kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Αν εισαι κοντος, ευσωμος και σου αρεσει η φωτο μου στειλε μου PM.
να και ο πουστης π χωθηκε
να και ο πουστης π χωθηκε
Νοεμβριος 2007 ηταν.
Το οτι δεν σου πετυχαινει μια σχεση η δυο η και 12..δεν σημαινει οτι πολλες φορες και για οσο κρατησει..δεν αξιζει να την ζησεις. Ουτες ολλες οι μας πετυχαινουν...δεν βλεπω κανεναν να το παραταει το θεμα ομως...εκτος απο τον πικερΌταν λέω το κρεββάτι εννοώ το κρεββάτι για ύπνο όχι το πήδημα.Κι αν οι σχέσεις είναι δύσκολες γιατί να το παλέψω;Τι ανταμοιβή με περιμένει στο τέλος;Δε βλέπω κάτι που να με ενθουσιάζει.Όλοι οι άντρες που ξέρω και περνούν την κρίση της μέσης ηλικίας σιχτιριάζουν με το ΄γαμο τους άλλον περισσότερο άλλος λιγότερο.
Όσον αφορά τη σχέση που κάνει τον κύκλο της 2 φορές που μου έτυχε και ήταν σε συγκατοίκηση το διαλύσαμε.Την πρώτη φορά κοινει συναινέσει επειδή το βλέπαμε ότι όλο τσακωνόμασταν καιτη δεύτερη λόγω μετακόμισης για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ενός από τους 2.
com tv και ξανα com
θα σου στειλει ο λαιον φιλε....ειναι οτι ψαχνειςΑν εισαι κοντος, ευσωμος και σου αρεσει η φωτο μου στειλε μου PM.
eu?το net λείπει να συμπληρωθεί το καρέ
Αν το βλεπεις καθε μερα μεσα στο σπιτι σου για χρονια δεν το ζεις?
θα σου στειλει ο λαιον φιλε....ειναι οτι ψαχνεις
Εξω πουστη!!!Αν εισαι κοντος, ευσωμος και σου αρεσει η φωτο μου στειλε μου PM.
Εγω εχω να πρωτεινω στον admin να φτιαξει μια μηχανη αναζητισης παρομοια της google.Να ονομαζεται ΒOORDELA και να μπορει ο χρηστης να βαζει τα κριτηρια αναζητησης που ψαχνει και να τον πεταει κατευθειαν στον λογαριασμο της εκαστοτε κοπελας η του εκαστοτε στουντιομπουρδελου!!!
Ειδε κινηση στο θρεντ και μπήκε ο Akis888
Επισης να φτιαχτει και application για android και για I-phone!!!
Το οτι δεν σου πετυχαινει μια σχεση η δυο η και 12..δεν σημαινει οτι πολλες φορες και για οσο κρατησει..δεν αξιζει να την ζησεις. Ουτες ολλες οι μας πετυχαινουν...δεν βλεπω κανεναν να το παραταει το θεμα ομως...εκτος απο τον πικερ
Ειδε κινηση στο θρεντ και μπήκε ο Akis888