Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Που το ξέρεις  πως είναι να είσαι μόνος σου στα γεράματα;Άμα δεν το ζήσεις ότι και να σου πούνε και να δεις δε μετράει...

Μακροχρόνιες εννοώ τουλάχιστον 2-3 χρόνια.Εμένα η βαρεμάρα στη μια με έπιασε στα 3 και κάτι στην πρώτη επειδή είμουν σχετικά μικρός και στα 5 και κάτι στην επόμενη.
Αν το βλεπεις καθε μερα μεσα στο σπιτι σου για χρονια δεν το ζεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αλεξ παρντον,δεν το καταλαβα οντως οτι το ενωουσες αλλιως.  :grin:
Εννοουσα οτι ασφαλως ειναι το αποκορυφωμα της παρτάρας, οχι οτι το συνεστησα κιολας. Εξαλλου ούτε εγω το εκανα. Παντρεμενος ειμαι ακομη.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εννοουσα οτι ασφαλως ειναι το αποκορυφωμα της παρτάρας, οχι οτι το συνεστησα κιολας. Εξαλλου ούτε εγω το εκανα. Παντρεμενος ειμαι ακομη.
Να κάνεις παιδιά μαν για να βγούν κομμουνιστές.  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ελα ρε τύπε, το βρηκα. Αυτο εχει γραφτει το 2007 οταν εγινε μια μανουρα. Τι το θυμηθηκες τωρα?

ε υπαρχουν κ τετοιοι τυποι πικραμενοι στο σαιτ  :grin: :grin:
μη λεμε ονοματα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οταν το χαν κλεισει το σαι το 2008 τ γραφανε ...ακομα δν μπορω ν καταλαβω γιατι ειχε κλεισει

Ο άλλος τι λέει 2007. Θυμάμαι είχαν συλλάβει τότε τον υπεύθυνο της σελίδας. Κάποτε ήταν bourdela.tv , μετά έγινε κομ  :cheesy:

Psilospath

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν εισαι κοντος, ευσωμος και σου αρεσει η φωτο μου στειλε μου PM.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
έχεις μια άλλη λογική πίσω από τις σχέσεις...
δεν μοιράζεσαι το κρεβάτι, μοιράζεσαι την ζωή σου... ναι είναι εκνευριστικό πολλές φορές και λοιπόν; είπε κανείς πως οι σχέσεις είναι όλο μέλια; η συμβίωση είναι δύσκολο πράγμα
την παράγραφο για τις δουλειές την προσπερνώ δεν έχει πλέον νόημα στην εποχή μας
αυτό που περιγράφεις σαν κύκλο σε μια σχέση, εσύ πως το αντιμετωπίζεις; ξεκινάς ξανά από την αρχή με την ίδια λογική με άλλη κοπέλα ή επικεντρώνεσαι μόνο στο σεξ;

Όταν λέω το κρεββάτι εννοώ το κρεββάτι για ύπνο όχι το πήδημα.Κι αν οι σχέσεις είναι δύσκολες γιατί να το παλέψω;Τι ανταμοιβή με περιμένει στο τέλος;Δε βλέπω κάτι που να με ενθουσιάζει.Όλοι οι άντρες που ξέρω και περνούν την κρίση της μέσης ηλικίας σιχτιριάζουν με το ΄γαμο τους άλλον περισσότερο άλλος λιγότερο.

Όσον αφορά τη σχέση που κάνει τον κύκλο της 2 φορές που μου έτυχε και ήταν σε συγκατοίκηση το διαλύσαμε.Την πρώτη φορά κοινει συναινέσει επειδή το βλέπαμε ότι όλο τσακωνόμασταν καιτη δεύτερη λόγω μετακόμισης για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ενός από τους 2.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom