Νέα

Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εαν δεν πολεμησεις τοτε περιμενε να ερθουν να σε γ@μισουν..

Επισκέπτης
δεν υπαρχει πια τιποτε για να πολεμησεις
δεν ειναι πλεον η εποχη του 40 ή παλιοτερα που και τοτε δεν ηταν τιποτε σπουδαιο
ο πολεμος ειναι η σπουδαιοτερη και επικερδεστερη μπιζνα μετα το πετρελαιο για τους τραπεζιτες
οταν εσυ θα χυνεις το αιμα σου, αυτοι θα περνανε καλα στα μπανκετ τους και στις δεξιωσεις,κανοντας λεφτα απο τον πολεμο στον οποιο εσυ λαμβανεις μερος

το σλονγκαν αν δεν πολεμησεις θα ερθουν να σε γαμησουν ειναι πεπερασμενο. Παλιας εποχης.

οχι εγω κουμπαρε ομως, οχι. ;)
δεν πολεμαω για κανεναν κερατα. οταν ηρθα στον κοσμο αυτο δεν ηρθα με σκοπο να σκοτωσω και να σκοτωθω για μαλακιες.
χαιρετε

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Ουτε για την Ελλαδα ουτε για καμια χωρα, κρατος, θρησκευτικο ηγετη, παπαρα, καθοδηγητη.Ενας για ολους , ολοι για κανεναν.

Σωστος ο αρκας75. Οι πολεμοι πλεον ειναι πολεμοι πολυεθνικων. Η φοβια για τους αλλους λαους και η πεποιθηση πως θα'ρθουν να μας φανε ειναι κατι που καλλιεργειται σε καθε χωρα , ωστε τα προβατα-πολιτες της να ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμα να πολεμησουν για τα αφεντικα τους.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αμα εισουν ιρακινος και δικοι σου ειχαν σκοτωθει απο "παραπλευρες απωλειες" θα κουναγες τα σημαιακια και θα χαιρετουσες τα αμερικανακια?

Επισκέπτης
αμα εισουν ιρακινος και δικοι σου ειχαν σκοτωθει απο "παραπλευρες απωλειες" θα κουναγες τα σημαιακια και θα χαιρετουσες τα αμερικανακια?

σιγουρα οχι.

αλλα η ερωτηση του θρεντ ητανε αν θα πολεμουσατε για την ελλαδα. Οποτε η υποθεση αν ησουν ιρακινος και κουκουρουκου ειναι το λιγοτερο ατυχης.
Αν εμενα μου σκοτωνανε την μητερα μου, κοπελα μου αδερφο μου, σε καιρο ειρηνης ή πολεμου θα εκανα πολλα. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πολεμουσα για το πετρελαιο. Γινετε λογικοι και μην αναμασατε τις μαλακιες που σας πουλαει η τι.βι. για πραγματικοτητα. Ενημερωθειτε, μαθετε, σκεφτειτε και θα γινετε πιο ελευθεροι.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εννοηται αν συνεβαινε κατι αναλογο

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και στη tv αν εισαι σωστα σκεπτομενος μπορεις να διακρινεις

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οποτε αν θελουμε να συνεχιστει το θεματακι αυτο πρεπει να κατηγοριοποιησουμε...και οχι να λεμε ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του...
τα αιτια για ενα πολεμο ειναι παρα πολλα τωρα,"εσυ" διαλεξε για ποιο θα πολεμουσες...

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Ναι, θα πολεμουσα για την Ελλαδα και για οτιδηποτε Ελληνικο!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν υπαρχει πια τιποτε για να πολεμησεις
δεν ειναι πλεον η εποχη του 40 ή παλιοτερα που και τοτε δεν ηταν τιποτε σπουδαιο
ο πολεμος ειναι η σπουδαιοτερη και επικερδεστερη μπιζνα μετα το πετρελαιο για τους τραπεζιτες
οταν εσυ θα χυνεις το αιμα σου, αυτοι θα περνανε καλα στα μπανκετ τους και στις δεξιωσεις,κανοντας λεφτα απο τον πολεμο στον οποιο εσυ λαμβανεις μερος

το σλονγκαν αν δεν πολεμησεις θα ερθουν να σε γαμησουν ειναι πεπερασμενο. Παλιας εποχης.

οχι εγω κουμπαρε ομως, οχι. ;)
δεν πολεμαω για κανεναν κερατα. οταν ηρθα στον κοσμο αυτο δεν ηρθα με σκοπο να σκοτωσω και να σκοτωθω για μαλακιες.
χαιρετε
ανθρωπε μου....
μου κανεις!!!!!! :rockon: :rockon:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ενα σωρό μαλακισμένες δικαιολογίες να μην πολεμήσει κάποιος, σε ένα εντελώς θεωρητικό κ απόμακρο απ την πραγματικότητα, ερώτημα. Εάν γινόταν κάτι στη πραγματικότητα δηλαδή, φαντάσου τη μπόχα από τα χεσμένα πουστράκια...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• heath_ledger_mel_gibson_the_patriot_001.jpg
    heath_ledger_mel_gibson_the_patriot_001.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • jason_isaacs_the_patriot_001.jpg
    jason_isaacs_the_patriot_001.jpg
    122,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • mel_gibson_the_patriot_002.jpg
    mel_gibson_the_patriot_002.jpg
    108,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • heath_ledger_the_patriot_002.jpg
    heath_ledger_the_patriot_002.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 46

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε ξυπνηστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ΚΑΠΟΤΕ!!!!!!!!
Αν υπηρχε ενας τροπος να μαθαιναμε το νουμερο (λεφτα)που εχουν ξοδευτει παγκοσμια απο την αρχη της ανθρωποτητας για οπλα (απο σφεντονα μεχρι τον τελευταιο συγχρονο εξοπλισμο...)απο ολους,τοτε θα σας εφευγε το κεφαλι!!!!!!
απλα προσπαθηστε να ''προσπαθησετε ''να συλλαβετε αυτο το νουμερο.....
ειναι περα απο καθε λογικη ...δεν συλλαμβανεται.....
οπως επισης (αν και δεν ειναι της παρουσης)προσπαθηστε να συλλαβετε το νουμερο για τις απανταχου θρησκειες.....
αλλα οσο θα εχουν ''πελατες''τα μαγαζια αυτα θα ευδοκιμουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom