Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.404
- Πόντοι
- 12.756
Το πικραμένος σε σένα αναφέρεται
ελα ρε ηλεκτρολόγε , βάρεσες κανα μπλακ αουτ ?
Το πικραμένος σε σένα αναφέρεται
Ελα ρε τύπε, το βρηκα. Αυτο εχει γραφτει το 2007 οταν εγινε μια μανουρα. Τι το θυμηθηκες τωρα?
Αν το βλεπεις καθε μερα μεσα στο σπιτι σου για χρονια δεν το ζεις?Που το ξέρεις πως είναι να είσαι μόνος σου στα γεράματα;Άμα δεν το ζήσεις ότι και να σου πούνε και να δεις δε μετράει...
Μακροχρόνιες εννοώ τουλάχιστον 2-3 χρόνια.Εμένα η βαρεμάρα στη μια με έπιασε στα 3 και κάτι στην πρώτη επειδή είμουν σχετικά μικρός και στα 5 και κάτι στην επόμενη.
Το χαζο μού κανεις? Να αντιγραψεις ενα μερος του κειμενου και να το επικολλησεις στην αναζητηση. Θα στο βγαλει αμεσως.πηγουλα ?
Πώς τον κόβεις τον magestic θα την σπρώξει τη νεαρά.πηγουλα ?
Αλεξ παρντον,δεν το καταλαβα οντως οτι το ενωουσες αλλιως.Νομιζω δεν πιασατε το νοημα των λεγομενων μου.
Εννοουσα οτι ασφαλως ειναι το αποκορυφωμα της παρτάρας, οχι οτι το συνεστησα κιολας. Εξαλλου ούτε εγω το εκανα. Παντρεμενος ειμαι ακομη.Αλεξ παρντον,δεν το καταλαβα οντως οτι το ενωουσες αλλιως.
Να κάνεις παιδιά μαν για να βγούν κομμουνιστές.Εννοουσα οτι ασφαλως ειναι το αποκορυφωμα της παρτάρας, οχι οτι το συνεστησα κιολας. Εξαλλου ούτε εγω το εκανα. Παντρεμενος ειμαι ακομη.
Που τα είδες αυτά μαν?
Ελα ρε τύπε, το βρηκα. Αυτο εχει γραφτει το 2007 οταν εγινε μια μανουρα. Τι το θυμηθηκες τωρα?
Πώς τον κόβεις τον magestic θα την σπρώξει τη νεαρά.
οταν το χαν κλεισει το σαι το 2008 τ γραφανε ...ακομα δν μπορω ν καταλαβω γιατι ειχε κλεισει
Νοεμβριος 2007 ηταν.Ο άλλος τι λέει 2007. Θυμάμαι είχαν συλλάβει τότε τον υπεύθυνο της σελίδας. Κάποτε ήταν bourdela.tv , μετά έγινε κομ
Νοεμβριος 2007 ηταν.
com tv και ξανα comΟ άλλος τι λέει 2007. Θυμάμαι είχαν συλλάβει τότε τον υπεύθυνο της σελίδας. Κάποτε ήταν bourdela.tv , μετά έγινε κομ
έχεις μια άλλη λογική πίσω από τις σχέσεις...
δεν μοιράζεσαι το κρεβάτι, μοιράζεσαι την ζωή σου... ναι είναι εκνευριστικό πολλές φορές και λοιπόν; είπε κανείς πως οι σχέσεις είναι όλο μέλια; η συμβίωση είναι δύσκολο πράγμα
την παράγραφο για τις δουλειές την προσπερνώ δεν έχει πλέον νόημα στην εποχή μας
αυτό που περιγράφεις σαν κύκλο σε μια σχέση, εσύ πως το αντιμετωπίζεις; ξεκινάς ξανά από την αρχή με την ίδια λογική με άλλη κοπέλα ή επικεντρώνεσαι μόνο στο σεξ;
Αν εισαι κοντος, ευσωμος και σου αρεσει η φωτο μου στειλε μου PM.
Σορυ, ανακαλω. 2008 ναι.Όοοοοοοχι 2008