καταθέτω εμπειρία, και πλέον θα κάνω σημαία μου το "Ποτέ μην λες ποτέ".
προηγούμενη εβδομάδα και φιλοξενούμε ξαδέρφη της γυναίκας, χήρα, ετών 62.
Η σύζυγος το πρωί φεύγει για δουλειά νωρίς, ενώ εγω ξεκινώ μετά τις 10.
Αγουροξυπνημένος μπαινω στο μπάνιο χωρίς να χτυπήσω και η ξαδέρφη ήταν μέσα για τουαλέτα. πανικός και τρέχω γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα, όπου για απροσδιόριστο λόγο μου σηκώνεται. Μην ρωτάτε το γιατί, ακόμα το ψάχνω. Η στύση έχει φτάσει ταβάνι, και παίρνοντας βαθιά ανάσα σκάω μύτη με το εσώρουχο (τέντα) στην κουζίνα που την άκουγα.
Με το "καλημέρα" που μου λέει, πέφτει το μάτι της στο επίμαχο σημείο και βλέπω ότι κάτι πυροδοτήθηκε. Το χοντραίνω (τρέμοντας και με την πίεση στα 20) και την αγγίζω μαλακά στον πισινό.
Ε, αυτή κατευθείαν στο...ψαχνό και με το χάδι καταθέτω εντός του εσωρούχου.
καταληκτικά: Πήδηξα όπως δεν έχω πηδήξει μέχρι τώρα ποτέ. Εντελώς ελεύθερα και πρόστυχα. Έβλεπα ότι δεν ήτα προχωρημένη, αλλά ήταν δεκτική (έως ευγνώμων) σε οτιδήποτε και αυτό με έκανε να καυλώνω περισσότερο. Άκουσε τόσο μπινελίκι (που δεν το συνηθίζω), έφαγε στα μούτρα πιστολιά και τόσα χαστούκια στον πισινό, που δεν έχουν φάει όλοι οι συμμαθητές μου μαζί στο δημοτικό.
τεχνικά μιλώντας, η ξαδέρφη είναι γεμάτη και αυτό κάνει το δέρμα να μην έχει ζάρες κλπ. Μεγάλα βυζιά και κυρίως ήταν μούσκεμα συνεχώς. Το μόνο ενοχλητικό ήταν οι ήχοι που έβγαζε συνέχεια, σαν σουμιές που τρίζει. Όμως αυτή η ηδονή του να νιώθεις ότι η άλλη κολακεύεται τόσο που θα κάνει τα πάντα, είναι τεράστια. Αν θα ξαναπάω μαζί της? Δεν γνωρίζω. Αν θα ξαναδοκιμάσω με αντίστοιχης ηλικίας γυναίκα? Δεν ξέρω. Αν πέρασα τέλεια και τις επόμενες 2-3 μέρες το γλεντήσαμε και με την γυναίκα μου? Ένα πολύ μεγάλο ναι.
Καταλήγω στο εξής: Αν εξαιρέσουμε άντρες/trans και ανήλικα κορίτσια, στο σεξ δεν ξαναλέω την λέξη Ποτέ.