Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω λεω αν εχετε βγει ραντεβου και βλεπεις οτι δε θα σου κατσει να κανεις μια παρακαμψη να πας μεταξουργειο...να παρκαρεις εξω απο το μπουρδελο και να της πει ''περημενε 20 λεπτα στο αμαξι παω να γαμησω και ερχομαι,κλειδωσε τις πορτες.''

Αυτό είναι απλά επικό. Επίσης αν δεις οτι η γκόμενα στο κρεβάτι σε γράφει και μετά το σεξ σε ρωτήσει "τι θα κάνουμε τώρα", η καλύτερη απάντηση είναι "Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ λέω να πάω στις πουτάνες"  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν το κάνεις για εκείνη ρε τύπε. Το κάνεις γιατί είσαι άντρας και την συνοδεύεις, ακόμα και για έναν καφέ. Κι ας μην σου κάτσει ΠΟΤΕ. Αλλά εκείνη την στιγμή είσαι ο συνοδός της.
Το κανεις για εσενα για να μπεις στο ρολο του ''αντρα'' ναι.Δε λεω οχι.Ουτε ειπα να μην κερασεις,εγω προσωπικα αν κρινω οτι η κοπελα το αξιζει δε θα την αφησω να πληρωσει οτι και να παρει.Εγω κρινω την νοοτροπια οτι αν δεν εχεις να κερασεις δεν πρεπει να βγεις εξω με γκομενα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
I love you too honey.

Σε ευχαριστούμε που μας φτιάχνεις το κυριακάτικο μεσημέρι μας.

Αντίο σε όλους, πάω να φάω χοιρινό πρασοσέλινο αυγολέμονο.

Καλοκαιριάτικα; Αυτό είναι χειμωνιάτικο φαγητό.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το κανεις για εσενα για να μπεις στο ρολο του ''αντρα'' ναι.Δε λεω οχι.Ουτε ειπα να μην κερασεις,εγω προσωπικα αν κρινω οτι η κοπελα το αξιζει δε θα την αφησω να πληρωσει οτι και να παρει.Εγω κρινω την νοοτροπια οτι αν δεν εχεις να κερασεις δεν πρεπει να βγεις εξω με γκομενα.

Τύπε, δεν είμαστε ηθοποιοί για να μπούμε σε ρόλους, το φύλο δεν είναι ρόλος. 

Επισκέπτης
Πρέπει να ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα ....

Τι επιδιώκετε ;;;

1)Τον τίτλο του ευγενούς συνοδού ;;;

2)Τον τίτλο του χουβαρντά ;;;

3)Τον τίτλο του αριστοκράτη ;;;

4)Τον τίτλο του καλού προστάτη ;;;

5)Τον τίτλο αυτού που τιε ξεκώλιασε ;;;

Είμαι φανατικός του ... (5) ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τύπε, δεν είμαστε ηθοποιοί για να μπούμε σε ρόλους, το φύλο δεν είναι ρόλος. 
Διαφωνω,ο καθενας οταν γνωριζει ενα κενουριο ατομο στο 90% των περιπτοσεων δειχνει ενα αλλο προσωπο απο αυτο που πραγματικα εχει..εννοωντας οτι εξωμαλυνει ολες τις πλευρες του εαυτου του..ισως και καποιες αποψεις του,επειδη δεν νιωθει ανετα απεναντι σε μια γυναικα που δεν ξερει.Να το πω πιο λιανα...ολοι οταν βγενουμε πρωτη φορα με μια γυναικα εχουμε διαφορετικη συμπεριφορα αποτι θα εχουμε αν ειμαστε μαζι της για 2-3 μηνες. Το ιδιο και η γυναικα.Ολοι μπενουμε σε ρολους εκει εξω...και αλλαζουν αναλογα με το ατομο και την περισταση.Αποψη μου παντα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πρέπει να ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα ....

Τι επιδιώκετε ;;;

1)Τον τίτλο του ευγενούς συνοδού ;;;

2)Τον τίτλο του χουβαρντά ;;;

3)Τον τίτλο του αριστοκράτη ;;;

4)Τον τίτλο του καλού προστάτη ;;;

5)Τον τίτλο αυτού που τιε ξεκώλιασε ;;;

Είμαι φανατικός του ... (5) ....

Αν εσείς αρκείστε σε ένα και μονον τιτλο, δικαιωμά σας. Εμείς επιδιώκουμε και τους τους υπόλοιπους τέσσερεις, γιατί ο πέμπτος είναι δεδομένος.  :)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Διαφωνω,ο καθενας οταν γνωριζει ενα κενουριο ατομο στο 90% των περιπτοσεων δειχνει ενα αλλο προσωπο απο αυτο που πραγματικα εχει..εννοωντας οτι εξωμαλυνει ολες τις πλευρες του εαυτου του..ισως και καποιες αποψεις του,επειδη δεν νιωθει ανετα απεναντι σε μια γυναικα που δεν ξερει.Να το πω πιο λιανα...ολοι οταν βγενουμε πρωτη φορα με μια γυναικα εχουμε διαφορετικη συμπεριφορα αποτι θα εχουμε αν ειμαστε μαζι της για 2-3 μηνες. Το ιδιο και η γυναικα.Ολοι μπενουμε σε ρολους εκει εξω...και αλλαζουν αναλογα με το ατομο και την περισταση.Αποψη μου παντα.

Ακριβώς. Γι'αυτό και ο άντρας μισεί το 1ο ραντεβού. Γτ πρέπει να υποδυθεί κάποιον που δεν είναι και τόσο πολύ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom