Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το έχω ξαναπεί: Πουτάνα.  :rockon:
Θα σου απαντησω μαζι και στα 2 που ειπες. Και παρολα τα προφυλακτικα που βγενουν στον κοσμο βλεπεις οι οι ανθρωποι συνεχιζουν να κανουν παιδια.Αρα οταν τους χτυπησει η φυση το καμπανακι χεζουν το προφυλακτικο ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.Αυτο εσενα τι σου λεει? Τωρα για το τι κανει ο εξυπνος ανθρωπος....ασε οι αποψεις μας θα απεχουν ζωες.Και για το δευτερο που ειπες...μονο η απαντιση σου αυτη ακυρωνη ολη τη σοβαροτητα που πας δωσεις στα λεγομενα σου. Οταν κανεις παιδι ελα να το ξαναπεις αυτο.Και ολα αυτα τα αερατα που λες γενικα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.365
Πόντοι
1.686
Θα σου απαντήσω απλά: Ο έξυπνος άνθρωπος έχει καταλάβει ότι όλο αυτό είναι το παιχνίδι της φύσης για τη διαιώνιση του είδους και καταφέρνει να υπερβαίνει τη φύση του. Πάρε παράδειγμα το προφυλακτικό: Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα υπέρβασης της φύσης.  :sunglasses:

Και το προφυλακτικό προέρχεται από υλικά της φύσης .
Δεν είναι από το υπερπέραν .

Δεν το χρειάζεσαι όμως με την γκόμενά σου που είναι 53 ετών .
Δεν είναι η Σαρα η γυναίκα του Αβρααμ ,να μπορει να τεκνοποιήσει !  :2funny: :2funny: :2funny:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486

Κακώς και που ασχολούμαστε με τις  :jerking: που γράφεις φίλε. Δεν νομίζω ότι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις και τώρα είμαι σίγουρος ότι κάθεσαι και γελάς που μας τρολλάρεις...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

τώρα είπες την παπαριά σου.

εκείνη θα αποφασίσει τι θα γίνει πρώτον.

δεύτερον το πόσο καλό επάγγελμα είναι για την γυναίκα η πουτανιά, οι γυναίκες που το ασκούν θα κάνουν την γνωμάτευση, άρα και η κόρη σου, αν το αποφασίσει, όχι εσύ από την πλευρά του πελάτη.

εσύ έχεις άλλη οπτική που δεν μετράει.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Παντος εσεις που λετε οτι η φυση του ανθρωπου ειναι μονο να γαμαει και οτι θα γερασεται γαμιοντας πουτανες και θα αυτοκτονησεται τη στιγμη που δεν θα μπορειτε μαθετε αυτα:1) Η φυση μας εχει προγραματισει να γαμαμε για να τεκνοποιησουμε ΚΑΙ γιατι εχουμε εμφυητη την αναγκη για να ''ενωθουμε'' συναισθηματικα με εναν αλλον ανθρωπο.Οσες πουτανες και αν γαμησεις αυτο δε θα στο προσφερει καμια.2) Ενα απο τα χειρωτερα πραγματα αυτου του κοσμου ειναι να ξυπνησεις μια μερα γερος και μπουρδελιαρης και να συνηδητοποιησεις οτι εισαι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.3) Κανεις ποτε δεν φυτρωσε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ τα αυτοκτονησει για ενα τοσο ασημαντο λογο οπως το οτι δεν μπορει ποια να γαμαει περα παρα μερα.Θελει ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ αρχιδια για να αυτοκτονησει κανεις και μονο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ λογοι μπορουν να τον φερουν σε αυτη την κατασταση,εκτος αν ειναι ψυχοπαθης.Συνεχιστε λοιπον να νομιζεται οτι εχετε βρει το νοημα της ζωης αλλα να ξερεται οτι απο την ωρα που το σωμα σας δε θα αντεχει να κανεται μπουρδελοτσαρκες θα περασουν πολλα χρονια που θα πρεπει να βρειτε κατι αλλο να κανεται απο το να γαματε και εκει μπενει η μοναξια.Αυτα.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες για τα γαμήσια και τις αυτοκτονίες.Επίσης πράγματι ο σημαντικότερος λόγος για τον άντρα να παντρευτεί είναι η μοναξιά.Αλλά θέλεις να σου πω ποσοι παντρεμένοι νιώθουν την απόλυτη μοναξιά ΜΕΣΑ στο γάμο τους;Πλησιάζουν τη γυναίκα τους να πουν μια κουβέντα και ακούνε γκρίνια.Δε συζητάμε για σεξ ή ποιοτικό χρόνο μεταξύ του ζευγαριού.Το σήριαλ η μουρμούρα γιατί νομίζεις ότι έχει επιτυχία;Διακωμωδει καταστάσεις που βιώνουν όλοι καθημερινά και με τις οποίες ταυτίζονται.

Και το ξαναλέω: Από τους γάμους που έγιναν μέσα στην τελευταία 5ετία οι 4 στους 10 στην Αττική κατέληξαν σε διαζύγιο!!!Τυχαίο; Δε νομίζω!!

Ύστερα μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι παντρεύονται συνήθως 30-35 χρονών.Μέχρι να βρουν δουλειά και να μαζέψουν και κανένα χρήμα περνάνε τα χρόνια.Όταν φεύγει κάποιος για φοιτητής και μένει μόνος του από τα 18 μετά στήνει τη ζωή του σαν εργένης.Όταν έχεις περάσει 10-15 χρόνια μόνος σου είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις συνήθειες και να μπεις σε φάση συμβίωσης.Άσε που ο τρελός έρωτας έρχεται πιθανότερα στα 20 και όχι στα 35.Οπότε δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις παραχωρήσεις που απαιτούνται για ένα γάμο και αναγκαστικά συμβιβάζεσαι.Κάτι το οποίο μαθηματικά σε όδηγεί στη μιζέρια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και το προφυλακτικό προέρχεται από υλικά της φύσης .
Δεν είναι από το υπερπέραν .

Δεν το χρειάζεσαι όμως με την γκόμενά σου που είναι 53 ετών .
Δεν είναι η Σαρα η γυναίκα του Αβρααμ ,να μπορει να τεκνοποιήσει !  :2funny: :2funny: :2funny:
μπορει να εχει εητζ ρε τυπε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αποτι  φεναιτε ο πικερ εχει δει τη δυστιχια η την ευτιχια μονο μεσα απο 1900 πιξελς. Οταν καταλαβει τι γινεται γυρω του θα μεγαλωσει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες για τα γαμήσια και τις αυτοκτονίες.Επίσης πράγματι ο σημαντικότερος λόγος για τον άντρα να παντρευτεί είναι η μοναξιά.Αλλά θέλεις να σου πω ποσοι παντρεμένοι νιώθουν την απόλυτη μοναξιά ΜΕΣΑ στο γάμο τους;Πλησιάζουν τη γυναίκα τους να πουν μια κουβέντα και ακούνε γκρίνια.Δε συζητάμε για σεξ ή ποιοτικό χρόνο μεταξύ του ζευγαριού.Το σήριαλ η μουρμούρα γιατί νομίζεις ότι έχει επιτυχία;Διακωμωδει καταστάσεις που βιώνουν όλοι καθημερινά και με τις οποίες ταυτίζονται.

Και το ξαναλέω: Από τους γάμους που έγιναν μέσα στην τελευταία 5ετία οι 4 στους 10 στην Αττική κατέληξαν σε διαζύγιο!!!Τυχαίο; Δε νομίζω!!

Ύστερα μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι παντρεύονται συνήθως 30-35 χρονών.Μέχρι να βρουν δουλειά και να μαζέψουν και κανένα χρήμα περνάνε τα χρόνια.Όταν φεύγει κάποιος για φοιτητής και μένει μόνος του από τα 18 μετά στήνει τη ζωή του σαν εργένης.Όταν έχεις περάσει 10-15 χρόνια μόνος σου είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις συνήθειες και να μπεις σε φάση συμβίωσης.Άσε που ο τρελός έρωτας έρχεται πιθανότερα στα 20 και όχι στα 35.Οπότε δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις παραχωρήσεις που απαιτούνται για ένα γάμο και αναγκαστικά συμβιβάζεσαι.Κάτι το οποίο μαθηματικά σε όδηγεί στη μιζέρια.
Ειναι αλλο αυτο που λες εσυ.Δεν μπορω να κρινω εγω πως θα κανει ο καθενας μεσα στο γαμο του.Εγω εκρινα αλλο πραγμα.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Και έχω και ερώτηση σοκ:Ποιός πιστεύει ότι η Αλήτισα αν ήταν άντρας θα έκανε παιδί;

Εγώ πάλι δεν το πιστεύω να πω την αμαρτία μου.Άλλο πράγμα η γυναίκα και άλλο ο άντρας.

Η γύναίκα έχει παραπάνω λόγους να παντρευτεί:να κάνει παιδί, να εξασφαλιστεί οικονομικά, να αποκτήσει κοινωνική καταξίωση και να μην τη λένε γεροντοκόρη...

Ο άντρας δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Επισκέπτης
Και έχω και ερώτηση σοκ:Ποιός πιστεύει ότι η Αλήτισα αν ήταν άντρας θα έκανε παιδί;

Εγώ πάλι δεν το πιστεύω να πω την αμαρτία μου.Άλλο πράγμα η γυναίκα και άλλο ο άντρας.

Η γύναίκα έχει παραπάνω λόγους να παντρευτεί:να κάνει παιδί, να εξασφαλιστεί οικονομικά, να αποκτήσει κοινωνική καταξίωση και να μην τη λένε γεροντοκόρη...

Ο άντρας δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Η Αλίντισσα πρέπει να γίνει πουτανίτσα για να μάθει τον έρωτα καλά.  :sunglasses:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ειναι αλλο αυτο που λες εσυ.Δεν μπορω να κρινω εγω πως θα κανει ο καθενας μεσα στο γαμο του.Εγω εκρινα αλλο πραγμα.

Σου εξηγώ ότι ο γάμος πάρα μα πάρα πολλές φορές δεν καταπολεμάει τη μοναξιά αντίθετα την κάνει πιο δυσβάσταχτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom