argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.661
- Πόντοι
- 9.297
Κορίτσι ήταν στην Οκτωβριανή επανάσταση
Κορίτσι ήταν στην Οκτωβριανή επανάσταση
Λένιν με κοτσίδες;Κορίτσι ήταν στην Οκτωβριανή επανάσταση
Τροτσκιστρια νομίζωΛένιν με κοτσίδες;
A τότε εν τάξει ;-)Τροτσκιστρια νομίζω
πως ξερεις τι ηλικια ειναι?καλημέρα για όσους συντρόφιμους ομοϊδεάτες και περιγράφετε ότι δεν πατε με 60-70,ότι με τπτ και ας σας καθόταν φάση με γκρανη κλπ κλπ,πείτε μας με το χέρι στη καρδιά ότι δε μπαίνετε σε μια τέτοια γαμάτη γκρανοκατάσταση και να το εννοείτε ρε μπαγασηδες
μην κολλαμε σε λεπτομέρειεςπω
πως ξερεις τι ηλικια ειναι?
Ψαξε anastasiaru στο google και εδω. Σιγουρα 60+Ποιό είναι το «κορίτσι»;
Bρήκα κάτι παλαιά νήματα (~2022) και στο FB έβγαλε 2-3 προφίλ (ένα με στήθος καλυμμένο με τριαντάφυλλα ;;;).Ψαξε anastasiaru στο google και εδω. Σιγουρα 60+
και η γκαλινα στον πειραια περιπου ετσι ειναι!Φιλτατοι συντρόφιμοι - ομοϊδεάτες δε ξέρω για εσάς αλλά αν μου καθόταν μια τέτοια γκρανη θα τη ξεφτιλιζα σαν να μην υπήρχε αύριο (μη ρωτάτε όνομα δεν το έχω, σόρυ)
info τυπε?εγω μαγκεσ εαν στο γαμησι τα δινει ολλα,ουτε ηλικια ουτε εμφανηση με νοιαζει.τοσο ειναι 2 συγκεκρυμενεσ που εχω χασει το λογαριασμο ποσεσ φορεσ τισ εχω γαμησει και τισ 2.απο εμφανηση ειδηκα η μια δεν βλεπεται.απο υπηρεσειεσ ομωσ,τι βλεπουμε στισ τσοντεσ ολα τα κανουνε.συν οτι δινουνε και κωλο και οι 2.
Yeap... και την ιδρώνει την φανέλα...Είναι ακόμα στο κουρμπετι αυτή η ψυχή;
Καλησπέρα, κωλο χωρις οριο σε ενταση και χρονο δινει ;Yeap... και την ιδρώνει την φανέλα...
Τώρα είναι 60 ακριβώς (και κάτι μήνες)
Info?Παρε αναστασιαρου τυπε ειναι καλυτερη. 50/ωρα
Εχεις καποια πληροφορια ή αγγελια της? Στις κριτικες σε ενα συγγενικο σαιτ εχει απο Αυγουστο 2024, οποτε υποθετω οτι ειναι ακομα ενεργη.Παρε αναστασιαρου τυπε ειναι καλυτερη. 50/ωρα