Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Γιατί βρε, έχει την πλάκα του.... Εκεί λες, παρακαλώ, να γίνει σωστά, ή Γιώργος και ενικός, ή κ. [επίθετο] και πληθυντικός. Μα δεν μπορώ να σας μιλώ στον ενικό. Τότε πληθυντικός. Οπότε την ρωτάς: Πώς σας φαίνεται αυτό παιδί μου? Και διασκεδάζεις. Ξέρεις πόσο απελευθερωτικό είναι να μην καθορίζεται η συμπεριφορά σου από την επιδίωξη πηδήματος? Είναι σαν να δουλεύεις από hobby.

Τι επιδίωξη πηδήματος με κάποια που είσαι συνομίληκος με τον μπαμπά της.

Κατά τα άλλα ενίοτε το διασκεδάζω και εγώ.

Ενίοτε με πιάνει κατάθλιψη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ακριβώς. Γι'αυτό και ο άντρας μισεί το 1ο ραντεβού. Γτ πρέπει να υποδυθεί κάποιον που δεν είναι και τόσο πολύ  ;)
Νομιζεις οτι η γυναικα δεν υποδυεται? ΕΙναι λογικο ρε φιλε να εισαι πιο μαγκωμενος και να προσεχεις τα λογια και τις εκφρασεις σου...εμενα γιαυτο μαρεσει να γινοντε ολα υπο το φως της ρακης....μετα απο λιγο ξεχνας τα πρωτα ραντεβου και τις αδερφιστικες μαλακιες και μπενεις κατευθειαν στο θεμα....που ειναι να περασεις καλα να γωνρισεις οσο μπορεις τον αλλον και να αποφασησεις αν θες να γαμηθειτε.Σταρατα πραγματα οχι διθενιες  :rockon:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Πρέπει να ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα ....

Τι επιδιώκετε ;;;

1)Τον τίτλο του ευγενούς συνοδού ;;;

2)Τον τίτλο του χουβαρντά ;;;

3)Τον τίτλο του αριστοκράτη ;;;

4)Τον τίτλο του καλού προστάτη ;;;

5)Τον τίτλο αυτού που τιε ξεκώλιασε ;;;

Είμαι φανατικός του ... (5) ....

Έχω μία κάθετη διαφωνία με την προσέγγιση. Γιατί, πρέπει εκ των προτέρων, να αυτοπεριορισθείς σε έναν ρόλο?

Και ακόμη, γιατί, διαχωρίζεις τους ρόλους μεταξύ τους? Είναι, άραγε, αδύνατον, να συντρέχουν περισσσότεροι?

Με διαφορετικές αναλογίες κάθε φορά? Ή με εναλλαγές?

Και ύστερα, δεν νομίζεις, ότι περιοριζόμενος σε κάποιον, θα απωλέσεις τη χαρά της εναλλαγής?

Οι γερμανοί, βλέπω ότι σου αρέσει η γλώσσα, από το avatar, έχουν μία απίστευτη λέξη: Entdeckungsverhahren. Σημαίνει αποκαλυπτική διαδικασία. So, das Leben als Entdeckungsverfahren.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Νομιζεις οτι η γυναικα δεν υποδυεται? ΕΙναι λογικο ρε φιλε να εισαι πιο μαγκωμενος και να προσεχεις τα λογια και τις εκφρασεις σου...εμενα γιαυτο μαρεσει να γινοντε ολα υπο το φως της ρακης....μετα απο λιγο ξεχνας τα πρωτα ραντεβου και τις αδερφιστικες μαλακιες και μπενεις κατευθειαν στο θεμα....που ειναι να περασεις καλα να γωνρισεις οσο μπορεις τον αλλον και να αποφασησεις αν θες να γαμηθειτε.Σταρατα πραγματα οχι διθενιες  :rockon:

Η ρακη επιβάλλεται. Χαλαρώνει και διώχνει τις αναστολές  ;) Εκτός αν πέσεις σε ελλεηνίδα στυλ "δεν πίνω" κλπ.

Επισκέπτης
Picker αν όντως στο 1ο-2ο ραντεβού της πεις κάτι τέτοιο, είσαι μορφή  :2funny:

Πάντα το λέω από την αρχή. Επίσης όσες γκόμενες έχουν βγει μαζί μου ήξεραν από την αρχή ότι μέρα παρά μέρα γαμάω στο Μεταξουργείο. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα σε γυναίκα. Έχω χαλάσει σχέσεις επειδή δεν άντεξα και πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά το είπα στις γκόμενες μόνος μου την επόμενη κιόλας στιγμή. Δεν φοβάμαι ποτέ να λέω την αλήθεια!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Τι επιδίωξη πηδήματος με κάποια που είσαι συνομίληκος με τον μπαμπά της.

Κατά τα άλλα ενίοτε το διασκεδάζω και εγώ.

Ενίοτε με πιάνει κατάθλιψη.

Και η κατάθλιψις είναι ένα αναμενόμενο συναίσθημα....

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πάντα το λέω από την αρχή. Επίσης όσες γκόμενες έχουν βγει μαζί μου ήξεραν από την αρχή ότι μέρα παρά μέρα γαμάω στο Μεταξουργείο. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα σε γυναίκα. Έχω χαλάσει σχέσεις επειδή δεν άντεξα και πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά το είπα στις γκόμενες μόνος μου την επόμενη κιόλας στιγμή. Δεν φοβάμαι ποτέ να λέω την αλήθεια!   :rockon:

Και πως το παίρνουν αυτές που τους το λες π.χ στο 1ο ραντεβού? Εκπλήσσονται? Πραγματικά είμαι περίεργος  :think:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Πάντα το λέω από την αρχή. Επίσης όσες γκόμενες έχουν βγει μαζί μου ήξεραν από την αρχή ότι μέρα παρά μέρα γαμάω στο Μεταξουργείο. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα σε γυναίκα. Έχω χαλάσει σχέσεις επειδή δεν άντεξα και πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά το είπα στις γκόμενες μόνος μου την επόμενη κιόλας στιγμή. Δεν φοβάμαι ποτέ να λέω την αλήθεια!

Άρα φοβάσαι να πεις το ψέμα?

Σε θαυμάζω. Ωστόσο, αλήθεια είναι αυτό που μπορούν να διαχειρισθούν αυτοί που την μαθαίνουν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ας μαγειρέψει κολοκυθάκια γκρατινέ με τόνο αλα φραντσεσκάνα, που ειναι και η εποχή τους.  :)

το κατάπια σαν το γλάρο το χοιρινό πρασοσέλινο και είμαι πίσω μαζί σας.

τι έγινε όσο έλειπα?

πόσους πυροβόλησε και πόσες ξεκώλιασε ο Λάκης?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Διαλογος πικερ-γκομενας του:
''Αγαπη μου,δεν μπορω να σου πω ψεματα.Χτες που ειχες πονοκεφαλο πηρα το αμαξι και ο δρομος μου με εφερε στο μεταξουργειο''
''Τι?? και το λες ετσι?? Δε ντρεπεσε λιγο?? Ειμαι σοκαρισμενη!!''
''Οχι αγαπη μου...τωρα θα σου ερθει το σοκ...πρεπει να πας να κανεις εξετασεις για συφιλη κονδυλωματα και μοικητες''
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Διαλογος πικερ-γκομενας του:
''Αγαπη μου,δεν μπορω να σου πω ψεματα.Χτες που ειχες πονοκεφαλο πηρα το αμαξι και ο δρομος μου με εφερε στο μεταξουργειο''
''Τι?? και το λες ετσι?? Δε ντρεπεσε λιγο?? Ειμαι σοκαρισμενη!!''
''Οχι αγαπη μου...τωρα θα σου ερθει το σοκ...πρεπει να πας να κανεις εξετασεις για συφιλη κονδυλωματα και μοικητες''
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χα!  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

τι έγινε όσο έλειπα?

Είστε άτυχος. Πέσατε πανω στο πενταλεπτο διαλειμμα του.  :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι γερμανοί, βλέπω ότι σου αρέσει η γλώσσα, από το avatar,

δεν ξέρει γερμανικά ο λάκης,

μόνο λίγα αγγλικούλια, τόσο όσο να διαβάζει σάιτς με συμβουλές για σεξ, το αμερικάνικο cosmopolitan, τέτοια πράγματα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

τι έγινε όσο έλειπα?

Όσο έλλειπες ο Πίκερ έλεγε/λέει σε κάθε πρωην / νυν και υποψήφια ότι γαμάει στο Μετάξυ μερα παρά μέρα  :rockon:

Υ.Γ Πάω κι εγώ για μάσα

Επισκέπτης
Και πως το παίρνουν αυτές που τους το λες π.χ στο 1ο ραντεβού? Εκπλήσσονται? Πραγματικά είμαι περίεργος  :think:

Φίλε μου σκέψου ότι οι 4 από τις 7 μη επαγγελματίες γκόμενες που έχω γαμήσει στη ζωή μου ήταν μέσα από τη δουλειά μου. Σκέψου ότι δουλεύω σε ένα μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο όπου όλες οι γυναίκες συνάδελφοι ξέρουν ότι γαμάω συνέχεια στα μπουρδέλα. Ο τρόπος ζωής μου και οι αντιλήψεις μου είναι πολύ συχνά θέμα συζήτησης μεταξύ των γυναικών στην εταιρία. Τι άλλο θες να σου πω?  :think:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
δεν ξέρει γερμανικά ο λάκης,

μόνο λίγα αγγλικούλια, τόσο όσο να διαβάζει σάιτς με συμβουλές για σεξ, το αμερικάνικο cosmopolitan, τέτοια πράγματα.

Τότε του ζητώ συγγνώμη. Μπλέχτηκα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε μου σκέψου ότι οι 4 από τις 7 μη επαγγελματίες γκόμενες που έχω γαμήσει στη ζωή μου ήταν μέσα από τη δουλειά μου. Σκέψου ότι δουλεύω σε ένα μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο όπου όλες οι γυναίκες συνάδελφοι ξέρουν ότι γαμάω συνέχεια στα μπουρδέλα. Ο τρόπος ζωής μου και οι αντιλήψεις μου είναι πολύ συχνά θέμα συζήτησης μεταξύ των γυναικών στην εταιρία. Τι άλλο θες να σου πω?   :think:

Τύπε είσαι σκληροπυρηνικός και μ'αρέσεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom