Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Τελικα μετα απο δεκαετιες εμπειριας ζωης, καταληγω οτι το καλυτερο ειναι να παντρευτεις μικρος, να κανεις παιδια μικρος, να χωρισεις μικρος και να ζησεις ελευθερος.
Για παντα θα εχεις τα παιδια αρα δεν θα εισαι ποτέ εντελως μονος, ενω και η μανα των παιδιων σου θα ειναι παντα συνδεδεμενη αρρηκτα μαζι σου χωρις να την εχεις μεσα στα ποδια σου.

Φιλοσοφημενο

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα μετα απο δεκαετιες εμπειριας ζωης, καταληγω οτι το καλυτερο ειναι να παντρευτεις μικρος, να κανεις παιδια μικρος, να χωρισεις μικρος και να ζησεις ελευθερος.
Για παντα θα εχεις τα παιδια αρα δεν θα εισαι ποτέ εντελως μονος, ενω και η μανα των παιδιων σου θα ειναι παντα συνδεδεμενη αρρηκτα μαζι σου χωρις να την εχεις μεσα στα ποδια σου.
Είσαι σοφός και τι σοφός Σοφοκλής.  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αρα ολα να αφορουν την παρτη σου? Αν κανεις παιδια μικρος και χωρισεις μικρος...τα παιδια σου θα εχουν εναν ανωριμο πατερα και μανα..και 2 χωρισμενους γωνεις.Και κυριως θα βλεπουν τον πατερα τους να κανει ολα οσα δεν εκανε μικρος.Για μενα ο σωστος ανθρωπος πρωτα μαθαινει τη ζωη και γεμιζει καπιες εμπειριες και μετα φερνει στη ζωη κατι που θα τον εχει απολυτη αναγκη για τουλαχιστον 15 χρονια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αρα σαν σκευτομενος ανθρωπος θα αφησω την εκκλησια να μου ξαθορισει τι ειναι ηθικο και τι οχι?  :2funny:
ποιος θα το ορισει το ηθικο αν οχι η εκκλησια;

θα το ορισει η καθε πουτανιτσα που καπνιζει μαλμπορο σαν λιμενεργατης και πινει φρεντο μιλωντας με τις φιλες της για τσιμπουκια;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Εισαι σοβαρος; Αυτο ειναι το καλυτερο για κατι σαρδαναπαλους "πατεραδες". Τα παιδια τι φταινε να μεγαλωσουν ετσι; Εκτος και αν φανταζεσαι οτι ολα τα χωρισμενα ζευγαρια ειναι σαν τα τηλεοπτικα σηριαλ.

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Αρα ολα να αφορουν την παρτη σου? Αν κανεις παιδια μικρος και χωρισεις μικρος...τα παιδια σου θα εχουν εναν ανωριμο πατερα και μανα..και 2 χωρισμενους γωνεις.Και κυριως θα βλεπουν τον πατερα τους να κανει ολα οσα δεν εκανε μικρος.Για μενα ο σωστος ανθρωπος πρωτα μαθαινει τη ζωη και γεμιζει καπιες εμπειριες και μετα φερνει στη ζωη κατι που θα τον εχει απολυτη αναγκη για τουλαχιστον 15 χρονια.

Ξερεις κανεναν την σημερον ημερα που να μην κοιταει την παρτη του? και ποιο ειναι το ποσοστο που πιστευεις πως τα εχει καταφερει να κανει το σωστο? γιατι οσο βλεπω τα πραγματα γινονται χειροτερα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εισαι σοβαρος; Αυτο ειναι το καλυτερο για κατι σαρδαναπαλους "πατεραδες". Τα παιδια τι φταινε να μεγαλωσουν ετσι; Εκτος και αν φανταζεσαι οτι ολα τα χωρισμενα ζευγαρια ειναι σαν τα τηλεοπτικα σηριαλ.
Μετά απο πολλά χρόνια χωρισμού έτσι είναι.Σαν αδερφάκια, :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ο γάμος είναι ΚΑΙ θεσμός.

κοινωνικός ούτως ειπείν και νομικός τοιούτος.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν υπαρχει μαγεικη συνταγη.Μπορει να πετυχει ο γαμος μπορει και οχι.Σαν θεσμος ενα κολοχαρτο ειναι.Αν αγαπας και γουσταρεις τη γυναικα σου ειναι πολυ πιθανο να πετυχει.Μπορει και οχι,ολα υπαρχουν.Αν δεν νιωσεις ποτε τι σημαινει να μοιραζεσαι με μια γυναικα τη ζωη σου θα εισαι για παντα μονος.Οι φιλοι και οι συγκενεις και ολοι ειναι καλοι..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΙΕς ΤΟΥΣ.Δεν νομιζω οτι θα ξαπλωνεις στο ιδιο κρεβατι με τους φιλους σου.Τι παει να πει δεν ειναι δουλεια του αντρα? Μονο αυτοι που συνηθησανε να τους κανει τις δουλειες η μαμακα τους φοβουντε να κανουν δουλειες για το σπιτι ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ.Ποσο αντρας μπορει να ειναι ενας μαμακιας? Γαμος ειναι ενας θεσμος,ΣΧΕΣΗ ειναι μια πραγματικοτητα.Αυτο σου προσφερεται μεσα στο γαμο.Αποψη μου.

Γιατί πρέπει να μοιραστείς το κρεββάτι σου με κάποιον σώνει και καλά;Γιατί πρεπει να έχεις κάποιον όλη την ώρα μέσα στο σπίτι σου;Ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι αυτό ώρες ώρες;

Όσο για τις δουλειές του άντρα λάθος κατάλαβες.Όλες τις κάνουμε όλοι πλέον.Άμα μένεις μόνος σου είναι προφανές.Άσε που μερικές είναι και πολύ διασκεδαστικές πχ  το μαγείρεμα για τους καλοφαγάδες.Απλά ένα επιχείρημα που έπαιζε σε παλιότερες εποχές ήταν παντρέψου να φάς ένα ζεστό πιάτο φαί και να έχεις σιδερωμένα τα πουκάμισά σου.Τότε ίσως να είχε ένα νόημα γιατί ίσχυε.Οπότε είσουν διατεθειμένος να αναλάβεις τα οικογενειακά βάρη.Τώρα γιατί;

Αφού παντρεμένος δεν έχω υπάρξει υποθέτω ότι το να κάνεις μακροχρόνια σχέση προσομοιάζει κάπως στο γάμο.Αυτό που είδα δε με ενθουσίασε.Και δεν ήταν μια φορά.Στην αρχή έρχεται ο έρωτας και όλα είναι καλά.Μετά παραχωρεί τη θέση του στην αγάπη.Νοιάζεσαι για τον άλλλον.Μαζί ερχεται και η οικειότητα και ανοίγεσαι περισσότερο.Στο τέλος όμως πάντα έρχεται η ρουτίνα και το μπούχτισμα.Τον χορταίνεις τον άλλον και όσα σου φαινόταν χαριστωμένα πάνω του μετά σου φαίνονται εκνευριστικά.Εκεί για μένα τελειώνει το παιχνίδι.

Από αυτά που λες μου βγάζεις την αίσθηση ότι δεν έχεις υπάρξει σε μακροχρόνιες σχέσεις, χωρίς παρεξήγηση κιόλας δεν κάνω τον ψυχολόγο.Δοκίμασέ το πρώτα και αν σου αρέσει τότε οκ προχώρα.Εμένα πάντως δε μου άρεσε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ποιος θα το ορισει το ηθικο αν οχι η εκκλησια;

θα το ορισει η καθε πουτανιτσα που καπνιζει μαλμπορο σαν λιμενεργατης και πινει φρεντο μιλωντας με τις φιλες της για τσιμπουκια;
Την ηθικη μου θα την ορισω εγω βασισμενος στην λογικη μου και στο ποσοστο που θελω να πιστευω οτι δεν ειμαι καθικαρας...(ελπιζω να με τρολαρεις ασυστολα.. :grin:)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η καθε πουτανιτσα που καπνιζει μαλμπορο σαν λιμενεργατης και πινει φρεντο μιλωντας με τις φιλες της για τσιμπουκια;

σαν να ακούω την 83χρονη φουκαριάρα μάνα μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για τον αντρα σιγουρα αυτο ειναι το καλυτερο. Το αν ειναι σωστο ή ωφελιμο για τα παιδια κλπ κλπ ειναι μια τεραστια συζητηση. Για την παρτη μας μιλαμε τωρα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οπως θελει ζει ο καθενας.Απλα οπως και πολλα αλλα...το να μοιραστεις τη ζωη σου με μια γυναικα..ειναι εμπειρια ζωης.Οπως και το να κανεις παιδια.Κανεις δεν ειναι υποχρεομενος να το κανει.Υπαρχουν υπερ και κατα.Διαλεξτε και παρτε...

Χωρίς να χαρακτηριστώ πιρφόρος...όλοι μας κάποια στιγμή λίγο-πολύ δεν θα κάνουμε παιδιά; Μια ζωή πουτάνες θα γαμάμε; Και οι πουτάνες και οι σύζυγοι και τα παιδιά μέσα στο πρόγραμμα είναι  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γιατί πρέπει να μοιραστείς το κρεββάτι σου με κάποιον σώνει και καλά;Γιατί πρεπει να έχεις κάποιον όλη την ώρα μέσα στο σπίτι σου;Ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι αυτό ώρες ώρες;

Όσο για τις δουλειές του άντρα λάθος κατάλαβες.Όλες τις κάνουμε όλοι πλέον.Άμα μένεις μόνος σου είναι προφανές.Άσε που μερικές είναι και πολύ διασκεδαστικές πχ  το μαγείρεμα για τους καλοφαγάδες.Απλά ένα επιχείρημα που έπαιζε σε παλιότερες εποχές ήταν παντρέψου να φάς ένα ζεστό πιάτο φαί και να έχεις σιδερωμένα τα πουκάμισά σου.Τότε ίσως να είχε ένα νόημα γιατί ίσχυε.Οπότε είσουν διατεθειμένος να αναλάβεις τα οικογενειακά βάρη.Τώρα γιατί;

Αφού παντρεμένος δεν έχω υπάρξει υποθέτω ότι το να κάνεις μακροχρόνια σχέση προσομοιάζει κάπως στο γάμο.Αυτό που είδα δε με ενθουσίασε.Και δεν ήταν μια φορά.Στην αρχή έρχεται ο έρωτας και όλα είναι καλά.Μετά παραχωρεί τη θέση του στην αγάπη.Νοιάζεσαι για τον άλλλον.Μαζί ερχεται και η οικειότητα και ανοίγεσαι περισσότερο.Στο τέλος όμως πάντα έρχεται η ρουτίνα και το μπούχτισμα.Τον χορταίνεις τον άλλον και όσα σου φαινόταν χαριστωμένα πάνω του μετά σου φαίνονται εκνευριστικά.Εκεί για μένα τελειώνει το παιχνίδι.

Από αυτά που λες μου βγάζεις την αίσθηση ότι δεν έχεις υπάρξει σε μακροχρόνιες σχέσεις, χωρίς παρεξήγηση κιόλας δεν κάνω τον ψυχολόγο.Δοκίμασέ το πρώτα και αν σου αρέσει τότε οκ προχώρα.Εμένα πάντως δε μου άρεσε.
Ξερω πως ειναι να εισαι μονος σου στα γεραματα.Δεν ξερω τι εννωεις μακροχρονιες...26 χρονων ειμαι,ποσο μακροχρονιες δηλαδη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Χωρίς να χαρακτηριστώ πιρφόρος...όλοι μας κάποια στιγμή λίγο-πολύ δεν θα κάνουμε παιδιά; Μια ζωή πουτάνες θα γαμάμε; Και οι πουτάνες και οι σύζυγοι και τα παιδιά μέσα στο πρόγραμμα είναι  ;)
Δηλαδη οταν παντρευομαστε κοβουμε τις πουτανες?  :think:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δηλαδη οταν παντρευομαστε κοβουμε τις πουτανες?  :think:

Προσωπικά δεν είμαι παντρεμένος φίλε και δεν γνωρίζω. Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Αλλά αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom