JohnyThegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2024
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
ΧαλαράΘα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
ΧαλαράΘα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
Πάντως η κυρία από την Δανία, είναι ΥΠΕΡΟΧΗ...Λέτε να διαβάζει ο μελαμψός επιβήτορας το bou
Tώρα ζήσει δεν ευτυχήσει η Μανδάμ ξέρετε θα στεναχωρηθώ
Εχεις καθυστερήσει .....καλησπερα σε ολους...θα σας πω την ιστορια μου ελπιζω να μην σας κουρασει κ περιμενω γνωμες κ ιδεες πως να προχωρησω...ζω θεσσαλονικη η εν λογο κυρια ειναι 60 +-2 χρονια!στην αρχη δεν ειχα δωσει κ πολυ σημασια απλα ειχα προσεξει οτι ηταν καλοστεκουμενη εως ενα βραδυ που την πετυχαινω βαμμενη περιποιημενη κ παθαινω πλακα σχεδον δεν την γνωρισα....λεω εχουμε εξοδο κ μου λεει θα βγω με μια φιλη να ανοιξει λιγο το ματι(παντρεμενη) την επομενη την πετυχαινω κ αρχιζει να μου λεει πως της την επεσαν κ την καναν 40 αρα κ τετοια...εγω αετο...απο τοτε καθε φορα μιλαμε οταν με πετυχαινει καλοντυμενο κ τι κουκλος κτλ...εδω θελω την βοηθεια σας...εχω το κινητο της κ σκεφτομαι να στειλω ενα ξεκαρφωτο εισαι για κανα ποτακι?αν λαβω αρνητικη απαντηση της γραφω απλα ωχ συγνωμη αλλου πηγαινε...δεν θελω να εκθεσω κ να εκτεθω...πως το βρισκετε?περιμενω ιδεες κ γνωμες...ξεχασα να αναφερω πως ειναι διαχειριστρια της πολυκατοικιας
Άνετα έμπαινα!!!Βίκυ Μιχαλονάκου
Σωστός. Ήδη έχω αποκλείσει δύο.Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο νήμα καθώς κάνει πολύ εύκολο να εντοπίσω ποιους πρέπει να κάνω σίγαση και να μη δίνω καμία σημασία στις κριτικές τους
ως εφηβος την ειχα τιμησει δεοντως την κυρια αυτη και ειδικα τις βυζαρες τηςΚύριοι, δεν ξέρω τι λέτε σχετικά με το τίτλο του νήματος ( για όσους διαφωνούν και για όσους συμφωνούν ), προσωπικά της παρακάτω θα ήθελα να τις δώσω στο χέρι, ότι τρύπα έχει και δεν έχει στο χέρι... και ας με παίρνανε και με ασθενοφόρο!!!!,
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: «Καλό απόγευμα» με λευκό μπικίνι λέει η 59χρονη
Μήπως μπορείς να μου στείλεις φίλε μου πληροφορίες?Εννοείται
Αυτή είναι στο Κάλαμο..
Φίλε μου Τροφωνιου όροφος σίγουρα νομίζω 13 στον αριθμό πρωινές ώρες Όλγα αν θυμάμαι καλά στο όνομα έχω πάει αρκετές φορές σίγουρα 60 ετων και βάλε,Αν ξέρει κανείς από τα αλάνια καμιά καλή εξήνταρα και πάνω ας στείλει... ευχαριστώ πολύ!!!!
Ευχαριστώ φίλε μου!!! Τιμή?Φίλε μου Τροφωνιου όροφος σίγουρα νομίζω 13 στον αριθμό πρωινές ώρες Όλγα αν θυμάμαι καλά στο όνομα έχω πάει αρκετές φορές σίγουρα 60 ετων και βάλε,
20€.Ευχαριστώ φίλε μου!!! Τιμή?