Νέα

Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485
Θα πολεμούσα, και θα πολεμούσα με ότι είχα και δεν είχα,μέχρι το τέλος. Οχι δεν είμαι ήρωας ούτε στατόκαυλος, Θα πολεμούσα όμως για το σπίτι μου, για τη μάνα μου, την αδερφή μου, τους δικούς μου, τους τάφους των προγώνων μου και τα μέρη εκείνα στα οποία έχω ζήσει χαρές και λύπες και με ορίζουν ως χαρακτήρα. Θα πολεμούσα για ότι αγάπησα και με αγάπησε και για ότι αγάπησα και δεν με αγάπησε.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θεωρώ ότι σέβομαι ορισμένες αξίες.
Θα ήτανε μεγάλη μου τιμή να αφιερώσω την ζωή μου σε έναν σκοπό μεγάλο, μεγαλύτερο απο εμένα.
Θα ήθελα να είμαι ένας μεγάλος μαχητής του καλού.

Ωστόσο, έχω δει τι παίζει στην Ελλάδα.Άνθρωποι που μάχονται για το καλό μας φυλακίζονται, μαχητές που πέθαναν χάθηκαν στην λήθη, και βρωμοκομμούνια που πάλεψαν με μοναδικό σκοπό να μας σκλαβώσουν σε άλλους λαούς...πορτρέτα τους κοσμούν ακόμα και το γραφείο του Καραμανλή.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια.Δυστυχώς το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι οι Άγγλοι να πάρουνε τα μάρμαρα μας, αυτοί τουλάχιστον τα σέβονται.
Όχι σαν εμάς που επιτρέπουμε και πλεον υοθετούμε πιστεύω βλαβερά για την Ελληνική Ψυχή.

Ενδεικτικό παράδειγμα?
Ο Όμηρος μίλησε για την αγάπη του πολεμιστή για το άλογο του, για την πίστη του άντρα στην γυναίκα του (τι λέω στους μπουρδελιάρηδες ε? :grin:), για τον σκύλο που έζησε μόνο για να δει το αφεντικό του να επιστρέψει.
Και εμείς γελάμε με την δήθεν ερωτική σχέση Αχιλέα Πατρόκλου, δύο μέγιστων πολεμιστών.

Όχι...δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια. Όλοι κάναμε φαντάροι όλοι ξέρουμε ότι αποτελούνται απο λαμόγια, χώστες, βύδματα, αρχίδια, τραμπούκους κομπλεξικούς.
Βλέπουμε τα ονόματα Φιλελλήνων και ευεργετών που προβάλλονται (βλ.πουθενά), βλέπουμε που καταλήγουνε οι φιλανθρωπίες και το παράλογο των ηγετών μας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιές είναι οι αξίες μας σήμερα?Πατρίς?Θρησκεία?Οικογένεια?
Η μήπως λούφα, δημόσιο και γκαιφές?

Να πολεμίσω για την Μακεδονία.Μακεδονικές ρίζες έχω και πιο Μακεδονικό αίμα απο όλους. Ια δάγκωνα το λαρρύγγι ενός Σκοπιανού χωρίς την παραμικρή τύψη.
Γιατί?Για να κάνουν καταλήψεις στα πανεπιστήμια? Έχουμε ελευθερία και την χαραμίζουμε έτσι?Σου δίνουν το δικαίωμα του λόγου και εσύ κάθεσαι και μιλάς για την eurovision?

Άσε, είδαμε κ τα χουντικόσκυλα πόσο θαρραλέα ήταν...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
 Χωρίς να διαβάσω όλες τις σελίδες θα παρακαλούσα να είμαστε πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα..Σίγουρα οι πόλεμοι σήμερα δεν είναι γιουργια όπως παλιά,σίγουρα δεν θα κρατήσει πολύ ένας τέτοιος πόλεμος σήμερα, λόγω της PAX AMERICANA και σίγουρα έχουν καταξεφτιλιστεί τα ιδανικά σ'αυτή τη χώρα..Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα δω άτομα να μπαίνουν στο αεροπλάνο και να την κάνουν στη σιγουριά της Ελβετίας.Κι επειδη ΘΑ ΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑτέτοια άτομα, θλίβομαι όχι γι'αυτά-τα άτομα-αλλά για την κατάντια μας σαν Χώρα και σαν λαός Λωτοφάγων..
ΥΓ:Μακάρι να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή αλλά εάν έρθει ,τουλάχιστον θα ξέρετε ότι ένας από την παρέα μας έκανε το καθήκον του στο ακέραιο...
πολι απο μας θα θελαμε να μπουμε στο αεροπλανκι για ελβετια,το κακο ινε οτι δε θα χοραμε ολοι,
κε ιροες στα λογια ινε πολι(σε κερο ιρινις) οταν σφικσουν οι κολι φενετε απο τι ισε φτιαγμενος,κε γο προτιμο το ''του φευγατου η μανα δε εκλαψε ποτεσ!!!!!!!!!''

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Εννοειται οτι θα παμε να πολεμησουμε. Πιστευουμε σε αξιες. Καλυτερα νεκροι παρα ατιμασμενοι. Στα ιδια μου αν την κανουν καποια πουστακια (πλουσιοι, πολιτικοι και αλλοι παρατρεχαμενοι...) οταν γινει το ντου. Εγω θα κατσω και θα πολεμησω.

Φιλε συμφωνω μαζι σου +100000

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πολι απο μας θα θελαμε να μπουμε στο αεροπλανκι για ελβετια,το κακο ινε οτι δε θα χοραμε ολοι,
κε ιροες στα λογια ινε πολι(σε κερο ιρινις) οταν σφικσουν οι κολι φενετε απο τι ισε φτιαγμενος,κε γο προτιμο το ''του φευγατου η μανα δε εκλαψε ποτεσ!!!!!!!!!''
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
το ιντερνετ εχει κανει πολλα καλα αλλα εχει και ενα ''κακο''
πολλες λουγκρες και στρακια μπορουν ανετα να μπουν εδω και εντελως στο τζαμπα να το παιζουν μαγκες και γαματοι....
ασχετα αν οταν ακουν βηματα,,,τρεχουν......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
το ιντερνετ εχει κανει πολλα καλα αλλα εχει και ενα ''κακο''
πολλες λουγκρες και στρακια μπορουν ανετα να μπουν εδω και εντελως στο τζαμπα να το παιζουν μαγκες και γαματοι....
ασχετα αν οταν ακουν βηματα,,,τρεχουν......
επιδι κσερο τη στρατιοτικη σου θιτια,αυτο που εχο να σου πο ινε οτι παρα τι μικρι ιλικια σου ισε πολι κσιγιμενος,θα σου στιλο πμ,εχο μια απορια???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επιδι κσερο τη στρατιοτικη σου θιτια,αυτο που εχο να σου πο ινε οτι παρα τι μικρι ιλικια σου ισε πολι κσιγιμενος,θα σου στιλο πμ,εχο μια απορια???
οτι γουσταρεις αλλα μην τα λες δημοσια....
ασε τους ''μαγκες''να κανουν το κομματι τους σε μας τα ''στρακια'' ;) ;) ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οτι γουσταρεις αλλα μην τα λες δημοσια....
ασε τους ''μαγκες''να κανουν το κομματι τους σε μας τα ''στρακια'' ;) ;) ;)
Χριστιδαρε μονο στη πραξι φενετε ποσο ρουλις ισε ή δεν ισε,ολα τα αλα ινε παπαριες
γι αυτο αμα δε σου χι τιχι ολοι ρουλιδες ιμαστε,και καλιτερα να μιν τιχι ποτε!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χριστιδαρε μονο στη πραξι φενετε ποσο ρουλις ισε ή δεν ισε,ολα τα αλα ινε παπαριες
γι αυτο αμα δε σου χι τιχι ολοι ρουλιδες ιμαστε,και καλιτερα να μιν τιχι ποτε!!!!!!
Ρε συ αστους να λενε τα δικα τους και να μαγκιζουνε....
εσυ εισαι γατονι....
μην τους ξυπνας!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ειναι δυνατον να θελεις να πεθανεις οικοιοθελως για αυτο το κρατος σε εναν πολεμο με ενα αλλο καπιταλιστικο κρατος??  :idiot:

Αυτο σε πεθαινει πριν την ωρα σου :cheesy: :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Στο παρον υποθετικο ερωτημα,το τοσο αοριστο οσο και συγκεκριμενο,οι απαντησεις δεν ειναι ευκολες...

