Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σε ποιόν Σείριο; Αυτόν που είναι κοντά στον Αυλώνα;
Παλιοτερα αυτο το ''μαγαζι'' εκανε χρυσες δουλειες.Εγω ενα φεγκαρι περναγα απο το σειριο καθε δευτερη μερα και σταματαγα να παρω καφε και φαι.ΓΙνοτανε  ο χαμος και ιδιετερα στα γκουντις και τα φλοκαφε αν θυμαμαι καλα.Τωρα ποια μονο κατι φορτιγατζιδες σταματανε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 9

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
κοίτα ο Λάκης εκτός του ότι δεν τολμά να ξεμυτισει από το σπίτι γιατί πέφτει παντόφλα,οπότε δεν έχει πάει ποτέ εκδρομή με γκομενα,είναι κ κακο γουστος, την πέφτει σε σαβουρες κ τον φτύνουν γιατί ακόμακ τα παρταλια βλεπουν το χαρακτηρα.Ε μετά τον φτύνουν κ τα παίρνει γιατί είναι χοντρό να σε φτύνουν τα μπάζα.οπότε εκδικείται.και καλά..εντωμεταξύ όταν έλεγε ότι στην εκδρομή θα έπαιρνε τα όπλα εννοούσε με την σύζυγο... Οπότε σκέψου βαρεμάρα..
Κακο πράγμα η έλλειψη αυτογνωσίας  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο Picker δεν λέει ποτέ φίδια. Ούτε έχω πει ποτέ ότι έχω γαμήσει 100 γκόμενες (απλήρωτες) ούτε ότι γαμάω 2 και 3  φορές τη μέρα. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι τις πουτάνες τις ερωτεύομαι και τις λατρεύω γι' αυτό που κάνουν. Ποτέ δεν έχω δώσει εξτρά χρήματα σε πουτάνα παρά μόνο μια φορά ανήμερα στη γιορτή της γυναίκας και ποτέ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα να γίνει "γκόμενά" μου. Τι δεν πιστεύεις από όλα αυτά?
Σωστος ο τυπος...και εγω το ιδιο μονο που εγω...οταν πιο παλια νταραβεριζομουνα με μια απο φυλης μερια κορασιδα και εκτος μαγαζιου και εντος...Οταν λοιπον ηταν η μερα της γυναικας κτλ....ειχα κλειση το κινιτο μου και δεν πηγα να την δω....πηγα μετα απο 2 μερες .... ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω ενα φεγκαρι περναγα απο το σειριο καθε δευτερη μερα και σταματαγα να παρω καφε και φαι.ΓΙνοτανε  ο χαμος και ιδιετερα στα γκουντις και τα φλοκαφε αν θυμαμαι καλα.

είχε και Autogrill με μαγειρευτά, λεμονάτα κοτόπουλα, γεμιστά, τέτοια.

σπουδαίες εποχές για το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
είχε και Autogrill με μαγειρευτά, λεμονάτα κοτόπουλα, γεμιστά, τέτοια.

σπουδαίες εποχές για το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Αμεεεε...και τωρα εχει οτογκριλ αλλα εχει χαλασει την ποιωτητα λογο μειωμενης πελατειας.Ποια σταματαω μονο για να πιω καφε και να ξερκουραστω αν οδηγω πολλες ωρες.Αλλα εχει χασει ποια το παιχνιδι δεν ξερω πως συντιρειτε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[qu :cum: :rockon:ote author=agharal link=topic=201162.msg5515878#msg5515878 date=1402234610]
Οχι ρε τυπε.Στον Σειριο Α.Θα παμε εκει μαζι,να ζησουμε την υπολοιπη ζωη μας.
[/quote]  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αμεεεε...και τωρα εχει οτογκριλ αλλα εχει χαλασει την ποιωτητα λογο μειωμενης πελατειας.Ποια σταματαω μονο για να πιω καφε και να ξερκουραστω αν οδηγω πολλες ωρες.Αλλα εχει χασει ποια το παιχνιδι δεν ξερω πως συντιρειτε...

δεν υπάρχει Autogrill στον Σείριο τώρα, μόνο Γκούντις.

κάπου αλλού θα λες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν υπάρχει Autogrill στον Σείριο τώρα, μόνο Γκούντις.

κάπου αλλού θα λες.
Εκλεισε? Και τι ειναι αυτο με τις μακαροναδες και τα ''food to go'' απεναντι απο το playground των γκουντις?  :o

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μιλάω για τον Σείριο, αυτό το μεγάλο που είναι τοξωτό σαν πύλη πάνω από τον δρόμο γύρω στα 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

εκεί ΕΙΧΕ Autogrill, μήπως πήγε αλλού?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μιλάω για τον Σείριο, αυτό το μεγάλο που είναι τοξωτό σαν πύλη πάνω από τον δρόμο γύρω στα 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

εκεί ΕΙΧΕ Autogrill, μήπως πήγε αλλού?
Οχι και εγω για τον σειριο μιλαω.Τελευταια φορα που ΠΕΡΑΣΑ απο τον σειριο ειχε ενα μεγαλο ΑΥΤΟΓΡΙΛΛ ταμπελα.Τελευταια φορα που ΑΝΕΒΗΚΑ πανω βεβαια ηταν πριν 1 χρονο περιπου.Οποτε μπορει να το εχουν καταργησει και να μην ειχαν βγαλει ακομα την ταμπελα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Οχι και εγω για τον σειριο μιλαω.Τελευταια φορα που ΠΕΡΑΣΑ απο τον σειριο ειχε ενα μεγαλο ΑΥΤΟΓΡΙΛΛ ταμπελα.Τελευταια φορα που ΑΝΕΒΗΚΑ πανω βεβαια ηταν πριν 1 χρονο περιπου.Οποτε μπορει να το εχουν καταργησει και να μην ειχαν βγαλει ακομα την ταμπελα.
Εχω την αισθηση οτι δε λειτουργουσε κ γω εχω κανα χρονο να περασω, αλλα νομιζω οτι ηταν μονο τα γκουντις ανοιχτα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η ιστοσελίδα τους autogrill.gr βγάζει αυτά τα καταστήματα: κάποια ακαταλαβίστικα, το Σπαθοβούνι είναι στην Πελοπόννησο.

Puro Gusto Arrivals ΑΙΑ
Puro Gusto Departures AIA
Star Bar AIA
Kimbo Cafe Arrivals AIA
B20-21 Buondi GATE
Kimbo Metro
Β10/11 Jacobs Bar
Α7-8 Butterfly
GAF (General Aviation facility)
Β6 – 7 Grab & Fly
Β28 κινητό κατάστημα
Βαρυμπόμπη
Σπαθοβουνι
Ακράτα ΠΑ
Ακράτα ΑΠ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εχω την αισθηση οτι δε λειτουργουσε κ γω εχω κανα χρονο να περασω, αλλα νομιζω οτι ηταν μονο τα γκουντις ανοιχτα.
Μπορει ναι δε περνω και ορκο για το ποτε πηγα και λειτουργουσαν.Μπορει να ειδα απλα την ταμπελα και να το νομιζα.Αλλοστε τωρα ποια εχω κοψει τα φαγοποτια αν εχω να κανω μεγαλο ταξιδι με το αυτοκινητο γιατι μετα το φαι με περνει ο υπνος και δε θα ηθελα να βρεθω καμια μερα σε παρτουζα με 2 νταλικες και τις μπαριερες...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μπορει ναι δε περνω και ορκο για το ποτε πηγα και λειτουργουσαν.Μπορει να ειδα απλα την ταμπελα και να το νομιζα.Αλλοστε τωρα ποια εχω κοψει τα φαγοποτια αν εχω να κανω μεγαλο ταξιδι με το αυτοκινητο γιατι μετα το φαι με περνει ο υπνος και δε θα ηθελα να βρεθω καμια μερα σε παρτουζα με 2 νταλικες και τις μπαριερες...
επαγγελματιας οδηγος???

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η ιστοσελίδα τους autogrill.gr βγάζει αυτά τα καταστήματα: κάποια ακαταλαβίστικα, το Σπαθοβούνι είναι στην Πελοπόννησο.

Puro Gusto Arrivals ΑΙΑ
Puro Gusto Departures AIA
Star Bar AIA
Kimbo Cafe Arrivals AIA
B20-21 Buondi GATE
Kimbo Metro
Β10/11 Jacobs Bar
Α7-8 Butterfly
GAF (General Aviation facility)
Β6 – 7 Grab & Fly
Β28 κινητό κατάστημα
Βαρυμπόμπη
Σπαθοβουνι
Ακράτα ΠΑ
Ακράτα ΑΠ
Ε ναι θα εχει κλεισει τωρα ποια...σου λεω ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που εφαγα στο σειριο,αλλα ταμπελα οπως περνας με το αμαξι πρεπει να εχει..ισως να μην την εβγαλαν για να γλυτωσουν εξοδα...στην Ελλαδα ειμαστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom