Πρίν κάνα χρόνο, έψαχνα κανά καλό τσιμπούκι στο Μετάξι, πάω για Τατιάνα Ιάσωνος αλλά έλειπε και στην θέση της ήταν η Κλεοπάτρα και μία άλλη γριά 60κάτι Ουκρανή που κρατιόταν σχετικά καλά (αν.μπλόκ δε)με βυζάρες καλές αλλά ντάξ, ποτέ στην "έξω ζωή" δεν θα σκεφτόμουν να την γαμήσω, ούτε κατά διάνοια, ήταν αρκετά ζαρωμένη αλλά όχι και σαν την Δανάη του Ι20.
Η Κλεοπάτρα είχε δωμάτιο, πάω να φύγω και μου λέει η τσατσά πως η γιαγιά δεν έχει κάνει σεφτέ 2 ώρες στην βάρδια, λέω δεν γαμιέται και μπήκα, μάγκες η χαρά της όταν μπήκε δωμάτιο με είδε γυμνό και ημι-σηκωμένο δεν περιγράφεται η ζαρωμένη μάπα της γυάλισε σαν παιδάκι (και δεν είμαι και κανά τεκνό), περιττό να σας πώ οτί η πίπα ήταν άνετα στο τοπ 5 μου και επειδή ποτέ δεν χύνω μόνο με πίπα εντός 10λεπτου, όταν της είπα να κάτσει στα 4 χοροπήδαγε από την χαρά της, προφανώς έκατσα 15'+ τα γυάλισε όλα , ρούφηξε τα πάντα παίζει να έβγαλα μισό λίτρο στο στόμα της, έχυνα για αρκετά δευτερόλεπτα και φύγανε και απ΄το πλάι, σε όλη την συνεδρία έλεγε τα δικά της καυλιάρικα και φιλοφρονήσεις στην γλώσσα της, ένιωθα Rocco για λίγα λεπτά, πρέπει να μου είπε 10 σπασίμπα όταν έφευγα, δεν την ξαναπέτυχα αλλά είχε επιστρέψει η Τατιάνα οπότε...
Επίσης έχω πάρει και την Σόνια στο Φ86 και αυτή πρέπει να έχει πατήσει 60? φοβερή πίπα και εκεί.
Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να "φλερτάρω" 50+ γυναίκα έξω, δεν θα ένιωθα άνετα, αλλά αν τρώγεται λίγο εμφανισιακά και μου το έδινε στο πιάτο χωρίς πολλά πολλά, πλέον ναι, why not.