χεσμενα αλλα ΖΩΝΤΑΝΑ.... ;) ;) ;)Ενα σωρό μαλακισμένες δικαιολογίες να μην πολεμήσει κάποιος, σε ένα εντελώς θεωρητικό κ απόμακρο απ την πραγματικότητα, ερώτημα. Εάν γινόταν κάτι στη πραγματικότητα δηλαδή, φαντάσου τη μπόχα από τα χεσμένα πουστράκια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 281
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
χεσμενα αλλα ΖΩΝΤΑΝΑ.... ;) ;) ;)
Καλύτερα νεκρός παρά πούστης κ πουτάνας γιος ;) ;)
ξερεις την μανα μου απο καπου????Καλύτερα νεκρός παρά πούστης κ πουτάνας γιος ;) ;)
και δεν μου το ειχες πει τοσο καιρο βρε.....
γιατι ντρεποσουνα?????ατιμουλικο.....
Είδατε τι κάνει η έλλειψη συλλογικής συνείδησης? Ο καθένας για την πάρτη του. Όταν σκέφτονται το ίδιο και οι πολιτικοί όμως τους λέτε διεφθαρμένους και τους κατηγορείτε. Γιατί όμως? Επειδή σκέφτονται σαν και εσάς? Αφού μπορώ να πλουτίσω τώρα που είμαι υπουργός στα παπάρια μου για τους πολίτες (για τους άλλους). Αφου μπορώ, το κάνω, έτσι δεν είναι?
Απλά να μην μας φταίνε μετά οι άλλοι που κάνουν ότι θα κάναμε και "εμείς" επειδή αυτοί μπορούν ή τους δόθηκε η ευκαιρία και σε εμάς όχι.
Απλά να μην μας φταίνε μετά οι άλλοι που κάνουν ότι θα κάναμε και "εμείς" επειδή αυτοί μπορούν ή τους δόθηκε η ευκαιρία και σε εμάς όχι.
ρε κοροιδο σαν εσενα θελω 1000....Καλύτερα νεκρός παρά πούστης κ πουτάνας γιος ;) ;)
πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να τσιμπησω????
πες οτι θες.....
πουσαι ρ πατριοτη!!!!φωναζουν στην αθηνα οταν δουνε ενα συχωριανο τους....
Ασε μας ρε μπαρμπα Χαραλαμπε! Τραβα να φας το MILFε'ι'γ σου & να χαλαρωσεις...
ρε κοροιδο σαν εσενα θελω 1000....
πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να τσιμπησω????
πες οτι θες.....
Είσαι μαλάκας που το παίρνεις προσωπικά. Κ δε πιστεύω ότι θα έκαναν πολλοί τις κότες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στο κίνδυνο οι περισσότεροι ίσως ξεχνούσαν τον εαυτούλη τους.
colonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εννοειται οτι θα παμε να πολεμησουμε. Πιστευουμε σε αξιες. Καλυτερα νεκροι παρα ατιμασμενοι. Στα ιδια μου αν την κανουν καποια πουστακια (πλουσιοι, πολιτικοι και αλλοι παρατρεχαμενοι...) οταν γινει το ντου. Εγω θα κατσω και θα πολεμησω.
τωρα για να καταλαβω εδω εχει γινει διαχωρισμος αναμεσα σε αυτους που λενε σε ενα φορουμ οτι γουσταρουν να πολεμησουν και ειναι(κατα δηλωση τους)μαγκες και αλανια,και στους αλλους που ειναι ''φλωροι''και στρακια επειδη η ''λογικη''τους τους υπαγορευει να ειναι ''ιδεολογικα''κατα των πολεμων????Ασε μας ρε μπαρμπα Χαραλαμπε! Τραβα να φας το MILFε'ι'γ σου & να χαλαρωσεις...
ετσι καπως ειναι?????
δηλ ο νεοκλης ειναι ο μαγκας και εγω το στρακι ετσι?????
ε ρε πουτανα ελλαδα....αθανατη εισαι....
ψιτ μαγκα ασε τωρα τις τριπλες....Είσαι μαλάκας που το παίρνεις προσωπικά. Κ δε πιστεύω ότι θα έκαναν πολλοί τις κότες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στο κίνδυνο οι περισσότεροι ίσως ξεχνούσαν τον εαυτούλη τους.
φυσικα και το παιρνω προσωπικα γιατι ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ το ειπες....
απο εκει και υστερα να εισαι μαγκας και να μην κανεις κωλοτουμπες.....
εμενα προσωπικα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα.....
εσυ το παιζεις μαγκας και καουμποις....
πες οτι θελεις για μενα και για την μανα μου καθολου δεν με ενδιαφερει....εσυ εκτιθεσαι....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χωρίς να διαβάσω όλες τις σελίδες θα παρακαλούσα να είμαστε πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα..Σίγουρα οι πόλεμοι σήμερα δεν είναι γιουργια όπως παλιά,σίγουρα δεν θα κρατήσει πολύ ένας τέτοιος πόλεμος σήμερα, λόγω της PAX AMERICANA και σίγουρα έχουν καταξεφτιλιστεί τα ιδανικά σ'αυτή τη χώρα..Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα δω άτομα να μπαίνουν στο αεροπλάνο και να την κάνουν στη σιγουριά της Ελβετίας.Κι επειδη ΘΑ ΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑτέτοια άτομα, θλίβομαι όχι γι'αυτά-τα άτομα-αλλά για την κατάντια μας σαν Χώρα και σαν λαός Λωτοφάγων..
ΥΓ:Μακάρι να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή αλλά εάν έρθει ,τουλάχιστον θα ξέρετε ότι ένας από την παρέα μας έκανε το καθήκον του στο ακέραιο...
ΥΓ:Μακάρι να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή αλλά εάν έρθει ,τουλάχιστον θα ξέρετε ότι ένας από την παρέα μας έκανε το καθήκον του στο ακέραιο...
ψιτ μαγκα ασε τωρα τις τριπλες....
φυσικα και το παιρνω προσωπικα γιατι ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ το ειπες....
απο εκει και υστερα να εισαι μαγκας και να μην κανεις κωλοτουμπες.....
εμενα προσωπικα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα.....
εσυ το παιζεις μαγκας και καουμποις....
πες οτι θελεις για μενα και για την μανα μου καθολου δεν με ενδιαφερει....εσυ εκτιθεσαι....
εχουμε και τους στρατοκαβλους .τι να κανεις. υπομονη.
5 μηνες ακομα θητεια.μετα θα τους κανω ρομπα ολους στα στρατοπεδα τους ακαπνους στρατιωτικους
¨"πατριωτες" ;)
και τους υποστηρικτες τους..
οπου ακους πολυ πατριωτισμο,να εισαι ετοιμος για πολλα..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τώρα φίλε κάτι μου είπες.... ;) ;) ;)μονο ενημερωτικα στο λεω,σβηστο γιατι μολις το δουνε θα γινεις ''στρατηγος''εμενα ειλικρινα δεν με πειραζει....
για παρτη σου το λεω ;) ;) ;)
φιλε μου σεβαστες οι αποψεις σου αλλα εχει τεθει ενα ''υποθετικο''ερωτημα και οπως καταλαβαινεις εχουμε το δικαιωμα να μην ''πιστευουμε ''σε αυτα τα ''ιδανικα''που λες εσυ.....Χωρίς να διαβάσω όλες τις σελίδες θα παρακαλούσα να είμαστε πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα..Σίγουρα οι πόλεμοι σήμερα δεν είναι γιουργια όπως παλιά,σίγουρα δεν θα κρατήσει πολύ ένας τέτοιος πόλεμος σήμερα, λόγω της PAX AMERICANA και σίγουρα έχουν καταξεφτιλιστεί τα ιδανικά σ'αυτή τη χώρα..Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα δω άτομα να μπαίνουν στο αεροπλάνο και να την κάνουν στη σιγουριά της Ελβετίας.Κι επειδη ΘΑ ΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑτέτοια άτομα, θλίβομαι όχι γι'αυτά-τα άτομα-αλλά για την κατάντια μας σαν Χώρα και σαν λαός Λωτοφάγων..
για μενα προσωπικα οι εννοιες ''πατριδα''και ''θρησκει''ειναι απατες.
Οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να απαντησω σε μια ερωτηση αν θα πολεμουσα για μια ''απατη''.....
ε δεν ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να απαντησω Ο Χ Ι ......!!!!
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η διαφορα ειναι οτι εγω το τρωο και μετα ρευομαι... εσυ το τρως και σου καθετε στο λαιμουδακο σου...χαχαχαΑσε μας ρε μπαρμπα Χαραλαμπε! Τραβα να φας το MILFε'ι'γ σου & να χαλαρωσεις...
Cockonutpete3D
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Θεωρώ ότι σέβομαι ορισμένες αξίες.
Θα ήτανε μεγάλη μου τιμή να αφιερώσω την ζωή μου σε έναν σκοπό μεγάλο, μεγαλύτερο απο εμένα.
Θα ήθελα να είμαι ένας μεγάλος μαχητής του καλού.
Ωστόσο, έχω δει τι παίζει στην Ελλάδα.Άνθρωποι που μάχονται για το καλό μας φυλακίζονται, μαχητές που πέθαναν χάθηκαν στην λήθη, και βρωμοκομμούνια που πάλεψαν με μοναδικό σκοπό να μας σκλαβώσουν σε άλλους λαούς...πορτρέτα τους κοσμούν ακόμα και το γραφείο του Καραμανλή.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια.Δυστυχώς το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι οι Άγγλοι να πάρουνε τα μάρμαρα μας, αυτοί τουλάχιστον τα σέβονται.
Όχι σαν εμάς που επιτρέπουμε και πλεον υοθετούμε πιστεύω βλαβερά για την Ελληνική Ψυχή.
Ενδεικτικό παράδειγμα?
