Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aργησα αλλά το καταλαβα. Για χαρη μου κάνει διαιτα η Πενταγιό, για να μου κανει καλη εντυπωση...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
Αν ειχα νταραβερι με τον αγιο θα ήταν για 10 λεπτά το πολύ στην αληθινη ζωή .Μετα θα πέφταν φάπες.

Ε... Τέτοιο κομοδίνο που είσαι, φυσικά και θα ζήταγα τα λεφτα μου πίσω το πολύ στο δεκάλεπτο.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
το ηξερε!! γι αυτο το εκανε!

Τό ΄ξερε δεν τό ΄ξερε, όπως και νά 'χει, παπαριά καμαρωτή έκανε. Στο κάτω κάτω της γραφής, αφού ήταν διατεθημένος να πέσει τόσο χαμηλά και να ρίξει γαμωμάνες και γαμωοικογένειες, ας τις έριχνε εκεί που έπρεπε να τις ρίξει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
[size=18pt]ΔΗΛΩΣΕΙΣ gl[/size]

"τωρα μαλιστα.....να ειμαι μουτ και απο το αφεντικο και μονο,κανεις μοντ δεν τολμησε να το πατησει και το κανε ο ιδιος....ετσι μαλιστα δικαιωση και μπορω να πεθανω ησυχος"

"Προτιμώ μπάν κατευθείαν αν και θαρρώ αυτό θα είναι το επόμενο βήμα.... Α και δεν ανέβηκαν και δύο κριτικές μου από σαλονικη"

"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη

Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....

Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει,  τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια

Και όπως λέει και ο αρνι

I ll Be Back.....
"

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ένα γεια κ από μενα σ ένα μεγαλο ονομα με προσφορα!

Gl να ξερεις εισαι παντα μελος του φορουμ γιατι τα γραπτα σου θα είναι εδώ. Οποιος και να το εκανε  δεν ειχε τ @@ να σε κανει επισκεπτη, ξερεις γιατι;; Γιατι εχεις 5 κανταρια κριτικες και ενημερώσεις στην θεματολογια του σαιτ!
Εισαι ενας πρωτης ταξεως ενημερωτης και πρωτοκλασάτος σπαμερ... Οι ατακες και ο χαβαλές που εβγαιναν με την συμμετοχη σου ηταν απίστευτες.
Από σημερα το bou είναι φτωχοτερο!

Καλα να περνας και ελπιζω να τα ξαναπουμε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom