BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.914
- Πόντοι
- 456
Εγώ 40ρης, προτιμώ θείες καβλιάρες στα 55 -60 και με λατρέβουν και αυτέςΠόσο είσαι τύπε;
Εγώ 40ρης, προτιμώ θείες καβλιάρες στα 55 -60 και με λατρέβουν και αυτέςΠόσο είσαι τύπε;
Να το κοιτάξεις τύπε.Εγώ 40ρης, προτιμώ θείες καβλιάρες στα 55 -60 και με λατρέβουν και αυτές
Δεν τη γούσταρα ποτέ την Καίτη, αλλά τώρα έχει γίνει πραγματικός εμετός. Απορώ αυτός ο μαλάκας ο Σχοινάς πώς ζεί ακόμα στο ίδιο σπίτι μαζί της.Από 60ρες Καίτη μέχρι κωλαντερο τέρμα να στάζει μες στα χυσια την σκιζατε;
Σε "συναγωνιστές" μεγαλύτερης ηλικίας επιτρέπεις να γαμάνε συνομήλικές σου τύπε;Τα γούστα του καθένα σεβαστά, αλλά για κάθε μερακλή που πάει με γυναίκα 60+ ας σκεφτεί πρώτα πως αυτή η 60φευγα έχει μοιράσει άπειρες χυλόπιτες σε συνομηλίκους της.
Δυστυχώς τα χρόνια περνάνε και όλοι θα φτάσουμε 60 και 70 και παραπάνω, ζωή να έχουμε. Κρίμα είναι σε αυτήν την ηλικία να μένει κόσμος με το πουλί στο χέρι επειδή βρίσκονται νεώτεροι να βγάζουν γούστα με γκράνια που το δίνουν άνετα σε νεώτερους και το παίζουν δήθεν στις σειρές τους.
Σε κάτι ομάδες για γνωριμίες στο φατσοβιβλίο υπάρχουν χιλιάδες μιλφογκράνια που μαζεύουν χιλιάδες λαίκ από συνομήλικους τους αλλά τους κλάνουν.
Πραγματικά είμαστε τέρμα μουνόδουλοι. Βλέπεις στο VK ή σε ομάδες στο fb στο εξωτερικό μουνάρες 30 χρονών με 50 λαικ το πολύ και ο ελληνάρας πάει και γλύφεται στην 50χρονη και βάλε με την ελπίδα πως θα περάσει καλά. Τέρμα κατάντια.
Γυναίκες μεγάλης ηλικίας δεν με ελκύουν, αλλά μόνο και μόνο για αυτό το λόγο δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί τους. Ατιμία σε συναγωνιστές μεγαλύτερης ηλικίας.
Γυναίκα >60 που ελκύει νέους άνδρες με την εμφάνιση της (χωρίς να είναι κάποια υπερφραγκάτη που κοιτάνε διάφοροι επιτήδειοι να της τα φάνε) σημαίνει ότι έχει ξοδέψει άπειρες και χρήμα ώρες σε γυμναστήρια, αισθητικούς κλπ. Είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις ειδικά στην Ελλάδα που δεν υπάρχει έντονη κουλτούρα γυμναστικής και self-care σε μεγάλες ηλικίες. Οπότε, ΟΚ, αν έχει καταφέρει να φτάσει εκεί με το δίκιο της να μην προτιμάει τον κάθε 70ρη μπάρμπα και να ψάχνει για πιο φρέσκο κρέας για να πάρει την επιβεβαίωση και να νιώσει ότι η επένδυση χρόνου και χρήματος στον εαυτό της απέδωσε. Από μένα big respect στις γυναίκες αυτές και καλά κάνουν να μοιράζουν άκυρα στους συνομήλικους τους μπάρμπες.Τα γούστα του καθένα σεβαστά, αλλά για κάθε μερακλή που πάει με γυναίκα 60+ ας σκεφτεί πρώτα πως αυτή η 60φευγα έχει μοιράσει άπειρες χυλόπιτες σε συνομηλίκους της.
Δυστυχώς τα χρόνια περνάνε και όλοι θα φτάσουμε 60 και 70 και παραπάνω, ζωή να έχουμε. Κρίμα είναι σε αυτήν την ηλικία να μένει κόσμος με το πουλί στο χέρι επειδή βρίσκονται νεώτεροι να βγάζουν γούστα με γκράνια που το δίνουν άνετα σε νεώτερους και το παίζουν δήθεν στις σειρές τους.
Σε κάτι ομάδες για γνωριμίες στο φατσοβιβλίο υπάρχουν χιλιάδες μιλφογκράνια που μαζεύουν χιλιάδες λαίκ από συνομήλικους τους αλλά τους κλάνουν.
Πραγματικά είμαστε τέρμα μουνόδουλοι. Βλέπεις στο VK ή σε ομάδες στο fb στο εξωτερικό μουνάρες 30 χρονών με 50 λαικ το πολύ και ο ελληνάρας πάει και γλύφεται στην 50χρονη και βάλε με την ελπίδα πως θα περάσει καλά. Τέρμα κατάντια.
Γυναίκες μεγάλης ηλικίας δεν με ελκύουν, αλλά μόνο και μόνο για αυτό το λόγο δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί τους. Ατιμία σε συναγωνιστές μεγαλύτερης ηλικίας.
Ποιος είμαι εγώ να επιτρέψω ή να απαγορεύσω κάτι;Σε "συναγωνιστές" μεγαλύτερης ηλικίας επιτρέπεις να γαμάνε συνομήλικές σου τύπε;
Πολύ σωστά, τελείως διαφορετική περίπτωση.Γυναίκα >60 που ελκύει νέους άνδρες με την εμφάνιση της (χωρίς να είναι κάποια υπερφραγκάτη που κοιτάνε διάφοροι επιτήδειοι να της τα φάνε) σημαίνει ότι έχει ξοδέψει άπειρες και χρήμα ώρες σε γυμναστήρια, αισθητικούς κλπ. Είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις ειδικά στην Ελλάδα που δεν υπάρχει έντονη κουλτούρα γυμναστικής και self-care σε μεγάλες ηλικίες. Οπότε, ΟΚ, αν έχει καταφέρει να φτάσει εκεί με το δίκιο της να μην προτιμάει τον κάθε 70ρη μπάρμπα και να ψάχνει για πιο φρέσκο κρέας για να πάρει την επιβεβαίωση και να νιώσει ότι η επένδυση χρόνου και χρήματος στον εαυτό της απέδωσε. Από μένα big respect στις γυναίκες αυτές και καλά κάνουν να μοιράζουν άκυρα στους συνομήλικους τους μπάρμπες.
Ναι, έχει γεράσει πολύ και φαίνεται...Δεν τη γούσταρα ποτέ την Καίτη, αλλά τώρα έχει γίνει πραγματικός εμετός. Απορώ αυτός ο μαλάκας ο Σχοινάς πώς ζεί ακόμα στο ίδιο σπίτι μαζί της.
To DNA πάντα παίζει ρόλο στην εμφάνιση (π.χ. ύψος δε μπορείς να αποκτήσεις αλλιώς ή κάποιοι έχουν καλύτερο μεταβολισμό), αλλά believe me όσοι βλέπεις >60-65 και δεν έχουν αρχίσει να παίρνουν σιγά-σιγά καλούπι ηλικιωμένου δίνουν πολύ χρόνο και χρήμα να περιοποιύνται το σώμα τους. Την απώλεια μυικής μάζας από μια ηλικία και μετά μόνο με πολλή δουλειά σε αθλητικές δραστηριότητες μπορείς να την αντιπαλέψεις.Θα συμφωνήσω με το τελευταίο μήνυμα του @flyman29 και θα διαφωνήσω, στα σημεία, με τον τύπο @Spieler .
Αν μια γυναίκα παραμένει θελκτική και ενδιαφέρουσα στα 60 - 70, δεν είναι μόνο θέμα "επένδυσης" στον εαυτό της. Είναι και θέμα κράσης, DNA δηλαδή. Και εδώ η κάθε περίπτωση είναι μοναδική! Προσωπικά, ενώ δεν ορέγομαι γυναίκες άνω των 55-60, έχω πει ότι θα έκανα εξαίρεση για την Dame Helen Mirren. Από Ελληνίδες, θα έβαζα νερό στο κρασί μου για τις δύο παρακάτω. Η δεύτερη φυσικά, είναι μόλις 53 ετών, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα εγλειφα το ζαρωμένο της μουνάκι και σε μεγαλύτερη ηλικία
ΆνεταΑπό 60ρες Καίτη μέχρι κωλαντερο τέρμα να στάζει μες στα χυσια την σκιζατε;
Η πλάκα είναι ότι προχθές στο καφενείο (που πηγαίνω σπάνια), ήταν κάποιος 52 - 53 χρονών (ίδια ηλικία με εμένα που είμαι 53) που έχει παντρευτεί 29χρονη, (μας την έδειξε και στο κινητό)...
Γνωρίστηκαν πριν δεκαετίες στο κατηχητικό που της έκανε μάθημα (και σε άλλα παιδιά)... Και εμείς εδώ λέμε για 60ρες και 70ρες...
Μια χαρά κορίτσι είναι... Καμμιά σχέση με γιουβαρλάκι... Ένα 7 στα 10 το παίρνει άνετα, με αυστηρά κριτήρια...Αν η 29χρονη βλέπεται τότε μπράβο του.
Γιατί έχω πετύχει δύο περιπτώσεις που κάποιοι καυχιόνταν ότι έχουν γκόμενα με αντίστοιχη διαφορά ηλικίας και η μία έχανε λάδια ενώ η άλλη ήταν γιουβαρλάκι.
Στ' αρχίδια του αν χάνει λάδια. Όταν σε έχουν πάρει τα χρόνια και θες ντε και καλά γάμους και οικογένεια, εφόσον δεν είσαι ο Μπραντ Πιτ, ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ ή ο Λάκης Κομνηνός, θα κάνεις τις παραχωρήσεις σου. Και το να μην μπορείς να συζητήσεις με τη γυναίκα σου για το Μάη του '68 ή τη "γενιά του '30" στην ελληνική λογοτεχνία,δεν είναι και σπουδαία παραχώρηση.Αν η 29χρονη βλέπεται τότε μπράβο του.
Γιατί έχω πετύχει δύο περιπτώσεις που κάποιοι καυχιόνταν ότι έχουν γκόμενα με αντίστοιχη διαφορά ηλικίας και η μία έχανε λάδια ενώ η άλλη ήταν γιουβαρλάκι.
Τύπε, έκανε ο μπάτσος διδασκαλία στο κατηχητικό;Μια χαρά κορίτσι είναι... Καμμιά σχέση με γιουβαρλάκι... Ένα 7 στα 10 το παίρνει άνετα, με αυστηρά κριτήρια...
Έχεις δίκιο, οι ηλικίες δεν λένε τίποτα σαν νούμερα...
Υπ' όψην ότι ο ίδιος δεν είναι κάτι σπουδαίο εμφανισιακά και από επάγγελμα μπάτσος που κάνει και δεύτερη δουλειά σαν security...
Καμία... Του Θεούσου προφανώς... Για όλα φταίνε οι Εβραίοι, τα εμβόλια φέρνουν καρκίνο κτλ...Στ' αρχίδια του αν χάνει λάδια. Όταν σε έχουν πάρει τα χρόνια και θες ντε και καλά γάμους και οικογένεια, εφόσον δεν είσαι ο Μπραντ Πιτ, ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ ή ο Λάκης Κομνηνός, θα κάνεις τις παραχωρήσεις σου. Και το να μην μπορείς να συζητήσεις με τη γυναίκα σου για το Μάη του '68 ή τη "γενιά του '30" στην ελληνική λογοτεχνία,δεν είναι και σπουδαία παραχώρηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε, έκανε ο μπάτσος διδασκαλία στο κατηχητικό;
Με ποια ιδιότητα;