alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ακριβως. Γινομαι "συνηθεια", καλως ή κακώς.συνηθεια...
Ακριβως. Γινομαι "συνηθεια", καλως ή κακώς.συνηθεια...
Ναι, κυκλοφορω κιολας. Οι παντρεμενοι δεν κυκλοφορουν? Ποιος σου το ειπε?πρωτον τι σε νοιαζει αν ηταν πηδηχτουλες.
κ δευτερον τις κυκλοφορουσες στα κοσμικα? εννοω καθοτι εισαι παντρεμενοςς ...
Ακριβως. Γινομαι "συνηθεια", καλως ή κακώς.
Ναι, κυκλοφορω κιολας. Οι παντρεμενοι δεν κυκλοφορουν? Ποιος σου το ειπε?
Το αν ειναι πηδηχτουλες δεν με νοιαζει παντα, αλλά εγω λεω τι κανουν οι ιδιες απο μονες τους.
Κανενα προβλημα χαρα μου. Προχωραω να βρω την επομενη που θα με βαρεθει.κακως..η συνηθεια γινεται βαρεμαρα πολυ γρηγορα
γιατι?ολοι μια δουλεια πρεπει να κανουμε..καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη..αν γινεται σωστακ μονο π ειπες οτι ειναι μπατσακι τον λυπηθηκα τον κακομοιρη...
Το αν ειναι πηδηχτουλες δεν με νοιαζει παντα, αλλά εγω λεω τι κανουν οι ιδιες απο μονες τους.
Ειπα "κατα κανονα".Ωπά!!!
Πριν γράψατε ότι στην άλλη δώσατε 15 μέρες διορία.
Ειπα "κατα κανονα".
Στην συγκεκριμενη οχι μονο εβαλα διορια, αλλά αν δεν το εκανε ημουν ικανος να παω να τον βρω και να τον κανω να γκρεμοτσακισθει.
Ειπα "κατα κανονα".
Στην συγκεκριμενη οχι μονο εβαλα διορια, αλλά αν δεν το εκανε ημουν ικανος να παω να τον βρω και να τον κανω να γκρεμοτσακισθει.
Ρητορικο το ερωτημα?Τόσο δυνατά ήταν τα αισθήματά σας γι αυτήν;
καψουρα?
Ρητορικο το ερωτημα?
Αφου...γνωριζετε...
Ειπα "κατα κανονα".
;)Συγγνώμην. Μόλις τώρα αντελήφθην περί ποίας πρόκειται.
Μωρε παντρεμενος ηταν κι αυτος, ευκολος στοχος. Θα τον απειλουσα λιγακι και ολα καλα.όπα ρε μάγκα ... φοβηθήκαμε τώρα ...
Πολλές ερωτησεις, περασμενη η ωρα, μια αλλη φορα φίλε μου.Ρε συ Αλεξ απορώ...
Λες οτι μένεις επαρχία και εισαι παντρεμένος. Αλλα ταυτόχρονα κυκλοφορείς τις εξωσυζυγικές σχέσεις σου. Η γυναίκα σου τι λεει για αυτα, δεν το εχει καταλάβει πως την κεράτωνεις ασύστολα; Τόσο ζωο ειναι;
Αν το εχει καταλάβει, το δέχεται; Τόσο ζώο ειναι;
Επισης απο οτι ο ίδιος λες κατα κανόνα την κεράτωνεις με βουβαλες, μεχρι και 140 κιλα ειδα :S για να την κεράτωνεις με τέτοια τέρατα, η δικιά σου τοσο ζώο ειναι;
Κι αν ειναι όντως τοσο ζώο γιατι το παντρεύτηκες