Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
δεν φτιαχνουν οι μαλακες
θα γινοταν εδω χαμος , καθε 5 λεπτα θα επεφτε το σαιτ
οι καλυτερες ιδεες πανε χαμενες
δεν φτιαχνουν οι μαλακες
θα γινοταν εδω χαμος , καθε 5 λεπτα θα επεφτε το σαιτ
Παντα στα πλαισια της συζητησης φιλε. Νασε καλα για τη συμβουλη...δεν διαφωνω τελειως...παντα πρεπει να κρατας μικρο καλαθι αν δε θελεις να πεσεις απο τα συννεφα..Ολίγον άκυρο το επιχείρημα...Το έχω ήδη ζήσει για την εμπειρία.
Τελοσπάντων αδερφέ δεν προσπαθώ να σε πείσω κουβέντα κάνουμε και νομίζω στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου...Κάτι που μας τιμάει και τους 2!!!
Είναι καλό να παίρνεις και δεύτερες γνώμες...Μπορεί κι εγώ να κάνω λάθος δεν είπα ότι είμαι ο Πάπας!!!
Πάντως φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Πάντα να κρατάς μικρό καλάθι όπου ακούς πολλά κεράσια για να μην απογοητευτείς!!!
Αυτά από μένα.
Ειδεκινησηψωλές στο θρεντ και μπήκε ο Akis888
Παντως θα πρεπει να τον βρηκε τον κοντο γιατι δεν ξαναμιλησε
ε ναι τουλάχιστον 1 απο τους 70 περίπου που βλέπουν το θέμα θα πρέπει να είναι κοντός και πούστης.Παντως θα πρεπει να τον βρηκε τον κοντο γιατι δεν ξαναμιλησε
Αν εισαι κοντος, ευσωμος και σου αρεσει η φωτο μου στειλε μου PM.
Παίρνει,το μπουλο ο Γεωργιάδης, ο καλύτερος υπουργός της μεταπολίτευσης κατά τον αλεξ; :o
ε ναι τουλάχιστον 1 απο τους 70 περίπου που βλέπουν το θέμα θα πρέπει να είναι κοντός και πούστης.
Σε φτιάξαμε Ακις
Ασε φιλε...με τοσο λαο που εχει το μπου θα μπορουσε να βγαζει και δικη του μαρκα αυτοκινητου με ενσωματεμενους δονητες σε ολα τα καθησματα πλην του οδηγου για να πηγαινεις ωραιες βολτες τα γκομενακιαοι καλυτερες ιδεες πανε χαμενες
ααααααχαχαχαΤα χεις κλειστά φίλε, άνοιξε τα μία
Οι πιθανοτητες το γαμησανε αυτο το παιδι
Ακις επιστροφες δεν δεχομαστε
Ασε φιλε...με τοσο λαο που εχει το μπου θα μπορουσε να βγαζει και δικη του μαρκα αυτοκινητου με ενσωματεμενους δονητες σε ολα τα καθησματα πλην του οδηγου για να πηγαινεις ωραιες βολτες τα γκομενακια
Ασε φιλε...με τοσο λαο που εχει το μπου θα μπορουσε να βγαζει και δικη του μαρκα αυτοκινητου με ενσωματεμενους δονητες σε ολα τα καθησματα πλην του οδηγου για να πηγαινεις ωραιες βολτες τα γκομενακια
Πως η masseratti έχει σήμα την τρίαινα, το αμάξι του bourdela θα έχει σήμα την ίδια με άκρα-πέη
Ναι και οσο θα ανεβαινει το κοντερ θα ανεβαζει ταχυτητες και το ντιλντοΑντι για ζωνες θα εχει χειροπεδες 4 σημειων
Αντι για ζωνες θα εχει χειροπεδες 4 σημειων
Το εφερες ομως για λιγο στο μυαλο σου το κοντερ στα 180 ;)ζζζζζζζζ.....Και μετά θα ξυπνήσετε
ζζζζζζζζ.....Και μετά θα ξυπνήσετε