Έτσι όπως τα περιγράφεις θα πας σίγουρα παρακάτω. Με την πρώτη κίνηση θα το πει στην κόρη της και θα σε σουτάρει.Εχετε καμια ιδεα ή συμβουλη για το πως μπορω να παω λιγο παρακατω;;
Οπότε όχι λίγο, πολύ παρακάτω θα πας.
Έτσι όπως τα περιγράφεις θα πας σίγουρα παρακάτω. Με την πρώτη κίνηση θα το πει στην κόρη της και θα σε σουτάρει.Εχετε καμια ιδεα ή συμβουλη για το πως μπορω να παω λιγο παρακατω;;
Πες της να σου φτιάξει μεζεδάκια για ούζο και πότισέ τη κι αυτή λίγο.Μακαρι να ηταν τοσο απλο. Λογικα η αντιδραση της θα ειναι να μου πει να παω να ντυθω. Ή θα κανει πως δεν το βλεπει. Συμβουλη θελω για να αφησει την συντηρητικοτητα στην ακρη και να αφεθει λιγο. Να χαλαρωσει
Κοιτούσε δηλαδή την πουτσα σου?Με εχει ξαναδει καυλωμενο και δεν εστρεψε το βλεμμα της προς τα εκει καθολου
Οχι αυτο λεω. Εχω βρεθει αρκετες φορες μεχρι τωρα μπροστα της με σορτσακι, καυλωμενος και να φαινεται ξεκαθαρα. Την βλεπω ομως οτι δεν κοιταει καθολου την πουτσα μου. Με κοιταει μονο στα ματια.Κοιτούσε δηλαδή την πουτσα σου?
Μην σκιάζεσαιΟχι αυτο λεω. Εχω βρεθει αρκετες φορες μεχρι τωρα μπροστα της με σορτσακι, καυλωμενος και να φαινεται ξεκαθαρα. Την βλεπω ομως οτι δεν κοιταει καθολου την πουτσα μου. Με κοιταει μονο στα ματια.
Το να πιουμε ουζα ειναι μια καλη ιδεα αλλα δεν πινει πολυ γενικα και δεν την εχω δει ποτε μεθυσμενη..
θελει δεσμο μαζι σου η πεθερα τυπε, δεν σε βλεπει σαν ενα κομματι κρεας….Οχι αυτο λεω. Εχω βρεθει αρκετες φορες μεχρι τωρα μπροστα της με σορτσακι, καυλωμενος και να φαινεται ξεκαθαρα. Την βλεπω ομως οτι δεν κοιταει καθολου την πουτσα μου. Με κοιταει μονο στα ματια.
Το να πιουμε ουζα ειναι μια καλη ιδεα αλλα δεν πινει πολυ γενικα και δεν την εχω δει ποτε μεθυσμενη..
Κουτούπωσε τη μάνναι ρε οι πιο πολλες πεθερες ειναι καριολες. Εμενα τυγχανει να μην ειναι.
Μου φερεται πολυ καλα. Δεν εχει ουτε γιο ουτε αντρα και με εχει πασα
εγκρινεις;Κουτούπωσε τη μάν
Κάνεις όμως ένα βασικό λάθος: το μέσο μέλος του bou εργάζεται και μοχθεί σκληρά για την Πατρίδα/Οικογένεια τις καθημερινές και μόνο τις Κυριακές μπαίνει για λίγο να ξεκουραστεί και να συμβουλέψει, δευτεριάτικα τι περιμένεις σοβαρή απάντηση από τα κοπρόσκυλα του bou?Συμβουλη θελω
Και γιατί δε λες "θεία" κατευθείαν;Ρε αδελφέ εδώ θέλω να γαμήσω την αδελφή της μάνας μου,τι μας λες τωρα
Στη ξαδέρφη και στη θειάΚαι γιατί δε λες "θεία" κατευθείαν;
γιατί μπορεί να είναι και απομάκρυ θειαΚαι γιατί δε λες "θεία" κατευθείαν;