Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σου εξηγώ ότι ο γάμος πάρα μα πάρα πολλές φορές δεν καταπολεμάει τη μοναξιά αντίθετα την κάνει πιο δυσβάσταχτη.
Δεν ειμαι παντρεμενος.Μπορει και να ειναι.Καλυτερα να εχεις την επιλογη να σωσεις κατι παρα να μαραζωνεις σκευτομενος οτι δεν εκανες ποτε τιποτα.Ποτε δε φταιει μονο ο ενας πλην λιγων περιπτοσεων.Ο γαμος και τα παιδια σημαινει ευθηνες που οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι απροετημαστοι για να παρουν.Γιαυτο γαμιεται το συμπαν.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και έχω και ερώτηση σοκ:Ποιός πιστεύει ότι η Αλήτισα αν ήταν άντρας θα έκανε παιδί;

Εγώ πάλι δεν το πιστεύω να πω την αμαρτία μου.Άλλο πράγμα η γυναίκα και άλλο ο άντρας.

Η γύναίκα έχει παραπάνω λόγους να παντρευτεί:να κάνει παιδί, να εξασφαλιστεί οικονομικά, να αποκτήσει κοινωνική καταξίωση και να μην τη λένε γεροντοκόρη...

Ο άντρας δεν έχει τέτοια προβλήματα.
Μόλις μπεί κρύψου,για το καλό σου.  :grin:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κάνε γιο και μάθε του την τέχνη ανεβάσματος τσοντας
Είναι οικογενειακή παράδοση το πρώτο πράγμα που μαθαίνει το παιδί είναι το άρμεγμα,ούτε μπιμπερό δεν χρησιμοποιούν απευθείας πιπίλισμα της κατσίκας.  :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν ειμαι παντρεμενος.Μπορει και να ειναι.Καλυτερα να εχεις την επιλογη να σωσεις κατι παρα να μαραζωνεις σκευτομενος οτι δεν εκανες ποτε τιποτα.Ποτε δε φταιει μονο ο ενας πλην λιγων περιπτοσεων.Ο γαμος και τα παιδια σημαινει ευθηνες που οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι απροετημαστοι για να παρουν.Γιαυτο γαμιεται το συμπαν.

Όταν χαλάσει το αμάξι σου πόσες φορές μπορείς να το πας στο συνεργείο;Και πόσα θα χαλάσεις;

Και Επιπλέον γιατί να μαραζώσεις;Σου λέω:4 στους 10 χωρίζουν!!!

Όλοι αυτοί έχουν ανάγκη από κοινωνική ζωή.Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί ένα σωρό κόσμος υπάρχει.Ποιος το λέει ότι σώνει και καλά άμα δεν παντρευτείς θα μείνεις μόνος;

Και ύστερα να σου πω κάτι: Δεν είναι δουλειά του άντρα να αλλάζει πανες μωρών και και να ανακατεύτεται με το νοικοκυριό.Από τη στιγμή όμως που όλοι πλέον τα κάνουμε αυτά δε βλέπω το λόγο γιατί να περάσεις μια ολόκληρη ζωή με έναν άνθρωπο δίπλα σου και να παραχωρήσεις την ελευθερία σου.Τι το τόσο συνταρακτικό σου προσφέρεται μέσα στο γάμο;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Όταν χαλάσει το αμάξι σου πόσες φορές μπορείς να το πας στο συνεργείο;Και πόσα θα χαλάσεις;

Όλοι αυτοί έχουν ανάγκη από κοινωνική ζωή.Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί ένα σωρό κόσμος υπάρχει.Ποιος το λέει ότι σώνει και καλά άμα δεν παντρευτείς θα μείνεις μόνος;

Και ύστερα να σου πω κάτι: Δεν είναι δουλειά του άντρα να αλλάζει πανες μωρών και και να ανακατεύτεται με το νοικοκυριό.Από τη στιγμή όμως που όλοι πλέον τα κάνουμε αυτά δε βλέπω το λόγο γιατί να περάσεις μια ολόκληρη ζωή με έναν άνθρωπο δίπλα σου και να παραχωρήσεις την ελευθερία σου.Τι το τόσο συνταρακτικό σου προσφέρεται μέσα στο γάμο;

δεν νομίζω πως ο γάμος είναι το θέμα, με την ίδια λογική που ένας γάμος σου δίνει κάποια πράγματα πχ συντροφικότητα, επικοινωνία, σεξ, παιδιά όλα αυτά μπορεί να γυρίσουν ανάποδα αν διαπιστώσεις μετά από κάποιο διάστημα πως δεν ταιριάζεις με τον σύντροφο που επέλεξες
και εκτός γάμου θα μπορούσες να έχεις τα παραπάνω αλλά ενδεχομένως με άλλο τρόπο ζωής...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Τι το τόσο συνταρακτικό σου προσφέρεται μέσα στο γάμο;

στην καλύτερη περίπτωση να ζήσεις σαν σκύλος, μαζί με μερικά κουταβάκια, και να πεθάνεις με τα παιδιά να σου κρατάν το χέρι (σαν άρχοντας).

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Δεν υπαρχει μαγεικη συνταγη.Μπορει να πετυχει ο γαμος μπορει και οχι.Σαν θεσμος ενα κολοχαρτο ειναι.Αν αγαπας και γουσταρεις τη γυναικα σου ειναι πολυ πιθανο να πετυχει.Μπορει και οχι,ολα υπαρχουν.Αν δεν νιωσεις ποτε τι σημαινει να μοιραζεσαι με μια γυναικα τη ζωη σου θα εισαι για παντα μονος.Οι φιλοι και οι συγκενεις και ολοι ειναι καλοι..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΙΕς ΤΟΥΣ.Δεν νομιζω οτι θα ξαπλωνεις στο ιδιο κρεβατι με τους φιλους σου.Τι παει να πει δεν ειναι δουλεια του αντρα? Μονο αυτοι που συνηθησανε να τους κανει τις δουλειες η μαμακα τους φοβουντε να κανουν δουλειες για το σπιτι ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ.Ποσο αντρας μπορει να ειναι ενας μαμακιας? Γαμος ειναι ενας θεσμος,ΣΧΕΣΗ ειναι μια πραγματικοτητα.Αυτο σου προσφερεται μεσα στο γαμο.Αποψη μου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
στην καλύτερη περίπτωση να ζήσεις σαν σκύλος, μαζί με μερικά κουταβάκια, και να πεθάνεις με τα παιδιά να σου κρατάν το χέρι (σαν άρχοντας).
Αν εχεις μεγαλη περιουσια θα σου κρατανε το χερι για να υπογραψεις καλυτερα τη διαθικη σου  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν υπαρχει μαγεικη συνταγη.Μπορει να πετυχει ο γαμος μπορει και οχι.Σαν θεσμος ενα κολοχαρτο ειναι.
ο γαμος δεν ειναι θεσμος φιλε,ειναι εκκλησιαστικο μυστηριο να σου υπενθυμισω

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Παλιο το γνωμικο, τυπε.
"Ο παντρεμενος ζει σαν σκυλος αλλα πεθαινει σαν ανθρωπος,
ο εργενης ζει σαν ανθρωπος αλλα πεθαινει σαν σκυλος".

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δεν νομίζω πως ο γάμος είναι το θέμα, με την ίδια λογική που ένας γάμος σου δίνει κάποια πράγματα πχ συντροφικότητα, επικοινωνία, σεξ, παιδιά όλα αυτά μπορεί να γυρίσουν ανάποδα αν διαπιστώσεις μετά από κάποιο διάστημα πως δεν ταιριάζεις με τον σύντροφο που επέλεξες
και εκτός γάμου θα μπορούσες να έχεις τα παραπάνω αλλά ενδεχομένως με άλλο τρόπο ζωής...

Λάθος φίλε μου!!!!Ο γάμος είναι το απόλυτο θέμα Γιατί σε ένωνει στα μάτια του νόμου και της κοινωνίας.Έχω συγκατοικήσει 1.5 χρόνο με μια σχέση μου.Δε μας βγήκε καλά, γκρινίαζαμε συνέχεια και χωρίσαμε.Δεν απολογηθήκαμε σε κανένα στον περίγυρό μας.Άμα είμασταν παντρεμένοι θα έπεφταν απάνω μας όλοι για να μη χαλάσουμε το σπίτι μας.Χώρια που θα έπρεπε να χωρίσουμε τα περιουσιακά μας...

Το έχω ακούσει κι εγώ το ρήτό:
Αν πατρευτείς θα ζήσεις σα σκύλος κια θα πεθάνεις σαν άνθρωπος, αν δεν παντρευτείς θα ζήσεις σαν άνθρωπος και θα πεθάνεις σα σκύλος...Κάποτε αυτά!!! Πέθανε μάνα φίλης μου που είναι στη Γερμανία και δεν πήγε όυτε στην κηδεία της γιατί δεν της έδιναν άδεια οι Γερμαναράδες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom