Θεωρώ ότι σέβομαι ορισμένες αξίες.
Θα ήτανε μεγάλη μου τιμή να αφιερώσω την ζωή μου σε έναν σκοπό μεγάλο, μεγαλύτερο απο εμένα.
Θα ήθελα να είμαι ένας μεγάλος μαχητής του καλού.
Ωστόσο, έχω δει τι παίζει στην Ελλάδα.Άνθρωποι που μάχονται για το καλό μας φυλακίζονται, μαχητές που πέθαναν χάθηκαν στην λήθη, και βρωμοκομμούνια που πάλεψαν με μοναδικό σκοπό να μας σκλαβώσουν σε άλλους λαούς...πορτρέτα τους κοσμούν ακόμα και το γραφείο του Καραμανλή.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια.Δυστυχώς το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι οι Άγγλοι να πάρουνε τα μάρμαρα μας, αυτοί τουλάχιστον τα σέβονται.
Όχι σαν εμάς που επιτρέπουμε και πλεον υοθετούμε πιστεύω βλαβερά για την Ελληνική Ψυχή.
Ενδεικτικό παράδειγμα?
Ο Όμηρος μίλησε για την αγάπη του πολεμιστή για το άλογο του, για την πίστη του άντρα στην γυναίκα του (τι λέω στους μπουρδελιάρηδες ε?
), για τον σκύλο που έζησε μόνο για να δει το αφεντικό του να επιστρέψει.
Και εμείς γελάμε με την δήθεν ερωτική σχέση Αχιλέα Πατρόκλου, δύο μέγιστων πολεμιστών.
Όχι...δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια. Όλοι κάναμε φαντάροι όλοι ξέρουμε ότι αποτελούνται απο λαμόγια, χώστες, βύδματα, αρχίδια, τραμπούκους κομπλεξικούς.
Βλέπουμε τα ονόματα Φιλελλήνων και ευεργετών που προβάλλονται (βλ.πουθενά), βλέπουμε που καταλήγουνε οι φιλανθρωπίες και το παράλογο των ηγετών μας.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιές είναι οι αξίες μας σήμερα?Πατρίς?Θρησκεία?Οικογένεια?
Η μήπως λούφα, δημόσιο και γκαιφές?
Να πολεμίσω για την Μακεδονία.Μακεδονικές ρίζες έχω και πιο Μακεδονικό αίμα απο όλους. Ια δάγκωνα το λαρρύγγι ενός Σκοπιανού χωρίς την παραμικρή τύψη.
Γιατί?Για να κάνουν καταλήψεις στα πανεπιστήμια? Έχουμε ελευθερία και την χαραμίζουμε έτσι?Σου δίνουν το δικαίωμα του λόγου και εσύ κάθεσαι και μιλάς για την eurovision?