Νέα

Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
δεν συμφερει κανεναν ο πολεμος φιλε μου,μονο τρελος θα το υποστηριζε αυτο,αλλα εγω την πατριδα μου,την ιδεα της πατριδος μου εννοω που ειναι μεταφορικη εννοια την εχω μεσα μου,δεν την πουλαω σε κανεναν,οσο ζει μεσα στον καθενα μας και λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει,απλα δεν μου αλλαζεις γνωμη οτι πλεον αυτη η φλογα σε λιγους που μας αποκαλουν και γραφικους υπαρχει πλεον

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
δεν συμφερει κανεναν ο πολεμος φιλε μου,μονο τρελος θα το υποστηριζε αυτο,αλλα εγω την πατριδα μου,την ιδεα της πατριδος μου εννοω που ειναι μεταφορικη εννοια την εχω μεσα μου,δεν την πουλαω σε κανεναν,οσο ζει μεσα στον καθενα μας και λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει,απλα δεν μου αλλαζεις γνωμη οτι πλεον αυτη η φλογα σε λιγους που μας αποκαλουν και γραφικους υπαρχει πλεον
Το ιδιο νοιωθω και εγω ρε αδερφε. Το ιδιο ακριβως! Απλα δεν πιστευω οτι ειμαι μιοψηφια. Αυτη ειναι η διαφορα μας.  :rockon: :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αλλο δημοκρατια και αλλο οχλοκρατια φιλε μου,η δημοκρατια ειναι για ωριμους ανθρωπους,και ειναι το καλυτερο πολιτευμα..αλλα η δημοκρατια ειναι σωστη οταν υπαρχουν κανονες,και αμοιβαιος σεβασμος μεταξυ των ανθρωπων..αλλιως γινεται οχλοκρατια..οπως οδηγειται η ελλαδιτσα μας

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και η δημοκρατια δεν ειναι και απο τα καλυτερα πολιτευματα αφου στην ουσια μετατρεπεται σε ελεγχομενη, στη αρχαια ελλας ηταν προτελευταια σαν πολιτευμα με τελυταια την τυραννια.Πρωτη ηταν η αριστοκρατια κατι που σημερα δεν φαινεται να υπαρχει  

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
δημοκρατια μεταξυ ισων ανθρωπων υπηρχε στη γενετειρα του πολιτευματος στην αρχαια αθηνα,αλλα και εκει υπηρχαν οι πληβειοι,που δικαιωμα ψηφου δεν ειχαν,μονο οποιος επαιρνε ασπιδα ειχε το δικαιωμα ετουτο

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
αλλο δημοκρατια και αλλο οχλοκρατια φιλε μου,η δημοκρατια ειναι για ωριμους ανθρωπους,και ειναι το καλυτερο πολιτευμα..αλλα η δημοκρατια ειναι σωστη οταν υπαρχουν κανονες,και αμοιβαιος σεβασμος μεταξυ των ανθρωπων..αλλιως γινεται οχλοκρατια..οπως οδηγειται η ελλαδιτσα μας
Ειπαμε ειναι το καλυτερο πολιτευμα αλλα εχει και τα περισοτερα ελατωματα. Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι οτι η πολυ δημοκρατια βλαφτει τελικα σε μερικες περιπτωσεις.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πρεπει να υπαρχουν κανονες και ταξη για να λειτουργει καλα φιλε μου,αλλιως δωσε μας το δικαιωμα της αυτοαμυνας,οχι να μας καινε τα αμαξια,και την δημοσια περιουσια,τα συμβολα μας και να μην τολμαμε να αγγιξουμε τα καλοπαιδα

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
πρεπει να υπαρχουν κανονες και ταξη για να λειτουργει καλα φιλε μου,αλλιως δωσε μας το δικαιωμα της αυτοαμυνας,οχι να μας καινε τα αμαξια,και την δημοσια περιουσια,τα συμβολα μας και να μην τολμαμε να αγγιξουμε τα καλοπαιδα
Ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις. Απλα το κανεις με τακτ. Δεν χριαζεται να σε παρουν χαμπαρι πολλοι!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παω για μπανιο,τα λεμε μετα αδελφια,χαιρετω σας :headbang2: :headbang2: :headbang2:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η δημοκρατια εν τελη σημερα ευννοει τα καθε ειδους λαμογια και αλητηριους με θυμα σχεδον το φιλησυχο πολιτη, δεν μιλαμε για τον στρατο που το ι5 παει συννεφο και ο καθε .....  την κανει

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
καλες βουτιες φιλαρακι.  :rockon: :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
κομαντο συμφονουμε παντως σε πολλα,γεια χαρα αδελφι,τα λεμε μετα

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θελω το τανκς που θα ειμαι να εχει αιρ-κοντισιον,wireless και νοβα για να βλεπω τσαμπιονς λιγκ

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εγώ έχω πολύ χαμηλή εθνική συνείδηση και ακόμα πιο πολύ θρησκευτική, στην κρίση των ιμίων έψαχνα να βρω το απολυτηριο για να δω που θα παρουσιαστώ, στο τέλος όμως πανηγύριζα που δεν έγινε πόλεμος,  αλλά αν η χώρα κινδύνευε από κάποιο εχθρό σίγουρα θα πολεμούσα.
ΔΕΝ θα πολεμούσα π.χ. για την Πόλη, την Κόκκινη Μιλιά και για τις χαμένες πατρίδες.
ΔΕΝ θα πολεμούσα για το πως θα λέγονται τα Σκόπια, ας τα πουν Μακεδονία ας τα πουν Πελ/νησο  στα αρ@@@μου.
Αν γινόταν πόλεμος πρώτα θα σκότωνα Ελληνες π.χ. κάποιους καραβανάδες που πρήξανε την πούτσα στο στρατό, θα σκότωνα όσους πάνε να την κάνουν και να μην πολεμήσουν π.χ. γιοί πολιτικών, μεγαλοκαναλαρχων εφοπλιστών κ.α.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγώ έχω πολύ χαμηλή εθνική συνείδηση και ακόμα πιο πολύ θρησκευτική, στην κρίση των ιμίων έψαχνα να βρω το απολυτηριο για να δω που θα παρουσιαστώ, στο τέλος όμως πανηγύριζα που δεν έγινε πόλεμος,  αλλά αν η χώρα κινδύνευε από κάποιο εχθρό σίγουρα θα πολεμούσα.
ΔΕΝ θα πολεμούσα π.χ. για την Πόλη, την Κόκκινη Μιλιά και για τις χαμένες πατρίδες.
ΔΕΝ θα πολεμούσα για το πως θα λέγονται τα Σκόπια, ας τα πουν Μακεδονία ας τα πουν Πελ/νησο  στα αρ@@@μου.
Αν γινόταν πόλεμος πρώτα θα σκότωνα Ελληνες π.χ. κάποιους καραβανάδες που πρήξανε την πούτσα στο στρατό, θα σκότωνα όσους πάνε να την κάνουν και να μην πολεμήσουν π.χ. γιοί πολιτικών, μεγαλοκαναλαρχων εφοπλιστών κ.α.
Και ομως φιλαρακι ΑΥΤΟ λεγεται μεγαλη εθνικη συνειδηση. Κανεις λαθος.  :rockon: :rockon: :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εγω θα πολεμησω για την ρωσια και τις χωρες του ανατολικου μπλοκ :boobies:..να πα να γαμηθει η ελλαδα και οι ελληνες.. :-*

Επισκέπτης
εγω θα πολεμησω για την ρωσια και τις χωρες του ανατολικου μπλοκ :boobies:..να πα να γαμηθει η ελλαδα και οι ελληνες.. :-*

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τελικα μονο ενας πολεμος θα μας απαλαξει απο τις Ελεινιδες και τους τρεντυφλωρους τα σκυλακια τους :2funny:
Για την μητερα Ρωσια ρε :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οπιος εχι παι στο ελλινικο στρατο ξερι τι μπουρδελο ινε,γι αυτο θα πολεμισω για τι Ουρουγουαγη,για σενα  Μπαρμπαρα Μορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
"να σκοτωνονται οι λαοι για τ αφεντη το φαι".Οι συγχρονοι αλλα και παλαιοτεροι πολεμοι ηταν πολεμοι συμφεροντων και οχι αξιων.Κανεις ανθρωπος δεν πολεμα σε καμια χωρα γνωριζοντας οτι υπαρχει περιπτωση να πεθανει τοσο αυτος οσο και η οικογενεια του.Πρεπει να κατανοησουμε τι ωθει τους ηγετες να κηρυσσουν πολεμο και αυτο δεν ειναι τιποτε αλλο απο το χρημα, τη δοξα, την εξουσια και την πολιτικη συγκυρια που τους δινει τη δυνατοτητα να πραγματοποιησουν τους στοχους τους.Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom