δεν συμφερει κανεναν ο πολεμος φιλε μου,μονο τρελος θα το υποστηριζε αυτο,αλλα εγω την πατριδα μου,την ιδεα της πατριδος μου εννοω που ειναι μεταφορικη εννοια την εχω μεσα μου,δεν την πουλαω σε κανεναν,οσο ζει μεσα στον καθενα μας και λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει,απλα δεν μου αλλαζεις γνωμη οτι πλεον αυτη η φλογα σε λιγους που μας αποκαλουν και γραφικους υπαρχει πλεον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 281
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το ιδιο νοιωθω και εγω ρε αδερφε. Το ιδιο ακριβως! Απλα δεν πιστευω οτι ειμαι μιοψηφια. Αυτη ειναι η διαφορα μας.δεν συμφερει κανεναν ο πολεμος φιλε μου,μονο τρελος θα το υποστηριζε αυτο,αλλα εγω την πατριδα μου,την ιδεα της πατριδος μου εννοω που ειναι μεταφορικη εννοια την εχω μεσα μου,δεν την πουλαω σε κανεναν,οσο ζει μεσα στον καθενα μας και λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει,απλα δεν μου αλλαζεις γνωμη οτι πλεον αυτη η φλογα σε λιγους που μας αποκαλουν και γραφικους υπαρχει πλεον
αλλο δημοκρατια και αλλο οχλοκρατια φιλε μου,η δημοκρατια ειναι για ωριμους ανθρωπους,και ειναι το καλυτερο πολιτευμα..αλλα η δημοκρατια ειναι σωστη οταν υπαρχουν κανονες,και αμοιβαιος σεβασμος μεταξυ των ανθρωπων..αλλιως γινεται οχλοκρατια..οπως οδηγειται η ελλαδιτσα μας
και η δημοκρατια δεν ειναι και απο τα καλυτερα πολιτευματα αφου στην ουσια μετατρεπεται σε ελεγχομενη, στη αρχαια ελλας ηταν προτελευταια σαν πολιτευμα με τελυταια την τυραννια.Πρωτη ηταν η αριστοκρατια κατι που σημερα δεν φαινεται να υπαρχει
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ειπαμε ειναι το καλυτερο πολιτευμα αλλα εχει και τα περισοτερα ελατωματα. Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι οτι η πολυ δημοκρατια βλαφτει τελικα σε μερικες περιπτωσεις.αλλο δημοκρατια και αλλο οχλοκρατια φιλε μου,η δημοκρατια ειναι για ωριμους ανθρωπους,και ειναι το καλυτερο πολιτευμα..αλλα η δημοκρατια ειναι σωστη οταν υπαρχουν κανονες,και αμοιβαιος σεβασμος μεταξυ των ανθρωπων..αλλιως γινεται οχλοκρατια..οπως οδηγειται η ελλαδιτσα μας
πρεπει να υπαρχουν κανονες και ταξη για να λειτουργει καλα φιλε μου,αλλιως δωσε μας το δικαιωμα της αυτοαμυνας,οχι να μας καινε τα αμαξια,και την δημοσια περιουσια,τα συμβολα μας και να μην τολμαμε να αγγιξουμε τα καλοπαιδα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις. Απλα το κανεις με τακτ. Δεν χριαζεται να σε παρουν χαμπαρι πολλοι!πρεπει να υπαρχουν κανονες και ταξη για να λειτουργει καλα φιλε μου,αλλιως δωσε μας το δικαιωμα της αυτοαμυνας,οχι να μας καινε τα αμαξια,και την δημοσια περιουσια,τα συμβολα μας και να μην τολμαμε να αγγιξουμε τα καλοπαιδα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι ρε Εκτωρακι. Το ξερω αυτο.κομαντο συμφονουμε παντως σε πολλα,γεια χαρα αδελφι,τα λεμε μετα
Anal_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω θελω το τανκς που θα ειμαι να εχει αιρ-κοντισιον,wireless και νοβα για να βλεπω τσαμπιονς λιγκ
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Εγώ έχω πολύ χαμηλή εθνική συνείδηση και ακόμα πιο πολύ θρησκευτική, στην κρίση των ιμίων έψαχνα να βρω το απολυτηριο για να δω που θα παρουσιαστώ, στο τέλος όμως πανηγύριζα που δεν έγινε πόλεμος, αλλά αν η χώρα κινδύνευε από κάποιο εχθρό σίγουρα θα πολεμούσα.
ΔΕΝ θα πολεμούσα π.χ. για την Πόλη, την Κόκκινη Μιλιά και για τις χαμένες πατρίδες.
ΔΕΝ θα πολεμούσα για το πως θα λέγονται τα Σκόπια, ας τα πουν Μακεδονία ας τα πουν Πελ/νησο στα αρ@@@μου.
Αν γινόταν πόλεμος πρώτα θα σκότωνα Ελληνες π.χ. κάποιους καραβανάδες που πρήξανε την πούτσα στο στρατό, θα σκότωνα όσους πάνε να την κάνουν και να μην πολεμήσουν π.χ. γιοί πολιτικών, μεγαλοκαναλαρχων εφοπλιστών κ.α.
ΔΕΝ θα πολεμούσα π.χ. για την Πόλη, την Κόκκινη Μιλιά και για τις χαμένες πατρίδες.
ΔΕΝ θα πολεμούσα για το πως θα λέγονται τα Σκόπια, ας τα πουν Μακεδονία ας τα πουν Πελ/νησο στα αρ@@@μου.
Αν γινόταν πόλεμος πρώτα θα σκότωνα Ελληνες π.χ. κάποιους καραβανάδες που πρήξανε την πούτσα στο στρατό, θα σκότωνα όσους πάνε να την κάνουν και να μην πολεμήσουν π.χ. γιοί πολιτικών, μεγαλοκαναλαρχων εφοπλιστών κ.α.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και ομως φιλαρακι ΑΥΤΟ λεγεται μεγαλη εθνικη συνειδηση. Κανεις λαθος.Εγώ έχω πολύ χαμηλή εθνική συνείδηση και ακόμα πιο πολύ θρησκευτική, στην κρίση των ιμίων έψαχνα να βρω το απολυτηριο για να δω που θα παρουσιαστώ, στο τέλος όμως πανηγύριζα που δεν έγινε πόλεμος, αλλά αν η χώρα κινδύνευε από κάποιο εχθρό σίγουρα θα πολεμούσα.
Επισκέπτης
εγω θα πολεμησω για την ρωσια και τις χωρες του ανατολικου μπλοκ ..να πα να γαμηθει η ελλαδα και οι ελληνες.. :-*
Τελικα μονο ενας πολεμος θα μας απαλαξει απο τις Ελεινιδες και τους τρεντυφλωρους τα σκυλακια τους
Για την μητερα Ρωσια ρε
"να σκοτωνονται οι λαοι για τ αφεντη το φαι".Οι συγχρονοι αλλα και παλαιοτεροι πολεμοι ηταν πολεμοι συμφεροντων και οχι αξιων.Κανεις ανθρωπος δεν πολεμα σε καμια χωρα γνωριζοντας οτι υπαρχει περιπτωση να πεθανει τοσο αυτος οσο και η οικογενεια του.Πρεπει να κατανοησουμε τι ωθει τους ηγετες να κηρυσσουν πολεμο και αυτο δεν ειναι τιποτε αλλο απο το χρημα, τη δοξα, την εξουσια και την πολιτικη συγκυρια που τους δινει τη δυνατοτητα να πραγματοποιησουν τους στοχους τους.Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις