Εγώ φίλε μου είμαι παντρεμένος, και έχω "σχέση" με παντρεμένη. (δηλαδή βρισκόμαστε μία στο τρίμηνο, έτσι για αλλαγή, πηδιόμαστε μια φορά και πάμε ο καθένας σπίτι του )
Αυτο που ειπε ηταν οτι στο θεμα του αν θα κανανε σχεση με παντρεμενη αλλη απαντηση δινουν οι ελευθεροι και αλλη οι παντρεμενοι (γιατι τους ψιλοκαιει κι ολας το θεμα)
Αυτο που ειπε ηταν οτι στο θεμα του αν θα κανανε σχεση με παντρεμενη αλλη απαντηση δινουν οι ελευθεροι και αλλη οι παντρεμενοι (γιατι τους ψιλοκαιει κι ολας το θεμα)
είχα παλια κάτι με παντρεμένη αλλα για πολύ λιγο. Υποθέτω οτι είναι ανάλογα που θα πέσεις. Μερικές φορές είναι ξηγημένη η γκόμενα και ξέρει τι θέλει και το ζητάει χωρίς μαλακίες. Αλλες φορές είναι κότα και σε φλομόνει στο ψέμα.
Εννοείται δεν κολλάς με παντρεμένες απλά κάνεις σεξ χωρίς ενοχές...και που είστε...δεν είστε ούτε οι ψυχολόγοι της ούτε άγιοι για να κάτσετε να λύσετε τα προβλήματα της κλπ κλπ. Το πολύ πολύ την ακούτε, ενώ το μυαλό σας ταξιδεύει αλλού και αλλού και πηδάτε την κυρία...Δεν κολλάμε είπαμε...
Καλά δεν είναι κ οι πιο μοιραίες γυναίκες οι παντρεμένες. Προτιμώ την ελευθερία μια ελεύθερης γυναίκας, που θα την χαρώ όσο θέλω, όποτε θέλω και στην τελική δεν θα έχω ηθικές αναστολές. Δε μου πάει αυτός ο άχαρος ρόλος.