P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Πάντως ο Γλου θέλει να μπαναριστεί,το σπρώχνει προς τα κει αλλά το γιατι δεν ξέρω.
αλι ισχυει αυτο π ειπε ο αγιος? ειχατε νταραβερι?
Πάντως ο Γλου θέλει να μπαναριστεί,το σπρώχνει προς τα κει αλλά το γιατι δεν ξέρω.
οχι ρε,τρολλαρει η καμπιααλι ισχυει αυτο π ειπε ο αγιος? ειχατε νταραβερι?
οχι ρε,τρολλαρει η καμπια
Και τωρα ειμαι 45 και εισαι 25.ρε αλεξ πριν απο 10 χρ ησουνα 35 κ γω 15 omg :S :S :S :S
Αν ειχα νταραβερι με τον αγιο θα ήταν για 10 λεπτά το πολύ στην αληθινη ζωή .Μετα θα πέφταν φάπες.λεω κ γω, γτ θα ταν πολυ βλακας να αφησει τετοιο μωρο!
Και τωρα ειμαι 45 και εισαι 25.
Δεν ειναι καλυτερα να το προλαβουμε πριν γινει εγω 55 κι εσυ 35?
Αν ειχα νταραβερι με τον αγιο θα ήταν για 10 λεπτά το πολύ στην αληθινη ζωή .Μετα θα πέφταν φάπες.
Σιγα ρε κιλερ.Αν ειχα νταραβερι με τον αγιο θα ήταν για 10 λεπτά το πολύ στην αληθινη ζωή .Μετα θα πέφταν φάπες.
Σιγα ρε κιλερ.
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑν ειχα νταραβερι με τον αγιο θα ήταν για 10 λεπτά το πολύ στην αληθινη ζωή .Μετα θα πέφταν φάπες.
εδω μαζευτηκατε σημερα?
ρε μην αλλαζετε θρεντ καθε τρεις καιμιαλιγο
Πάω κι εγω, αντε καληνυχτεςμαριε ελα να παρεις τη θεση μ γτ αποχωρω
Μολις ηρθες, εφυγαν, τι καταλαβες;εδω μαζευτηκατε σημερα?
ρε μην αλλαζετε θρεντ καθε τρεις και μια
εβαλα την ηλεκτρικη κλωτσαΜολις ηρθες, εφυγαν, τι καταλαβες;
Αν ειχα νταραβερι με τον αγιο θα ήταν για 10 λεπτά το πολύ στην αληθινη ζωή .Μετα θα πέφταν φάπες.
Αυπνίες Τομα??εδω μαζευτηκατε σημερα?
ρε μην αλλαζετε θρεντ καθε τρεις και μια
ναι ρε πουστη μουΑυπνίες Τομα??
Ειδήμονες στα μουνιά,στα πολιτικά,στα γεωπολιτικά.ιστορια,θρησκευτικά ...τωρα ΚΑΙ στη φωτογραφία.
Τι να κλάσει η Βέλβω μπρόστα μου.Φαντάσου οτι η Αλιντισσα ειναι μαθητρια μου...και τα παει μια χαρα ;)