Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Παίρνει,το μπουλο ο Γεωργιάδης, ο καλύτερος υπουργός της μεταπολίτευσης κατά τον αλεξ;  :o

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ολίγον άκυρο το επιχείρημα...Το έχω ήδη ζήσει για την εμπειρία.

Τελοσπάντων αδερφέ δεν προσπαθώ να σε πείσω κουβέντα κάνουμε και νομίζω στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου...Κάτι που μας τιμάει και τους 2!!!

Είναι καλό να παίρνεις και δεύτερες γνώμες...Μπορεί κι εγώ να κάνω λάθος δεν είπα ότι είμαι ο Πάπας!!!

Πάντως φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Πάντα να κρατάς μικρό καλάθι όπου ακούς πολλά κεράσια για να μην απογοητευτείς!!!

Αυτά από μένα. :) :) :) :)
Παντα στα πλαισια της συζητησης φιλε. Νασε καλα για τη συμβουλη...δεν διαφωνω τελειως...παντα πρεπει να κρατας μικρο καλαθι αν δε θελεις να πεσεις απο τα συννεφα.. :thumbsup:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Παντως θα πρεπει να τον βρηκε τον κοντο γιατι δεν ξαναμιλησε  :grin:
ε ναι τουλάχιστον 1 απο τους 70 περίπου που βλέπουν το θέμα θα πρέπει να είναι κοντός και πούστης.
Σε φτιάξαμε Ακις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
οι καλυτερες ιδεες πανε χαμενες
Ασε φιλε...με τοσο λαο που εχει το μπου θα μπορουσε να βγαζει και δικη του μαρκα αυτοκινητου  :2funny: με ενσωματεμενους δονητες σε ολα τα καθησματα πλην του οδηγου για να πηγαινεις ωραιες βολτες τα γκομενακια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Ασε φιλε...με τοσο λαο που εχει το μπου θα μπορουσε να βγαζει και δικη του μαρκα αυτοκινητου  :2funny: με ενσωματεμενους δονητες σε ολα τα καθησματα πλην του οδηγου για να πηγαινεις ωραιες βολτες τα γκομενακια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι να πεφτουν οι ιδεες  :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Πως η masseratti έχει σήμα την τρίαινα, το αμάξι  του bourdela θα έχει σήμα την ίδια με άκρα-πέη  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αντι για ζωνες θα εχει χειροπεδες 4 σημειων  :2funny:
Ναι και οσο θα ανεβαινει το κοντερ θα ανεβαζει ταχυτητες και το ντιλντο  :rockon: :rockon:
Και μετα θα εχεις και να λες ''ειδες μωρη? 700 ευρω κληση εφαγα για σενα''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom