Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω σας ρωτησα αν ξερει κανενας καποια που με το καταληλο αντιτιμο να μου κανει τη ''νοσοκομα'' τωρα που ειμαι τραυματιας πολεμου και δεν μου πρωτεινε κανενας τιποτα...αρα κλαιν... :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω σας ρωτησα αν ξερει κανενας καποια που με το καταληλο αντιτιμο να μου κανει τη ''νοσοκομα'' τωρα που ειμαι τραυματιας πολεμου και δεν μου πρωτεινε κανενας τιποτα...αρα κλαιν... :grin:

τ επαθες μαν??? :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πηγα να κανω μια ταρζανια και την πληρωσε το ποδι μου  :2funny:

1.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η αληθεια ειναι οτι κουβεντα κανεις με οσους σε παιρνει και πολυ καλα κανεις!!!
κοίτα ο Λάκης εκτός του ότι δεν τολμά να ξεμυτισει από το σπίτι γιατί πέφτει παντόφλα,οπότε δεν έχει πάει ποτέ εκδρομή με γκομενα,είναι κ κακο γουστος, την πέφτει σε σαβουρες κ τον φτύνουν γιατί ακόμακ τα παρταλια βλεπουν το χαρακτηρα.Ε μετά τον φτύνουν κ τα παίρνει γιατί είναι χοντρό να σε φτύνουν τα μπάζα.οπότε εκδικείται.και καλά..εντωμεταξύ όταν έλεγε ότι στην εκδρομή θα έπαιρνε τα όπλα εννοούσε με την σύζυγο... Οπότε σκέψου βαρεμάρα..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
κοίτα ο Λάκης εκτός του ότι δεν τολμά να ξεμυτισει από το σπίτι γιατί πέφτει παντόφλα,οπότε δεν έχει πάει ποτέ εκδρομή με γκομενα,είναι κ κακο γουστος, την πέφτει σε σαβουρες κ τον φτύνουν γιατί ακόμακ τα παρταλια βλεπουν το χαρακτηρα.Ε μετά τον φτύνουν κ τα παίρνει γιατί είναι χοντρό να σε φτύνουν τα μπάζα.οπότε εκδικείται.και καλά..εντωμεταξύ όταν έλεγε ότι στην εκδρομή θα έπαιρνε τα όπλα εννοούσε με την σύζυγο... Οπότε σκέψου βαρεμάρα..

αληθευει οτι συναντηθηκες με τον μαστερ21  :grin: :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αληθευει οτι συναντηθηκες με τον μαστερ21  :grin: :grin:
Πως σου περασε απο το μυαλο αυτη η σκεψη ρε τυπε?Η Εri ειναι μαζι μου απο χθες και οπου ναναι φτανουμε στο Σειριο.Μην λεμε οτι  κι οτι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πως σου περασε απο το μυαλο αυτη η σκεψη ρε τυπε?Η Εri ειναι μαζι μου απο χθες και οπου ναναι φτανουμε στο Σειριο.Μην λεμε οτι  κι οτι.

Σε ποιόν Σείριο; Αυτόν που είναι κοντά στον Αυλώνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom