Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με παντρέμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα κάνατε ποτέ σχέση με παντρέμενη?

• Ναι

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω Ηδη

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Ειχα

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εγω προσωπικα δεν κανω οτι δεν θελω να μου κανουν..

ΜΙΚΡΟΣ ειχα σχεσεις με παντρεμενες..
ομως εβαλα μυαλο φιλε..αλλαζει ο ανθρωπος..

και ΝΑΙ,οι παντρεμενες τρελλαινονται για μικρους..παρα πολυ..να βλεπεις 40ρηδες με 20ρηδες κ να καθονται κ σουζα οι μαλακισμενες κ στον ανδρα να πουλανε μαγκια..

και δεν τα λεω στον αερα,τα εχω ζησει..
για άλλη μια φορα σωστος ο παλιος

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
και ΝΑΙ,οι παντρεμενες τρελλαινονται για μικρους..παρα πολυ..να βλεπεις 40ρηδες με 20ρηδες κ να καθονται κ σουζα οι μαλακισμενες κ στον ανδρα να πουλανε μαγκια..

Σίγουρα συμβαίνουν και αυτά...αλλά ποιός φταίει γι' αυτήν την κατάντια; Γιατί για εμένα αυτός που φταίει λιγότερο είναι ο γαμιάς της κυρίας και πρωτίστως το ίδιο το ζευγάρι που αντί να κάτσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και την καθημερινότητα του γάμου, εθελοτυφλεί και αποφέυγει το πρόβλημα μέσα από άλλες επιπόλαιες ή εφήμερες σχέσεις... Τέλος, για το αν η κυρία πουλάει μαγκιά στον σύζυγο, αυτό είναι κάτι σχετικό...υπήρχαν γυναίκες στη ζωή μου που σε κάποια φάση σηκώσανε ψηλά τον αμανέ...φάγανε όμως ένα σουτ και μπήκανε γκολ!

Τώρα θα μου πεις - Ναι, αλλά δεν είσαι παντρεμένος

Και παντρεμένος να ήμουν, το να κάτσω με μια γυναίκα που ξέρω ότι δεν είναι ερωτευμένη, μου την λέει συνέχεια, κάνει ότι της κατέβει και γενικά δεν έχω μια κοινή πορεία μαζί της, είναι δώρον άδωρον. Καλύτερα χωρισμένος παρά με τέτοια γυναίκα. Γενικά αν η συμπεριφορά της γυναίκας είναι τέτοια, το κέρατο δεν θα αργήσει να έρθει, αν δεν έχει έρθει ήδη :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Σίγουρα συμβαίνουν και αυτά...αλλά ποιός φταίει γι' αυτήν την κατάντια; Γιατί για εμένα αυτός που φταίει λιγότερο είναι ο γαμιάς της κυρίας και πρωτίστως το ίδιο το ζευγάρι που αντί να κάτσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και την καθημερινότητα του γάμου, εθελοτυφλεί και αποφέυγει το πρόβλημα μέσα από άλλες επιπόλαιες ή εφήμερες σχέσεις... Τέλος, για το αν η κυρία πουλάει μαγκιά στον σύζυγο, αυτό είναι κάτι σχετικό...υπήρχαν γυναίκες στη ζωή μου που σε κάποια φάση σηκώσανε ψηλά τον αμανέ...φάγανε όμως ένα σουτ και μπήκανε γκολ!

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου φιλε μου!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96

Και παντρεμένος να ήμουν, το να κάτσω με μια γυναίκα που ξέρω ότι δεν είναι ερωτευμένη, μου την λέει συνέχεια, κάνει ότι της κατέβει και γενικά δεν έχω μια κοινή πορεία μαζί της, είναι δώρον άδωρον. Καλύτερα χωρισμένος παρά με τέτοια γυναίκα. Γενικά αν η συμπεριφορά της γυναίκας είναι τέτοια, το κέρατο δεν θα αργήσει να έρθει, αν δεν έχει έρθει ήδη :)
goalllllll  :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Εισαι σωστος ομως  ;)

PLAY_MAN

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Σωστος +1000

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
70
Πόντοι
1
Ειχα σχεση με παντρεμενη και το εχω σκυλομετανοιωση.Ποτε ξανα,
Α.Χανεις τον καιρο σου με μια τσουλα
Β Στα ζαλιζει χειροτερα απο ελευθερη λογω πιεσης απο τον αντρα της
Γ Εισαι ο μαλ...ς του τριο ο αλλος ο κερα... και αυτη η ξυπνια
Δ Αυτη σε φλομωνη στο ψεμα.
Ε Χανεις το χρονο σου γιατι συνηθως γυρνα στον αντρα της και εσυ χανεις μια αλλη σχεση που θα περνουσες ισως καλυτερα
ζ Τρως ασχημο κολημα οτι αυτη τωρα τον παιρνει
Στ εχεις διπλα σου μια τσουλαρα στανταρ χωρις αμφιβολια( αυτο ειναι και καλο και κακο)
κ δεν οδηγει πουθενα και να οδηγηση (να χωρισει και να μεινει μαζι σου) θα σου την κανει σε εσενα με αλλον αν δεν στην εχει κανει ιδη.Εχω δει παντρεμενη να σκιζετε με δυο

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ειχα σχεση με παντρεμενη και το εχω σκυλομετανοιωση.Ποτε ξανα,
Α.Χανεις τον καιρο σου με μια τσουλα
Β Στα ζαλιζει χειροτερα απο ελευθερη λογω πιεσης απο τον αντρα της
Γ Εισαι ο μαλ...ς του τριο ο αλλος ο κερα... και αυτη η ξυπνια
Δ Αυτη σε φλομωνη στο ψεμα.
Ε Χανεις το χρονο σου γιατι συνηθως γυρνα στον αντρα της και εσυ χανεις μια αλλη σχεση που θα περνουσες ισως καλυτερα
ζ Τρως ασχημο κολημα οτι αυτη τωρα τον παιρνει
Στ εχεις διπλα σου μια τσουλαρα στανταρ χωρις αμφιβολια( αυτο ειναι και καλο και κακο)
κ δεν οδηγει πουθενα και να οδηγηση (να χωρισει και να μεινει μαζι σου) θα σου την κανει σε εσενα με αλλον αν δεν στην εχει κανει ιδη.Εχω δει παντρεμενη να σκιζετε με δυο
Ρε συ δεν ειναι δυσκολο ομως να καταλαβεις ποιες ειναι αυτες,οποτε στο χερι σου ειναι να μην κολήσεις

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Εχω δει παντρεμενη να σκιζετε με δυο

Ναι και εγώ έχω φίλο που συνηθιζε τις παντρεμενες και ένα διαστημα ήταν ο εραστής του μόνιμου γκόμενου της παντρεμενης.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οι καλυτερες σχεσεις ειναι με παντρεμενες τελος!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Τι αλλο θα ακουσουμε??Πως χαλασαν ετσι τα πραγματα,εκει που καποτε ο ιεροτερος θεσμος για τους Ελληνες ηταν Ο γαμος και η οικογενεια...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω κανει , μπορει να ξαναεκανα, αλλα δεν το επιδιωκω...

perastikoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ηδη έχω σχέση με παντρεμένη !
Με την γυναίκα μου εννοώ !
    Δεν πιάνεται ;;;;;; :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Η ερωτηση απευθυνεται σε ελευθερουσ η σε παντρεμενουσ?Υπαρχει λογοσ που το ρωταω,γιατι ενασ ελευθεροσ θα πει πολυ ευκολα ναι και θα το θεωρησει και ...λιγο μαγκια .Αντιθετα πιστευω ενασ παντρεμενοσ θα το δει και λιγο διαφορετικα γιατι θελοντασ και μη στο μυαλο του θα τριγυριζει λιγο και το οτι θα μποριυσε αυτοσ να ειναι ο κερατασ.Ενω οι ελευθεροι στα α......α τουσ.......ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 υποθεματα.Ενα για το πωσ το βλεπουν οι παντρεμενοι και αλλο για το πωσ το βλεπουν οι ελευθεροι.Αν παλι εχει απλα τεθει ξερα η ερωτηση οπωσ εχει διατυπωθει(θα κανατε ποτε σχεση με παντρεμενη?)η δικια μου απαντηση ειναι αρχικα ,και σε θεωρητικη μορφη  ΟΧΙ (οντασ παντρεμενοσ)αλλα παλι σε αυτα τα θεματα δε κανουμε παντα οτι μασ φαινεται λογικο....Πωσ μπορω να ξερω οτι αυριο δεν θα γνωρισω μια παντρεμενη και δεν θα φα ω καμμια φλασια να πεσω ξεροσ????????Ε ΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ Η απαντηση ειναι ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Η ερωτηση απευθυνεται σε ελευθερουσ η σε παντρεμενουσ?Υπαρχει λογοσ που το ρωταω,γιατι ενασ ελευθεροσ θα πει πολυ ευκολα ναι και θα το θεωρησει και ...λιγο μαγκια .Αντιθετα πιστευω ενασ παντρεμενοσ θα το δει και λιγο διαφορετικα γιατι θελοντασ και μη στο μυαλο του θα τριγυριζει λιγο και το οτι θα μποριυσε αυτοσ να ειναι ο κερατασ.Ενω οι ελευθεροι στα α......α τουσ.......ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 υποθεματα.Ενα για το πωσ το βλεπουν οι παντρεμενοι και αλλο για το πωσ το βλεπουν οι ελευθεροι.Αν παλι εχει απλα τεθει ξερα η ερωτηση οπωσ εχει διατυπωθει(θα κανατε ποτε σχεση με παντρεμενη?)η δικια μου απαντηση ειναι αρχικα ,και σε θεωρητικη μορφη  ΟΧΙ (οντασ παντρεμενοσ)αλλα παλι σε αυτα τα θεματα δε κανουμε παντα οτι μασ φαινεται λογικο....Πωσ μπορω να ξερω οτι αυριο δεν θα γνωρισω μια παντρεμενη και δεν θα φα ω καμμια φλασια να πεσω ξεροσ????????Ε ΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ Η απαντηση ειναι ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δηλαδή
α) είσαι παντρεμένος
β) δεν πειράζει να ξενοπηδάς ελεύθερες (= ρίχνεις κέρατο στη γυναίκα σου)
γ) πειράζει να ξενοπηδάς παντρεμένες (= ρίχνεις κέρατο στη γυναίκα σου ΚΑΙ στον άντρα της γκόμενας)

Συμπέρασμα :
Πιο πολύ σε νοιάζει μην κερατώσεις τον άντρα της γκόμενάς σου, παρά τη γυναίκα σου..

Ρε θα μας τρελλάνετε;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή
α) είσαι παντρεμένος
β) δεν πειράζει να ξενοπηδάς ελεύθερες (= ρίχνεις κέρατο στη γυναίκα σου)
γ) πειράζει να ξενοπηδάς παντρεμένες (= ρίχνεις κέρατο στη γυναίκα σου ΚΑΙ στον άντρα της γκόμενας)

Συμπέρασμα :
Πιο πολύ σε νοιάζει μην κερατώσεις τον άντρα της γκόμενάς σου, παρά τη γυναίκα σου..

Ρε θα μας τρελλάνετε;
Τωρα για να ειμαι ειλικρινηs με μπερδεψεs..... :think: :think: :think: :think: :think: :think:Παντωs νομιζω οτι απαντησα στην ερωτηση η οποια αναφερεται ΜΟΝΟσε παντρεμενεs....Τα υπολοιπα ειναι δικα σου συμπερασματα...Αν θα γινει ερωτηση αναλογη (για ελευθερεs)τοτε θα απαντησω...Παντωs οντωs με .....ψιλομπερδεψεs :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Τωρα για να ειμαι ειλικρινηs με μπερδεψεs..... :think: :think: :think: :think: :think: :think:Παντωs νομιζω οτι απαντησα στην ερωτηση η οποια αναφερεται ΜΟΝΟσε παντρεμενεs....Τα υπολοιπα ειναι δικα σου συμπερασματα...Αν θα γινει ερωτηση αναλογη (για ελευθερεs)τοτε θα απαντησω...Παντωs οντωs με .....ψιλομπερδεψεs :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Όχι εντάξει, μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά τι είπες, ή η φαντασία μου να οργιάζει (ως συνήθως)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όχι εντάξει, μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά τι είπες, ή η φαντασία μου να οργιάζει (ως συνήθως)
Ο.Κ.Εσυ ομωs τι γνωμη εχεισsγια το θεμα?Η εχειs απαντησει και μου ξεφυγε λογω EURO???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εγώ φίλε μου είμαι παντρεμένος, και έχω "σχέση" με παντρεμένη. (δηλαδή βρισκόμαστε μία στο τρίμηνο, έτσι για αλλαγή, πηδιόμαστε μια φορά και πάμε ο καθένας σπίτι του )

axileasm

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ φίλε μου είμαι παντρεμένος, και έχω "σχέση" με παντρεμένη. (δηλαδή βρισκόμαστε μία στο τρίμηνο, έτσι για αλλαγή, πηδιόμαστε μια φορά και πάμε ο καθένας σπίτι του )
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom