Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Που θα την πας;
Για απόσυρση μάλλον τύπε
Που θα την πας;
Δεν σου ειπα να γαμας μονο σουηδεζες;τι με περασες για καναν βλαχο απο ελασσονα σαν τον βολτερο;
Για απόσυρση μάλλον τύπε
Εγω σας ρωτησα αν ξερει κανενας καποια που με το καταληλο αντιτιμο να μου κανει τη ''νοσοκομα'' τωρα που ειμαι τραυματιας πολεμου και δεν μου πρωτεινε κανενας τιποτα...αρα κλαιν...
εχω γαμησει μια σουηδεζα παλια....πολυ ωραιο μουνακι και τρυφερο και θηλυκο.....Δεν σου ειπα να γαμας μονο σουηδεζες;
τι με περασες για καναν βλαχο απο ελασσονα σαν τον βολτερο;
για καφε και πουτσα πιο μετα
φετα ομως δεν εμαθε ακομα να φτιαχνει της προκοπης......Ανανεώθηκε και ο κ. Βολτατζής. Έδωσε τις σκοπελίτικες και έβαλε μούρθια.
Πηγα να κανω μια ταρζανια και την πληρωσε το ποδι μουτ επαθες μαν???
φετα ομως δεν εμαθε ακομα να φτιαχνει της προκοπης......
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ οχι ακριβως ετσι...
Να φύγουν τα χοντράδια τύπε
κοίτα ο Λάκης εκτός του ότι δεν τολμά να ξεμυτισει από το σπίτι γιατί πέφτει παντόφλα,οπότε δεν έχει πάει ποτέ εκδρομή με γκομενα,είναι κ κακο γουστος, την πέφτει σε σαβουρες κ τον φτύνουν γιατί ακόμακ τα παρταλια βλεπουν το χαρακτηρα.Ε μετά τον φτύνουν κ τα παίρνει γιατί είναι χοντρό να σε φτύνουν τα μπάζα.οπότε εκδικείται.και καλά..εντωμεταξύ όταν έλεγε ότι στην εκδρομή θα έπαιρνε τα όπλα εννοούσε με την σύζυγο... Οπότε σκέψου βαρεμάρα..Η αληθεια ειναι οτι κουβεντα κανεις με οσους σε παιρνει και πολυ καλα κανεις!!!
κοίτα ο Λάκης εκτός του ότι δεν τολμά να ξεμυτισει από το σπίτι γιατί πέφτει παντόφλα,οπότε δεν έχει πάει ποτέ εκδρομή με γκομενα,είναι κ κακο γουστος, την πέφτει σε σαβουρες κ τον φτύνουν γιατί ακόμακ τα παρταλια βλεπουν το χαρακτηρα.Ε μετά τον φτύνουν κ τα παίρνει γιατί είναι χοντρό να σε φτύνουν τα μπάζα.οπότε εκδικείται.και καλά..εντωμεταξύ όταν έλεγε ότι στην εκδρομή θα έπαιρνε τα όπλα εννοούσε με την σύζυγο... Οπότε σκέψου βαρεμάρα..
Πως σου περασε απο το μυαλο αυτη η σκεψη ρε τυπε?Η Εri ειναι μαζι μου απο χθες και οπου ναναι φτανουμε στο Σειριο.Μην λεμε οτι κι οτι.αληθευει οτι συναντηθηκες με τον μαστερ21
Πως σου περασε απο το μυαλο αυτη η σκεψη ρε τυπε?Η Εri ειναι μαζι μου απο χθες και οπου ναναι φτανουμε στο Σειριο.Μην λεμε οτι κι οτι.
Σε ποιόν Σείριο; Αυτόν που είναι κοντά στον Αυλώνα;
Οχι ρε τυπε.Στον Σειριο Α.Θα παμε εκει μαζι,να ζησουμε την υπολοιπη ζωη μας.Σε ποιόν Σείριο; Αυτόν που είναι κοντά στον Αυλώνα;