You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 281
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Και εγώ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!εγω εχω να προτεινω κατι στους κουλτουριαρηδες του φραπε...ας στεισουν κωλο...δεν πειραζει ,αν ερθουν οι τουρκοι...για τους αλλους υπαρχει και η ελευθερια στο ανταρτικο..
Επισκέπτης
Πεστα ρε εκτορα.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι ολοι ρε φιλαρακι ΅Εκτωρα. ΟΧΙ ολοι!θεμα επιλογων ειναι...ουτως η αλλως...πλεον αυτο που ειχανε οι προγονοι μας εχαθη,μιλαω για την φιλοπατρια,τα ιδανικα και τα λοιπα,βολεψακηδες γιναμε ρεεεεε..
με το ζορι παντρεια δεν γινεται ρε....διχως ουσια ειναι αυτο το θρεντ...οι περισσοτεροι κωλο θα στεινανε...και θα μιλουσαν πολιτισμενα με οποιον τους απειλουσε...ειρωνικα το λεω.. οποιος παλι δεν ειναι δουλος θα εκανε ανταρτικο..αυτες οι 2 κατηγοριες υπαρχουν..τα αλλα ειναι περιττα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν νομιζω ρε φιλαρακι. Ο Ελληνας το εχει στο DNA του. Οταν χριαστει θα ειναι εκει που πρεπει. Αν εχεις διαβασει ετσι ημασταν και πριν τον 2ο παγκοσμιο αλλα οταν μας την πεσανε οι Ιταλοι ημασταν ολοι στην 1η γραμμη.με το ζορι παντρεια δεν γινεται ρε....διχως ουσια ειναι αυτο το θρεντ...οι περισσοτεροι κωλο θα στεινανε...και θα μιλουσαν πολιτισμενα με οποιον τους απειλουσε...ειρωνικα το λεω.. οποιος παλι δεν ειναι δουλος θα εκανε ανταρτικο..αυτες οι 2 κατηγοριες υπαρχουν..τα αλλα ειναι περιττα
αλλο τοτε...αλλιως ηταν οι ελληνες τοτε,μην εισαι ρομαντικος...τωρα οι θα πολεμουσε το ενα τριτο,και οι αλλοι θα κανανε αντιπολεμικες διαδηλωσεις,θα καιγανε το συνταγμα,και θα μιλαγανε στην τι-βι για τους δικαιωματα των τουρκων αιχμαλωτων.. ;) ;) ;)α...θα λεγανε και πολεκαμοκαπηλους οσους θα πηγαινανε στο μετωπο...λοιπον ποιος ο λογος να πας...αν ο μοι γενητο..ερθει το χειρωτερο κανε ανταρτικο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το ιδιο ηταν και τοτε φιλαρακι. Καλοπερασακιδες και ζαμανφουτιστες. Το ξερω απο πρωτο χερι. Ο Ελληνας ειναι παντα ετσι αρκει μην νοιωσει οτι του θηγεις τα κεκτημενα του. Τοτε γινεται θηριο ανημερο!!! Ξερω τι σου λεω.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το σιγουρο ειναι πως ο πολεμος δεν θα ειναι ο ιδιος με παλαια...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Κανενας ποτε δεν ηταν ιδιος με τον προηγουμενο. Αλλα ο Ελληνας ηταν ειναι και θα ειναι ΙΔΙΟΣ λογω ιδιοσιγκρασιας. Δεν αλλαξε ποτε εδω και χιλιαδες χρονια. Ειναι στο DNA του και επιμενω σε αυτο αδερφια.το σιγουρο ειναι πως ο πολεμος δεν θα ειναι ο ιδιος με παλαια...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ασε με να επειμενω αδερφε (και ξερεις ποσο σε εκτιμω). Δεν ειναι μονο η γνωμη μου. Αρκει να μην χριαστει γιατι δεν θελω με τιποτα εναν πολεμο. Αλλα αν χριαστει θα το δεις και συ με τα μαται σου αυτο που λεω.καλα...κομαντο εισαι ρομαντικος,συμφονω απολυτα με τα ιδανικα σου,και με τις ιδεες σου,αλλα ειμαστε μειοψηφια φιλε μου...εκλεισε το μαγαζι πλεον..
