμόγια και ξανεπέστρεψε στην μακρυνή ήπειρο στα 50ήντα.
Υποχρεόσεις δεν έχεις- γυναίακ θα σου βρόυνε εκέι ( μόνο γάμα της καλά κα κάνε και λίγο τον δύσκολο)πρίκα θα σου δώσουν, είσαι και παλουκάρι 33 μακάρι να μπορούσα να έρχόμουνα μαζί σου.
Ααααααααααααααα δες την παίζει από τα διαβατήρια γιατί ειναι δύσκολοι πλέον πλάκοσαν πολλοί ασιάτες.
Χωριανός μου που πήγε οικογενειακός στην Αουστάλια πιτσιρικάς, έκανε οικογεναεια δικία του εκεί και επέστρεψε στην πατρίδα μας για καμιά 10 χρόνια. Φυσικά είδε και αποείδε ο καημένος, του μάσησαν και το κομπόδεμα κάτι λαμόγια και ξανεπέστρεψε στην μακρυνή ήπειρο στα 50ήντα.
Υποχρεόσεις δεν έχεις- γυναίακ θα σου βρόυνε εκέι ( μόνο γάμα της καλά κα κάνε και λίγο τον δύσκολο)πρίκα θα σου δώσουν, είσαι και παλουκάρι 33 μακάρι να μπορούσα να έρχόμουνα μαζί σου.
Ααααααααααααααα δες την παίζει από τα διαβατήρια γιατί ειναι δύσκολοι πλέον πλάκοσαν πολλοί ασιάτες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 27K