Κάνεις τεράστιο λάθος. Οι περισσότερες που δουλεύουν σε call center είναι κάτω των 25 και είναι μουνάκια που δεν φαντάζεσαι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Κάνεις τεράστιο λάθος. Οι περισσότερες που δουλεύουν σε call center είναι κάτω των 25 και είναι μουνάκια που δεν φαντάζεσαι.
Λες να του κάνουν και τίποτα χειρότερο ;Πικερ προσεχε...γιατι αν γυρνας μονος σου στο μεταξουργειο βραδυατικα μπορει να γυρισεις σπιτι σου μονο με το βρακι σου..και θα εισαι τυχερος αν στο αφησουν και αυτο...
Αντι να σε πληρωνει αυτη που την γαμας την πληρωνεις κι ολας![]()
![]()
![]()
Μονο αν πεσει σε πολυ μερακληδες...Λες να του κάνουν και τίποτα χειρότερο ;
Μασκες ομορφιας βαζει?Η τσατσά μου είναι 53 ετών και εμφανίσιμη. Μη ζηλεύεις τόσο πολύ.![]()
Μακσες ομορφιας...Μασκες ομορφιας βαζει?![]()
![]()
![]()
Οχι ρε φιλε,μη μου δημηουργεις τετειες εικονες μεσημεριατικα και σε λιγο θα ερθει η πιτσα... :SΤου ippotis69 είναι τα φλόκια τύπε![]()
Βάζεις και σως στην πιτσα τύπε?Οχι ρε φιλε,μη μου δημηουργεις τετειες εικονες μεσημεριατικα και σε λιγο θα ερθει η πιτσα... :S
Οχι ρε φιλε,μη μου δημηουργεις τετειες εικονες μεσημεριατικα και σε λιγο θα ερθει η πιτσα... :S
Κοιτα μπορει εμεις να τον κοροιδευουμε τον ιπποτη αλλα αυτος εχει πιασει το νοημα της κρησης.Το παει απο την παραγωγη στην καταναλωση και κανει μεγαλη οικονομια στο νερο και τα πρωτεινουχα παρασκευασματα γενικα...Ο ιππότης παίζει σόλο![]()
Κοιτα μπορει εμεις να τον κοροιδευουμε τον ιπποτη αλλα αυτος εχει πιασει το νοημα της κρησης.Το παει απο την παραγωγη στην καταναλωση και κανει μεγαλη οικονομια στο νερο και τα πρωτεινουχα παρασκευασματα γενικα...![]()
![]()
![]()
εγω το απογευμα θα παω να γαμησω απο κωλο μια ρωσιδα....το λυσατε τελικα το θεμα το ποιος πηδαει σημερα?![]()
![]()
![]()
εγω το απογευμα θα παω να γαμησω απο κωλο μια ρωσιδα....
εγω το απογευμα θα παω να γαμησω απο κωλο μια ρωσιδα....
εγω θα βγω με μια μπαζοελλεηνιδα![]()
![]()
![]()
τι με περασες για καναν βλαχο απο ελασσονα σαν τον βολτερο;Αγορασατε αίγα ρωσικής φυλής;
Που θα την πας;εγω θα βγω με μια μπαζοελλεηνιδα![]()
![]()
![]()