Ο ΛΑΚΗΣ ειναι πουα ξερει να φερεται στις γυναικεςκοίτα ο Λάκης εκτός του ότι δεν τολμά να ξεμυτισει από το σπίτι γιατί πέφτει παντόφλα,οπότε δεν έχει πάει ποτέ εκδρομή με γκομενα,είναι κ κακο γουστος, την πέφτει σε σαβουρες κ τον φτύνουν γιατί ακόμακ τα παρταλια βλεπουν το χαρακτηρα.Ε μετά τον φτύνουν κ τα παίρνει γιατί είναι χοντρό να σε φτύνουν τα μπάζα.οπότε εκδικείται.και καλά..εντωμεταξύ όταν έλεγε ότι στην εκδρομή θα έπαιρνε τα όπλα εννοούσε με την σύζυγο... Οπότε σκέψου βαρεμάρα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
παιδί κλωνακι, έχω βαρεθεί να απαντάω. Δεν βρέθηκα με τον μάστερ κ ούτε θα βρισκόμουν.νταξ; Μην αρχίσετε τώρα ένα ένα τα νικ γιατι δεν θα τελειώσουμε ποτέΕιδες δεν απανταει,ουτε ο μαστερ απαντησε
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επειδή δε γαμάει κώλο ε?παιδί κλωνακι, έχω βαρεθεί να απαντάω. Δεν βρέθηκα με τον μάστερ κ ούτε θα βρισκόμουν.νταξ; Μην αρχίσετε τώρα ένα ένα τα νικ γιατι δεν θα τελειώσουμε ποτέ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Επειδή δε γαμάει κώλο ε?
Ο μαστερ σε παρακαλεσε να το πεις για να μην γινει ρεζιλιπαιδί κλωνακι, έχω βαρεθεί να απαντάω. Δεν βρέθηκα με τον μάστερ κ ούτε θα βρισκόμουν.νταξ; Μην αρχίσετε τώρα ένα ένα τα νικ γιατι δεν θα τελειώσουμε ποτέ
Δεν πειραζει εχει συνηθισει στα σαλονικιωτικα κλασιματα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τυπε εγώ είμαι παντρεμένη με τον Τζι ελ.Δεν μπορώ να βρίσκομαι με άλλα Νικ το τιμαω το στεφάνι μουΟ μαστερ σε παρακαλεσε να το πεις για να μην γινει ρεζιλι
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε στελιο δεν εχεις αλλαξει ρεπερτοριο,ολο τις ιδιες μαλακιες λες. :SΟ μαστερ σε παρακαλεσε να το πεις για να μην γινει ρεζιλι
Και στο θρεντ της γυμναστικης τις ιδιες μαλακιες,και στα υπολοιπα.
Kαλα ρε τυπισσα,και μεις τι καναμε σημερα μαζι στον Σειριο?Στα μουλωχτα ηρθες?Γιατι δεν ειπες τιποτα για το στεφανι σου?τυπε εγώ είμαι παντρεμένη με τον Τζι ελ.Δεν μπορώ να βρίσκομαι με άλλα Νικ το τιμαω το στεφάνι μου
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εσύ δεν είσαι ένα νικ.είσαι ο αργκαχαλ!Kαλα ρε τυπισσα,και μεις τι καναμε σημερα μαζι στον Σειριο?Στα μουλωχτα ηρθες?Γιατι δεν ειπες τιποτα για το στεφανι σου?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε εγώ είμαι παντρεμένη με τον Τζι ελ.Δεν μπορώ να βρίσκομαι με άλλα Νικ το τιμαω το στεφάνι μου
κουμπαρος ποιος ειναι?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Αν ειχατε παντρευτει στο λας βεγκας ο κουμπαρος σας θα ηταν ο ελβις.Δεν είχαμε παντρευτηκαμε στο Λας Βέγκας
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Αν ειχατε παντρευτει στο λας βεγκας ο κουμπαρος σας θα ηταν ο ελβις. είχε γαστρεντερίτιδα εκείνη τη μέρα άσε..
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Να κανουμε μια σεμνη τελετη να γινω τοτε ο κουμπαρος εγω τυπισσα.Στεφανι χωρις κουμπαρο δεν γινεται.Δεν είχαμε παντρευτηκαμε στο Λας Βέγκας
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
με εντερ δεν φεύγει η σφαίρα λαλακηΘέλεις να με κάνεις να σπαταλήσω για πάρτη σου μία σφαίρα ;;;;
Ε για μια φορα την εβδομαδα δεν θα κανω ρε τυπισα?Τωρα αν το στεφανι δεν θα μπορει,θα κανω και υπερωριες.Να σε τεσταρω πρώτααν κάμεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις