ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Μερικές φορές ναι χρειάζεται.Πως ειναι η κατασταση στο κολπο της;;Χρησιμοποιειτε λιπαντικο;;
Μερικές φορές ναι χρειάζεται.Πως ειναι η κατασταση στο κολπο της;;Χρησιμοποιειτε λιπαντικο;;
Ποια είναι η κάτω;Θα συμφωνήσω με το τελευταίο μήνυμα του @flyman29 και θα διαφωνήσω, στα σημεία, με τον τύπο @Spieler .
Αν μια γυναίκα παραμένει θελκτική και ενδιαφέρουσα στα 60 - 70, δεν είναι μόνο θέμα "επένδυσης" στον εαυτό της. Είναι και θέμα κράσης, DNA δηλαδή. Και εδώ η κάθε περίπτωση είναι μοναδική! Προσωπικά, ενώ δεν ορέγομαι γυναίκες άνω των 55-60, έχω πει ότι θα έκανα εξαίρεση για την Dame Helen Mirren. Από Ελληνίδες, θα έβαζα νερό στο κρασί μου για τις δύο παρακάτω. Η δεύτερη φυσικά, είναι μόλις 53 ετών, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα εγλειφα το ζαρωμένο της μουνάκι και σε μεγαλύτερη ηλικία
ΑΥΤΗ 1-0Ποια είναι η κάτω;
Τη μασέλα την έβγαζαν στο τσιμπούκι τύπε;Άνετα και έχω εμπειριες με ενώ των 55! Σκέτη καυλα ! Και οι άντρες να τα λέμε κ αυτά
Aσσος από ημίχρονο η ήταν Χ ημ./ 1 Τελ.;ΑΥΤΗ 1-0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη μασέλα την έβγαζαν στο τσιμπούκι τύπε;
Αν ήμουν 70+ ναι μια 50αρα δεν θα με χαλούσε, όμως να φορτωθώ από τώρα κάποια που της βρωμάει ο κώλος ξυνίλα, ε πρέπει να είμαι μεγάλος τρόμπας.Τη μασέλα την έβγαζαν στο τσιμπούκι τύπε;
Έλα ρε... σκυλί η τύπισσα...απλώς είναι πολύ μικρότερή του (καλά, ακόμη και η Ακρόπολη είναι μικρότερή του). ;-)Αν ήμουν 70+ ναι μια 50αρα δεν θα με χαλούσε, όμως να φορτωθώ από τώρα κάποια που της βρωμάει ο κώλος ξυνίλα, ε πρέπει να είμαι μεγάλος τρόμπας.
Ο Δάσκαλος Πλεύρης τίποτα δεν δίδαξε
Yπάρχει άνθρωπος που βατεύει την κούκλα του Σ;
Τύπε 51 είμαι και όταν βλέπω πάνω από 40 στο τσαρδί κάνω σιαπέρα. Κάτω από 30 προτιμώ ακόμη κι αν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμη γιατί απομυζώ νεώτερο DNAΈλα ρε... σκυλί η τύπισσα...απλώς είναι πολύ μικρότερή του (καλά, ακόμη και η Ακρόπολη είναι μικρότερή του). ;-)
Α να χαθεις ...παλιοδρακουλαΤύπε 51 είμαι και όταν βλέπω πάνω από 40 στο τσαρδί κάνω σιαπέρα. Κάτω από 30 προτιμώ ακόμη κι αν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμη γιατί απομυζώ νεώτερο DNA
Δεν αντεχω τις ατυχησασες στο γαμο τους και με πιανει η αναγκη να σκυψω πανω απο τη συνανθρωπο.Τα υπολοιπα ερχονται μονα τουςΠαντρεμένη γαμάς τύπε;;
Μπα. Αυτοί δεν γαμάνε.Οι κυριες πχ ειναι 60 και 62 αντιστοιχα και τα εδιναν ολα.Θελετε να μου πειτε πως αν τις ειχατε στημενες στα 4 δεν θα τις καρφωνατε ;