Πρεπει καταρχην να πολεμας καθε μερα,με τα "οπλα" που εχεις,σαν να εχεις την ευθυνη της Πατριδος προσωπικα στις
  πλατες σου....Να εχεις αξιοπρεπεια ως ανθρωπος,να προσπαθεις να μεγαλωσεις με αξιες και αρχες το παιδι σου,να
  βοηθας τον συνανθρωπο σου οταν μπορεις,να μην πετας τα αποτσιγαρα απο το παραθυρο-εδω ζουμε ολοι,σε αυτη την χωρα
  να διαβαζεις για την Ιστορια μας οσο μπορεις και παντα απο διαφορετικες πηγες....

Το να εισαι ανθρωπος που αγαπας και σεβεσαι την Πατριδα δεν απονεμεται.....κερδιζετε
  Δεν μπορεις να λες "Εγω θα πολεμησω για την Μακεδονια" εαν δεν εχεις κανει τιποτα για αυτην ως πατριδα,γενικοτερα..
  Δεν βριζεις πολιτικους,αν δεν προσπαθεις να εισαι καλυτερος τους (στην δουλεια σου π.χ.)
  Γιατι το να βριζεις τον ταδε πολιτικος και να εισαι ο ρουφιανος του προισταμενου δεν συναδει με ακεραιους
  χαρακτηρες...

Ισως να μην σας εδωσα καθαρα τι θελω να πω,αλλα ετσι αισθανομαι
  Αυτα πανω-κατω προσπαθω να κανω στην ζωη μου και στην οικογενεια μου,οπως ακριβως μου εμαθαν οι γονεις και οι
  παππουδες μου

Με αυτα στο μυαλο,με την συνειδητη,καθημερινη,και συνεχης(για οσο ζω...) παλη για μια καλυτερη πατριδα(γενικοτερα
  μιλαω..).....

Εαν χρειαζοταν,που δεν το ευχομαι ποτε,ΝΑΙ...
  Θα πηγαινα να πολεμησω για την πατριδα μου...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εγω θα πρότεινα να αλλάξει το ερώτημα του θρεντ.
Θα γυρνούσατε πίσω στην Ελλάδα να πολεμήσετε για αυτήν?? Οεο

Δεν ΘΑ φύγουν μόνο τα πλουσιόπαιδα και οι πολιτικάντηδες.
Καθημερινά φεύγουμε πολλοί. Αναζητούμε αλλού το μέλλον....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να τη χέσω την πατρίδα που θέλει να πεθάνω για πάρτη της
Εμίρ Κουστουρίτσα......

Θα πεθάνω μόνο για ανθρώπους που αξίζουν.......Οποιας εθνικότητας και να είναι.

Τους άλλους ας τους καθαρίσουν. Θα συνδράμω και γω.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
να τη χέσω την πατρίδα που θέλει να πεθάνω για πάρτη της
Εμίρ Κουστουρίτσα......

Θα πεθάνω μόνο για ανθρώπους που αξίζουν.......Οποιας εθνικότητας και να είναι.

Τους άλλους ας τους καθαρίσουν. Θα συνδράμω και γω.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

πεεεεεες τααααααααα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το ότι αρκετοί συνδέσατε αμέσως τον πόλεμο με τον θάνατο,
δείχνει πόσο και τι είστε.
Η υπηκοότητα εκτός από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις
αλλιως μπορείτε να βρείτε ένα κράτος που η υπηκοότητα θα έχει μονο δικαιωματα
και να πάτε κατα εκεί να μας αδειάσετε την γωνία.
Αλλιως που ξερετε αν οπλιστούμε μπορεί να τα γυρίσουμε εναντίον σας όπως λεει και ο Κοστουρίτσα...
Αφηνω δε το γεγονός ότι είστε επίορκοι και τζάμπα μάγκες.
Όποιος είχε φρύδια ας μην ορκιζόταν πίστη εις το σύνταγμα και εις τους ανωτέρους του μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός του...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
  Δεν βριζεις πολιτικους,αν δεν προσπαθεις να εισαι καλυτερος τους (στην δουλεια σου π.χ.)
  Γιατι το να βριζεις τον ταδε πολιτικο και να εισαι ο ρουφιανος του προισταμενου δεν συναδει με ακεραιους χαρακτηρες...

Και σε άλλα που έγραψες παραπάνω συμφωνώ, αλλά ειδικά εδώ πραγματικά +1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom