Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όταν λέω το κρεββάτι εννοώ το κρεββάτι για ύπνο όχι το πήδημα.Κι αν οι σχέσεις είναι δύσκολες γιατί να το παλέψω;Τι ανταμοιβή με περιμένει στο τέλος;Δε βλέπω κάτι που να με ενθουσιάζει.Όλοι οι άντρες που ξέρω και περνούν την κρίση της μέσης ηλικίας σιχτιριάζουν με το ΄γαμο τους άλλον περισσότερο άλλος λιγότερο.

Όσον αφορά τη σχέση που κάνει τον κύκλο της 2 φορές που μου έτυχε και ήταν σε συγκατοίκηση το διαλύσαμε.Την πρώτη φορά κοινει συναινέσει επειδή το βλέπαμε ότι όλο τσακωνόμασταν καιτη δεύτερη λόγω μετακόμισης για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ενός από τους 2.
Το οτι δεν σου πετυχαινει μια σχεση η δυο η και 12..δεν σημαινει οτι πολλες φορες και για οσο κρατησει..δεν αξιζει να την ζησεις. Ουτες ολλες οι  :cum: μας πετυχαινουν...δεν βλεπω κανεναν να το παραταει το θεμα ομως...εκτος απο τον πικερ  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω εχω να πρωτεινω στον admin να φτιαξει μια μηχανη αναζητισης παρομοια της google.Να ονομαζεται ΒOORDELA και να μπορει ο χρηστης να βαζει τα κριτηρια αναζητησης που ψαχνει και να τον πεταει κατευθειαν στον λογαριασμο της εκαστοτε κοπελας η του εκαστοτε στουντιομπουρδελου!!!

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Εγω εχω να πρωτεινω στον admin να φτιαξει μια μηχανη αναζητισης παρομοια της google.Να ονομαζεται ΒOORDELA και να μπορει ο χρηστης να βαζει τα κριτηρια αναζητησης που ψαχνει και να τον πεταει κατευθειαν στον λογαριασμο της εκαστοτε κοπελας η του εκαστοτε στουντιομπουρδελου!!!

Επισης να φτιαχτει και application για android και για I-phone!!! :grin: :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Το οτι δεν σου πετυχαινει μια σχεση η δυο η και 12..δεν σημαινει οτι πολλες φορες και για οσο κρατησει..δεν αξιζει να την ζησεις. Ουτες ολλες οι  :cum: μας πετυχαινουν...δεν βλεπω κανεναν να το παραταει το θεμα ομως...εκτος απο τον πικερ  :rockon:

Ολίγον άκυρο το επιχείρημα...Το έχω ήδη ζήσει για την εμπειρία.

Τελοσπάντων αδερφέ δεν προσπαθώ να σε πείσω κουβέντα κάνουμε και νομίζω στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου...Κάτι που μας τιμάει και τους 2!!!

Είναι καλό να παίρνεις και δεύτερες γνώμες...Μπορεί κι εγώ να κάνω λάθος δεν είπα ότι είμαι ο Πάπας!!!

Πάντως φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Πάντα να κρατάς μικρό καλάθι όπου ακούς πολλά κεράσια για να μην απογοητευτείς!!!

Αυτά από μένα. :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom