stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 646
- Πόντοι
- 81
Φιλαρακι καλησπερα60 άρα μις universe,καραεμπαινα
νομιζω οτι και 70+ να ηταν ... ολοι μπαιναμε ... τουμπανο ειναι η τυπισα
Φιλαρακι καλησπερα60 άρα μις universe,καραεμπαινα
Μαζί σου φίλε μου! Συμφωνω 100%.Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
Εντάξει αυτό γίνεται και στα 48-50.Το καλό με τις 60αρες είναι οτι μπαίνεις ακαποτος και μπορείς να χυσεις μέσα χωρίς να φοβάσαι μην μείνει έγκυος.
Της συγκεκριμένης της έγλυφα μέχρι και την κωλοτρυπίδα !Πολυ καλο Γκιλφονι οχι απλα την γαμαγα την εγλυφα για 5 ωρες ανετα πολυ κυριλε καβλιαρα!
Όχι 100%,στα 55 ναι(μου είχε τύχει φάση με κωλαρού 55αρα το 2019 και τόσο δυνατό και παρόμοιο σεξ δεν έκανα από τότε να φανταστείς)Εντάξει αυτό γίνεται και στα 48-50.
Εντάξει θα το ξέρει η άλλη.Αν της έχει σταμάτησει πλήρως δεν υπάρχει θέμα.55αρα και τελείωμα μέσα ότι καλύτεροΌχι 100%,στα 55 ναι(μου είχε τύχει φάση με κωλαρού 55αρα το 2019 και τόσο δυνατό και παρόμοιο σεξ δεν έκανα από τότε να φανταστείς)
Με ένα σχετικό ρίσκο,μικρό μεν αλλά υπάρχειΕντάξει αυτό γίνεται και στα 48-50.
Έμπαινα και δεν έβγαινα. Αλλά δεν είναι έτσι οι 60αρες που κυκλοφορούν στην πιάτσα!...60 άρα μις universe,καραεμπαινα
Δεν είναι μόνο η εγκυμοσύνη. Κυκλοφορούν αφροδίσια και λοιπά επικίνδυνα νοσήματα. Εκτος αν είναι η πίστη γειτονισσα που πάντα γουστάρες και δεν βρήκες πιο πριν ευκαιρία.Το καλό με τις 60αρες είναι οτι μπαίνεις ακαποτος και μπορείς να χυσεις μέσα χωρίς να φοβάσαι μην μείνει έγκυος.
Είναι σαν τα φίδια που τους έχουν αφαιρέσει τους δηλητηριώδεις αδένες τύπε.Το καλό με τις 60αρες είναι οτι μπαίνεις ακαποτος και μπορείς να χυσεις μέσα χωρίς να φοβάσαι μην μείνει έγκυος.
Καμία φωτό η βίντεο στα του αγώνα έχουμε;62αρα που ξεπάτωνα πριν κανα χρόνο.....Τρελός πάτος.....
παραλιες γυμνιστων τωρα που καλοκαιριαζει ειδικα κυριες ζευγαριων πανω απο 60 που ψαχνονταιΡε μάγκες, για πείτε κανένα στέκι / μέρος / ιδέα για το που μπορούμε να γνωρίσουμε 60αρες
Εγώ έχω γαμήση κάτι λίγες που γνώρισα ντισκο της Αθήνας, αλλά θέλω και κάποιο μέρος μέσα στην μέρα