Ο Όμηρος μίλησε για την αγάπη του πολεμιστή για το άλογο του, για την πίστη του άντρα στην γυναίκα του (τι λέω στους μπουρδελιάρηδες ε? ), για τον σκύλο που έζησε μόνο για να δει το αφεντικό του να επιστρέψει.
Και εμείς γελάμε με την δήθεν ερωτική σχέση Αχιλέα Πατρόκλου, δύο μέγιστων πολεμιστών.
Όχι...δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια. Όλοι κάναμε φαντάροι όλοι ξέρουμε ότι αποτελούνται απο λαμόγια, χώστες, βύδματα, αρχίδια, τραμπούκους κομπλεξικούς.
Βλέπουμε τα ονόματα Φιλελλήνων και ευεργετών που προβάλλονται (βλ.πουθενά), βλέπουμε που καταλήγουνε οι φιλανθρωπίες και το παράλογο των ηγετών μας.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιές είναι οι αξίες μας σήμερα?Πατρίς?Θρησκεία?Οικογένεια?
Η μήπως λούφα, δημόσιο και γκαιφές?
Να πολεμίσω για την Μακεδονία.Μακεδονικές ρίζες έχω και πιο Μακεδονικό αίμα απο όλους. Ια δάγκωνα το λαρρύγγι ενός Σκοπιανού χωρίς την παραμικρή τύψη.
Γιατί?Για να κάνουν καταλήψεις στα πανεπιστήμια? Έχουμε ελευθερία και την χαραμίζουμε έτσι?Σου δίνουν το δικαίωμα του λόγου και εσύ κάθεσαι και μιλάς για την eurovision?
Θα ήτανε μεγάλη μου τιμή να αφιερώσω την ζωή μου σε έναν σκοπό μεγάλο, μεγαλύτερο απο εμένα.
Θα ήθελα να είμαι ένας μεγάλος μαχητής του καλού.
Ωστόσο, έχω δει τι παίζει στην Ελλάδα.Άνθρωποι που μάχονται για το καλό μας φυλακίζονται, μαχητές που πέθαναν χάθηκαν στην λήθη, και βρωμοκομμούνια που πάλεψαν με μοναδικό σκοπό να μας σκλαβώσουν σε άλλους λαούς...πορτρέτα τους κοσμούν ακόμα και το γραφείο του Καραμανλή.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια.Δυστυχώς το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι οι Άγγλοι να πάρουνε τα μάρμαρα μας, αυτοί τουλάχιστον τα σέβονται.
Όχι σαν εμάς που επιτρέπουμε και πλεον υοθετούμε πιστεύω βλαβερά για την Ελληνική Ψυχή.
Ενδεικτικό παράδειγμα?
Ο Όμηρος μίλησε για την αγάπη του πολεμιστή για το άλογο του, για την πίστη του άντρα στην γυναίκα του (τι λέω στους μπουρδελιάρηδες ε? ), για τον σκύλο που έζησε μόνο για να δει το αφεντικό του να επιστρέψει.
Και εμείς γελάμε με την δήθεν ερωτική σχέση Αχιλέα Πατρόκλου, δύο μέγιστων πολεμιστών.
Όχι...δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια. Όλοι κάναμε φαντάροι όλοι ξέρουμε ότι αποτελούνται απο λαμόγια, χώστες, βύδματα, αρχίδια, τραμπούκους κομπλεξικούς.
Βλέπουμε τα ονόματα Φιλελλήνων και ευεργετών που προβάλλονται (βλ.πουθενά), βλέπουμε που καταλήγουνε οι φιλανθρωπίες και το παράλογο των ηγετών μας.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιές είναι οι αξίες μας σήμερα?Πατρίς?Θρησκεία?Οικογένεια?
Η μήπως λούφα, δημόσιο και γκαιφές?
Να πολεμίσω για την Μακεδονία.Μακεδονικές ρίζες έχω και πιο Μακεδονικό αίμα απο όλους. Ια δάγκωνα το λαρρύγγι ενός Σκοπιανού χωρίς την παραμικρή τύψη.
Γιατί?Για να κάνουν καταλήψεις στα πανεπιστήμια? Έχουμε ελευθερία και την χαραμίζουμε έτσι?Σου δίνουν το δικαίωμα του λόγου και εσύ κάθεσαι και μιλάς για την eurovision?
μονο ενημερωτικα στο λεω,σβηστο γιατι μολις το δουνε θα γινεις ''στρατηγος''εμενα ειλικρινα δεν με πειραζει....
για παρτη σου το λεω ;) ;) ;)
Ενημερωτικά στο λέω, στα παπάρια μου, σιγά μη κάθομαι να εξηγώ κ το παραμικρό, επειδή εσύ κ οποιοσδήποτε άλλος προσέχετε ακόμη κ η τελεία που βρίσκετε...
δεν το ελεγα σε σενα αδερφε...για το νεοκλη το ειπα...ξερει αυτος...Τώρα φίλε κάτι μου είπες.... ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις