Νέα

Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οταν θα πολεμησεις για την Ελλαδα θα πολεμησεις για το σπιτι σου για εσενα για τον εαυτο σου για την αξιοπρεπεια σου για τους γονεις σου για τους δικους σου ανθρωπους για ολα αυτα. Αυτα ειναι η Ελλαδα.
+1000

Επισκέπτης
οταν θα πολεμησεις για την Ελλαδα θα πολεμησεις για το σπιτι σου για εσενα για τον εαυτο σου για την αξιοπρεπεια σου για τους γονεις σου για τους δικους σου ανθρωπους για ολα αυτα. Αυτα ειναι η Ελλαδα.
ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ...ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟΝ αυτα η Ελλαδα!

korjohn

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,σοβαρα μιλαω...Ειστε τοσο πατριωτες?Εγω δεν νιωθω για καμια πατριδα οτι αξιζει να πολεμησω και να χασω τη ζωη μου..Οπως δεν νιωθω οτι καμια πατριδα με φροντιζει και με κανει να νιωθει ασφαλη,η εστω μου παρεχει τα αυτονοητα..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
οχι οπως το θετεις αγαπητε μου σταυρο... μιλαμε για πολεμο....

Δε μου λες ρε kostantinos?
Τι αποτέλεσμα φέρνει ένα πόλεμος?
Τι έκαναν ο παππούδες μας το 1940-41?
Σκοτωνόντουσαν για ΠΟΙΟ πράμα?
Για να μην έρθουν εδώ Ιταλοί και Γερμανοί να κάνουν κουμάντο.
Χάσαμε, ήρθαν, έφυγαν όμως μετά.

Τ Ω Ρ Α,  Π Ο Ι Ο Σ  κάνει κουμάντο στη χώρα μας?
Ποιός κάνει κουμάντο στον ΟΤΕ?  Οι Γερμανοί.
Στα λιμάνια?  Οι Κινέζοι.
Στα αναψυκτικά?  Οι Αμερικάνοι.
Στα καπνά?  Η Philip Morris.

Λοιπόν τι πόλεμος και κουραφέξαλα μου λες εσύ τώρα...  Αφού αυτά που θέλουν να πάρουν, τα παίρνουν και χωρίς πόλεμο.  Γιατί να τον κάνουν?  Για να σκοτώνονται (κι αυτοί και εμείς) χωρίς λόγο?

Για ξανασκέψου τα λίγο τα πράματα, και άσε στην άκρη τα περί "πολέμων".  Πάνε αυτά, περάσανε.
Αλλού δίνονται (ή έπρεπε να δίνονται) οι μάχες σήμερα, όχι στα βουνά και τα αεροδρόμια...

Επισκέπτης
Τζονυ...να πας να πεις σ'αυτον τον μαλακα των ναυαρχο , να μην μπει ακομα στη Σαμο... εχω προβλημα με την εικονα!!!Μην πηδηξεις απο την ταρατσα ακομα,καλε μου φιλε...παμε σε διαφημισεις!!!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δε μου λες ρε kostantinos?
Τι αποτέλεσμα φέρνει ένα πόλεμος?
Τι έκαναν ο παππούδες μας το 1940-41?
Σκοτωνόντουσαν για ΠΟΙΟ πράμα?
Για να μην έρθουν εδώ Ιταλοί και Γερμανοί να κάνουν κουμάντο.
Χάσαμε, ήρθαν, έφυγαν όμως μετά.

Τ Ω Ρ Α,  Π Ο Ι Ο Σ  κάνει κουμάντο στη χώρα μας?
Ποιός κάνει κουμάντο στον ΟΤΕ?  Οι Γερμανοί.
Στα λιμάνια?  Οι Κινέζοι.
Στα αναψυκτικά?  Οι Αμερικάνοι.
Στα καπνά?  Η Philip Morris.

Λοιπόν τι πόλεμος και κουραφέξαλα μου λες εσύ τώρα...  Αφού αυτά που θέλουν να πάρουν, τα παίρνουν και χωρίς πόλεμο.  Γιατί να τον κάνουν?  Για να σκοτώνονται (κι αυτοί και εμείς) χωρίς λόγο?

Για ξανασκέψου τα λίγο τα πράματα, και άσε στην άκρη τα περί "πολέμων".  Πάνε αυτά, περάσανε.
Αλλού δίνονται (ή έπρεπε να δίνονται) οι μάχες σήμερα, όχι στα βουνά και τα αεροδρόμια...
ολα αυτα φιλε μου ειναι τα 'αιτια' το θεμα λεει αν θα πολεμουσες... αν γινοταν πολεμος εσυ θα πολεμουσες?

korjohn

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ αστειος εισαι ρε...πατριωτη!!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι,σοβαρα μιλαω...Ειστε τοσο πατριωτες?Εγω δεν νιωθω για καμια πατριδα οτι αξιζει να πολεμησω και να χασω τη ζωη μου..Οπως δεν νιωθω οτι καμια πατριδα με φροντιζει και με κανει να νιωθει ασφαλη,η εστω μου παρεχει τα αυτονοητα..
δεν μιλησε κανεις για πατριοτισμο... να στο πω απλα οπως το ειπε ο φιλος πιο πριν .. στον πουτσο μου η ελλαδα και το κρατος.. εμενα με ενδιαφερει η οικογενεια μου... και για αυτην ναι θα πολεμουσα...

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
αν δεν υπηρχαν οι πατριωτες θα ειμασταν διαμερισμα της Τουρκιας και οχι Ελλαδα. ΟΚ?

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
σταυρο δεν σου λεω πως εχεις αδικο,ενοειται πως ειναι ετσι...απλα αυτο μπαινει σε αλλη συζητηση...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
επρεπε να ειχαμε και τον persona εδω... αχ!!

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
Ελλαδα=Δυναμη!

Συνημμένα

• 600px-Flag_of_Greece_%281828-1978%29_svg.png
    600px-Flag_of_Greece_%281828-1978%29_svg.png
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 800px-Flag_of_Greece_svg.png
    800px-Flag_of_Greece_svg.png
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 21

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΣΚΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: A) ΕΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΝ ΤΕΛΟΣ. Β) ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝΕΥ ΤΕΛΟΥΣ.

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
Γιατι ρε Κωνσταντινε να ντρεπομαστε να πουμε οτι αγαπαμε την πατριδα μας; δεν το καταλαβα αυτο.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ρε Κωνσταντινε να ντρεπομαστε να πουμε οτι αγαπαμε την πατριδα μας; δεν το καταλαβα αυτο.
ελα ρ συ πλακα σου κανω... απλα ενταξει καλα κανεις και την αγαπας... αν και θα προτιμουσα να βαλεις photo της lady B  ;)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
anyway... τα λεμε αυριο ..καληνυχτα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω θα πολεμουσα για ολους αυτους τους Ελληνες κατα την διαρκεια της ιστοριας που πολεμησαν και εχασαν την ζωη τους για να ειμαι εγω ελευθερος(τουλαχιστον ετσι νομιζαν)

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως ευχαριστως θα πολεμουσα, γενικα με εξιταρει η ιδεα του κινδυνου που σε συνδυασμο με οπλα , χειροβομβιδες και  περιπετεια, μετατρεπεται σε μια αξεχαστη εμπειρια απ την οποια αν βγεις αλωβητος θα εχεις πολλους λογους για να αιθανεσαι ξεχωριστος για ολη σου τη ζωη, γι αυτο αλλωστε δηλωσα να υπηρετησω στην Κυπρο μπας και γινει καμια φασαρια, αλλα αρχειδια δεν εγινε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom