Ωραίο καυλακι αδύνατο με κωλαρακι γα πολύ πουτσα...είχα πάει στο μπάνιο να ψάξω στα άπλυτα όλο στριγκακια είχε η καύλα44 μια χαρα καύλα θα είναι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 750
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.631
- Πόντοι
- 4.125
με τα 1000. είναι 65 αλλά είναι μουνάρα. Επίσης έχω φαντασίωση ταυτόχρονο μάνα και κόρη να μου τον ρουφάνε. Επίσης μ αγαπάει πολύ η πεθερούλα μου. Την έχω πιάσει μάλιστα να θέλει να με χαιδέψει. Στα νιάτα της ήταν πολύ δυνατό τεμάχιο, είχε κάψει καρδίες και ακόμη καίει.... Ξέρει την δύναμη της και επίσης ξέρει οτι δεν μπορεί να της αντισταθεί αρσενικό σε ότι θελει. Εχω πιάσει και εγω τον εαυτό μου να υποκύπτει σε ότι μαλακία της κατέβει στο μυαλό. Το χει και μπραβο της.Θα θέλατε να γαμήσετε την πεθερά σας;
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.778
- Πόντοι
- 25.036
Τώρα που μιλάμε θέλει να μου στείλεις 2 εσκορτάκια για ένα 3ώρο και να πας στο φούρνο για ψωμί...Ξέρει την δύναμη της και επίσης ξέρει οτι δεν μπορεί να της αντισταθεί αρσενικό σε ότι θελει. Εχω πιάσει και εγω τον εαυτό μου να υποκύπτει σε ότι μαλακία της κατέβει στο μυαλό. Το χει και μπραβο της.
Δεκαετία του 90 το σκέφτηκα κάποια στιγμή γιατί έδειχνε κάποια σημάδια,(λίγο βυζί, λίγο μπούτι ,σε χύμα κατάστάσεις, τρύψιμο πάνωμου κατα λάθος στον διάδρομοοο)Αρκετά γαμέυσιμη μούνα πενηντάρα ( και ο πεθερός κουκουρούκου).Τελικά δεν ενέδωσα .Έμαθα ότι την ξεκόλιαζε χωρίς έλεος ο άλλος γαμπρός και μάλιστα ,στο δίπλα δωμάτιο κοιμόταν κλειδωμένος ο πεθερός. Τώρα μένει με τον άλλο γαμπρό βέβαια γριά ξεζουμισμένη.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Καλα λενε λοιπον οτι η πυρηνας της Ελληνικης κοινωνίας ειναι η οικογενεια.
Που να τρεχει ο αλλος να βρει γκόμενα, να κινδυνευει απο εκβιασμους και ιστοριες….
τα φτιάχνει με την πεθερα και ειναι σιγουρος και το έχει το πηδημα και μεσα στο σπιτι, μη τρεχει σε ξενοδοχεια και τον παρει και κανενα ματι.
ευτυχως που κραταμε τις παραδοσεις την οικογενειας εδω και δεν εχουμε γινει σαν τους ανωμαλους τους Δυτικους
Που να τρεχει ο αλλος να βρει γκόμενα, να κινδυνευει απο εκβιασμους και ιστοριες….
τα φτιάχνει με την πεθερα και ειναι σιγουρος και το έχει το πηδημα και μεσα στο σπιτι, μη τρεχει σε ξενοδοχεια και τον παρει και κανενα ματι.
ευτυχως που κραταμε τις παραδοσεις την οικογενειας εδω και δεν εχουμε γινει σαν τους ανωμαλους τους Δυτικους
Spiliopulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η πεθερά μου μοιάζει πάρα πολύ με την κοπέλα μου, οπότε νομίζω ότι θα την γάμαζα ευχαρίστως αν μπορούσα, είναι 50 χρονών και έχει μεγαλύτερο κώλο
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.757
- Πόντοι
- 2.816
Θα τον δίνει κιόλας τύπε οπότε όρμα!!Η πεθερά μου μοιάζει πάρα πολύ με την κοπέλα μου, οπότε νομίζω ότι θα την γάμαζα ευχαρίστως αν μπορούσα, είναι 50 χρονών και έχει μεγαλύτερο κώλο
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Δώσε φωτογραφία να δούμεΤην πεθερά θέλω να την ξεσκίσω να την ξεκωλιασω..δεν με πολύ χωνεύει ούτε και εγώ αλλά θέλω να στην σκίσω είναι γενικά ωραίο μουνι αδύνατο γύρω στα 44..είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ξενοπηδιεται και με άλλους το παλιόπουτανο
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.199
- Πόντοι
- 2.646
Λες και δεν είναι γεμάτος ο τόπος πουτανες, θα πάτε να ξεκωλιασετε την πατσαβούρα την πεθερά σας.
Ρε παιδια εμενα με καυλωνει αφανταστα η πεθερα μου. Ειναι 60 και κρατιεται πολυ καλα. Θα της τον εδινα πολυ ανετα αν μου εδινε εστω και ενα σημαδι. Αλλα ειναι φουλ συντηρητικη, χηρα και σιγουρα δεν εχει παει με αλλον μετα τον αντρα της.
Την αλλη βσομαδα θα λειπει επαγγελματικο ταξιδι η γυναικα μου και θα ερθει να μεινει μαζι μου δυο μερες να με βοηθαει με το παιδι.
Εχετε καμια ιδεα ή συμβουλη για το πως μπορω να παω λιγο παρακατω;;
Την αλλη βσομαδα θα λειπει επαγγελματικο ταξιδι η γυναικα μου και θα ερθει να μεινει μαζι μου δυο μερες να με βοηθαει με το παιδι.
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Αμα είναι συντηρητικια τι περιμένεις?Ρε παιδια εμενα με καυλωνει αφανταστα η πεθερα μου. Ειναι 60 και κρατιεται πολυ καλα. Θα της τον εδινα πολυ ανετα αν μου εδινε εστω και ενα σημαδι. Αλλα ειναι φουλ συντηρητικη, χηρα και σιγουρα δεν εχει παει με αλλον μετα τον αντρα της.
Καποια ιδεα να την κανω να αφησει την συντηρητικοτητα της στην ακρη..Αμα είναι συντηρητικια τι περιμένεις?
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 446
Ρε παιδια εμενα με καυλωνει αφανταστα η πεθερα μου. Ειναι 60 και κρατιεται πολυ καλα. Θα της τον εδινα πολυ ανετα αν μου εδινε εστω και ενα σημαδι. Αλλα ειναι φουλ συντηρητικη, χηρα και σιγουρα δεν εχει παει με αλλον μετα τον αντρα της.
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Κυκλοφορα μέσα στο σπίτι όταν είναι εκεί με το εσώρουχο και την πουτσα καυλωμένη και δες αντίδρασηΚαποια ιδεα να την κανω να αφησει την συντηρητικοτητα της στην ακρη..
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Σιγά μη σου πει πήγαινε ντύσου
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.