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Το οτι η λουφα και η γκρινια κατα τη διαρκεια της θητειας ειναι κατι που χαρακτηριζει τους περισσοτερους δεν σημαινει οτι αν χρειαστει δεν θα πολεμησεις για τη πατριδα. Ο Ελληνας κρυβει μεγαλη ψυχη μεσα του και αν βρεθει στο πεδιο της μαχης γινεται "θεριο ανημερο". Ειμαι σε θεση να γνωριζω απο πρωτο χερι τι ειχε συμβει στην επιστρατευση το 1987 (τοτε με το σισμικ με πρωθυπουργο το συγχωρεμενο τον Παπανδρεου) η τελευταια μεγαλη επιστρατευση που εχει γινει μετα το 74 (το 96 στα Ιμια ηταν μικρης κλιμακας).
Το προβλημα δεν ειναι ο Ελληνας αλλα αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις σε αυτη τη χωρα.
Αν δηλαδη εχεις σε αυτη τη θεση Σημιτιδες οση ψυχη και να εχεις παει χαμενη.
Το προβλημα δεν ειναι ο Ελληνας αλλα αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις σε αυτη τη χωρα.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
+1000Ασε με να επειμενω αδερφε (και ξερεις ποσο σε εκτιμω). Δεν ειναι μονο η γνωμη μου. Αρκει να μην χριαστει γιατι δεν θελω με τιποτα εναν πολεμο. Αλλα αν χριαστει θα το δεις και συ με τα μαται σου αυτο που λεω.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
ΜΠΡΑΒΟ ρε αδερφε!!! Αυτο λεω και εγω ακριβως!!! Ο Ελληνας ειναι καλοπερασακιας και λουφαδορος οταν νοιωθει πως ολα βενουν καλως. Μην τον πειραξεις ομως ποτε!!! Γινεται θεριο ανημερο!!!Το οτι η λουφα και η γκρινια κατα τη διαρκεια της θητειας ειναι κατι που χαρακτηριζει τους περισσοτερους δεν σημαινει οτι αν χρειαστει δεν θα πολεμησεις για τη πατριδα. Ο Ελληνας κρυβει μεγαλη ψυχη μεσα του και αν βρεθει στο πεδιο της μαχης γινεται "θεριο ανημερο". Ειμαι σε θεση να γνωριζω απο πρωτο χερι τι ειχε συμβει στην επιστρατευση το 1987 (τοτε με το σισμικ με πρωθυπουργο το συγχωρεμενο τον Παπανδρεου) η τελευταια μεγαλη επιστρατευση που εχει γινει μετα το 74 (το 96 στα Ιμια ηταν μικρης κλιμακας).
οταν υπαρχουν ελληνες πολιτες..προσωχη σε αυτο που λεω,ελληνες πολιτες.. οχι ελληνες,που καινε την σημαια και κυκλοφορουν ατιμωρητοι,οπως και το φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη...τι μου λετε ρε σεις?παει,εκλεισε το μακαζι
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εκτωρακι ειμαστε παρα πολλοι. Να εισαι σηγουρος. Αρκει να μην ερθει ποτε εκεινη η ωρα. Δεν συμφερει απο πολλες αποψεις κανεναν μας.ο τοπος παχει απο ηγεσια....υπαρχει η πεμτη φαλαγγα μεσα,η ομοιογενεια του ελληνικου πληθισμου εχει πληγει...αρα μαγκες γιοκ...ειμαστε λιγοι με ιδανικα που αγαπαμε την πατριδα μας πλεον..
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Η πολυ δημοκρατια ξερεις εχει και τα επακολουθα της. Ειναι το καλυτερο πολιτευμα αλλα εχει και αυτα τα αποτελεσματα στα μιον της.οταν υπαρχουν ελληνες πολιτες..προσωχη σε αυτο που λεω,ελληνες πολιτες.. οχι ελληνες,που καινε την σημαια και κυκλοφορουν ατιμωρητοι,οπως και το φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη...τι μου λετε ρε σεις?παει,εκλεισε το μακαζι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις