troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
στο νημα "θα πληρωνατε για σεξ μια γυναικα ανω των 50" ειχα γραψει αυτ΄ό
Καμακι σε 60+ δυσκολα να εκανα τωρα αν εκανα παρεα με μια 65αρα και τυχαινε δεν ξερω τι θα εκανα . Υπαρχει μεγαλος φοβος να πεσεις σε μια τελειως απελπισμένη και να μπλέξεις .
Σε καθε περιπτωση πιο λογικο θεωρω να πληρωσεις για να πας με μια γυναικα 20 χρόνια μεγαλύτερη σου για να ζήσεις την εμπειρια .μπήκε και η Β' Αθηνων και επεσε στο 65% το ναι/ισως ναι . (εδιτ ξεχασα ενα 13% οποτε πάμε στο 78% ναι/ισως ναι οντως πολύ μεγαλο)
Υπάρχουν ανθρωποι που δεν πηδανε με πληρωμη για το ιδιο το σεξ αλλα και για την ανθρωπινη επαφή (να πεις και 2 μαλακιες δηλαδή) , οποτε μια κοπελα πιο κοντα στην ηλικια σου ειναι κάτι πιο οικείο.
Σε καθε περιπτωση αν σου κανει κλικ μια μεγαλοκοπελα/εργαζομενη δεν θα κατσεις να δεις ταυτότητα .
ΥΓ Στην πραγματικη ζωη με γουσταρει/μισει μια 60+ (εγω 50) που τελικα ισως και να μου κόστισε την δουλεια μου . Υπαρχουν πολλοι που ειπαν οτι θα της εριχναν ενα λούτσο . Εγω δυστυχως δεν εχω οιδοιπόδειο και έκανα επεισοδιο (που λέει και ο Μαρίνος και αργοτερα τα Ημισκούμπρια). Γενικα θεωρω λιγο παραλογο στα 40 να πας με μια 50-55 αλλα δεν ειμαστε εδω να κρινουμε . Ισως το επι χρήμασι σεξ σου δινει την ευκαιρια να πας με μια 50+ χωρις το αγχος να το μαθει ο περιγυρός σου.
Καμακι σε 60+ δυσκολα να εκανα τωρα αν εκανα παρεα με μια 65αρα και τυχαινε δεν ξερω τι θα εκανα . Υπαρχει μεγαλος φοβος να πεσεις σε μια τελειως απελπισμένη και να μπλέξεις .