Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
μαλλον ειναι ολα σχετικα...
Σαν την γιατρεσσα την Παγώνη είναι αυτή...
Έλεος ΜΑΝ, μόλις έφαγα μια κρεμ καραμελέ...Σαν την γιατρεσσα την Παγώνη είναι αυτή...
Άμα μου λείπαν πολύ τα λεφτά, κι άμα η γριούλα πλήρωνε πραγματικά καλά, ξέρω ´γω. Μπορεί και να το σκεφτόμουν.
Αλλά μάλλον μπα.
Αν κάνεις εμετο θα την φωνάξω να σε κάνει διάγνωση...Έλεος ΜΑΝ, μόλις έφαγα μια κρεμ καραμελέ...
Μπράβο ρε...οι πιο πολλές αρχιμπαζολες που βλέπω είναι μέχρι τα 45 περίπου ..μην πω πολύ πιο μικρές κυρίως.Αν η 29χρονη βλέπεται τότε μπράβο του.
Γιατί έχω πετύχει δύο περιπτώσεις που κάποιοι καυχιόνταν ότι έχουν γκόμενα με αντίστοιχη διαφορά ηλικίας και η μία έχανε λάδια ενώ η άλλη ήταν γιουβαρλάκι.
Ρε κερατά, είσαι σαδιστής έτσι; Έλα παραδέξου το... σε επηρρέασε η κα. Hartley...Αν κάνεις εμετο θα την φωνάξω να σε κάνει διάγνωση...
Ρε κερατά, είσαι σαδιστής έτσι; Έλα παραδέξου το... σε επηρρέασε η κα. Hartley...
Την κέρασε κρεμπιε ο πουστης;Φιλτατοι συντρόφιμοι - ομοϊδεάτες δε ξέρω για εσάς αλλά αν μου καθόταν μια τέτοια γκρανη θα τη ξεφτιλιζα σαν να μην υπήρχε αύριο (μη ρωτάτε όνομα δεν το έχω, σόρυ)
ANETA...Οι κυριες πχ ειναι 60 και 62 αντιστοιχα και τα εδιναν ολα.Θελετε να μου πειτε πως αν τις ειχατε στημενες στα 4 δεν θα τις καρφωνατε ;
Κι αυτό ψυχή έχει.Φιλτατοι συντρόφιμοι - ομοϊδεάτες δε ξέρω για εσάς αλλά αν μου καθόταν μια τέτοια γκρανη θα τη ξεφτιλιζα σαν να μην υπήρχε αύριο (μη ρωτάτε όνομα δεν το έχω, σόρυ)
Στηρίζουμε 3η ηλικία... αν και εδώ που τα λέμε, τα 60 πλέον, είναι τα 50 της δεκαετίας του '90.Κι αυτό ψυχή έχει.
Εμπ1
Παρε αναστασιαρου τυπε ειναι καλυτερη. 50/ωραΦιλτατοι συντρόφιμοι - ομοϊδεάτες δε ξέρω για εσάς αλλά αν μου καθόταν μια τέτοια γκρανη θα τη ξεφτιλιζα σαν να μην υπήρχε αύριο (μη ρωτάτε όνομα δεν το έχω, σόρυ)
Είναι ακόμα στο κουρμπετι αυτή η ψυχή;Παρε αναστασιαρου τυπε ειναι καλυτερη. 50/ωρα
Ποιό είναι το «κορίτσι»;Παρε αναστασιαρου τυπε ειναι καλυτερη. 50/ωρα
Κορίτσι ήταν στην Οκτωβριανή επανάστασηΠοιό είναι το «κορίτσι»;