STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 544
- Πόντοι
- 36
σωσταπολλες αλβανιδες ειναι θεομουνα,και πολυ καυλιαρες!!
σωσταπολλες αλβανιδες ειναι θεομουνα,και πολυ καυλιαρες!!
Μουνάρα να είναι και ας είναι και από Ουζμπεκιστάν!!
Ξέρω κάτι Αλβανίδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ που να χτυπιεσαι κάτω σαν το χταπόδι δεν τις ξεχωρίζεις από Ελληνίδες, ούτε σε εμφάνιση ούτε σε παιδεία, κι ας λένε ότι θέλουν ορισμένοι κακεντρεχεις εθνικομαλακοκαυληδες. Πάνε οι καιροί που ξέρατε κύριοι, δεν είμαστε στο 1990.
Ξέρω κάτι Αλβανίδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ που να χτυπιεσαι κάτω σαν το χταπόδι δεν τις ξεχωρίζεις από Ελληνίδες, ούτε σε εμφάνιση ούτε σε παιδεία, κι ας λένε ότι θέλουν ορισμένοι κακεντρεχεις εθνικομαλακοκαυληδες. Πάνε οι καιροί που ξέρατε κύριοι, δεν είμαστε στο 1990.
Δηλαδή είναι χαμηλοκωλες, πλαδαρες, ηλίθιες, τεμπελες και πριγγιπισες που νομίζουν ότι το μουνι τους είναι το κέντρο του κόσμου; Ο παραλογισμός του μέσου έλληνα που επίσης είναι αστοίχειωτος χιμπατζής φαίνεται εδώ. Ένα θρεντ «τι τρέχει με τις ελλεινιδες» και ένα πόστ «αν δεν είναι ελληνίδα μακρυά».
Ότι. Νανε.
Αυτό που έδωσες δηλαδή είναι η περιγραφή της μέσης Ελληνίδας έτσι; Μάγκες δε χρειάζεται να τσουβαλιαζετε και να απαξιώνετε επειδή δεν σας κάθονται. Θα μου πεις αν είσαι φαλλοκρατης και μισογύνης φυσικό επόμενο είναι.
Δηλαδή είναι χαμηλοκωλες, πλαδαρες, ηλίθιες, τεμπελες και πριγγιπισες που νομίζουν ότι το μουνι τους είναι το κέντρο του κόσμου; Ο παραλογισμός του μέσου έλληνα που επίσης είναι αστοίχειωτος χιμπατζής φαίνεται εδώ. Ένα θρεντ «τι τρέχει με τις ελλεινιδες» και ένα πόστ «αν δεν είναι ελληνίδα μακρυά».
Ότι. Νανε.
αυτο που λεει ο παιχτης με τα λιγα ειναι οτι της κοντης ψολης της φταινε οι τριχες..Αυτό που έδωσες δηλαδή είναι η περιγραφή της μέσης Ελληνίδας έτσι; Μάγκες δε χρειάζεται να τσουβαλιαζετε και να απαξιώνετε επειδή δεν σας κάθονται. Θα μου πεις αν είσαι φαλλοκρατης και μισογύνης φυσικό επόμενο είναι.
Σ' αυτό συμφωνούμεαυτο που λεει ο παιχτης με τα λιγα ειναι οτι της κοντης ψολης της φταινε οι τριχες..
εγώ την χώρισα μόλις έμαθα ότι είχε ηπατίτιδαΣ' αυτό συμφωνούμε
Εντάξει όλα αυτά ...Ξέρω κάτι Αλβανίδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ που να χτυπιεσαι κάτω σαν το χταπόδι δεν τις ξεχωρίζεις από Ελληνίδες, ούτε σε εμφάνιση ούτε σε παιδεία, κι ας λένε ότι θέλουν ορισμένοι κακεντρεχεις εθνικομαλακοκαυληδες. Πάνε οι καιροί που ξέρατε κύριοι, δεν είμαστε στο 1990.
ήταν πάνω από 1,6 m ;
Γιατι, η Βιλμα που ηταν μελος εδω μεσα, δεν ηταν 1,82?ήταν πάνω από 1,6 m ;
Γιατι, η Βιλμα που ηταν μελος εδω μεσα, δεν ηταν 1,82?
Ποιος σου ειπε οτι ολες οι αλβανιδες ειναι κοντες?
Την έβαλα να σταθεί δίπλα στην πούτσα μου και συγκρινα.Ποιά ήταν η Βίλμα ;
Και πως ξέρουμε ότι ήταν 1,82 ;