jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Μπορείς να παραθέσεις και την συντάγη ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
πιο πάνω είναι μακαρονάδες εσύ θές πρασοσέλινο?
κάτι θα κάνω, stay tuned στον νόμο του Gatsby
Μπορείς να παραθέσεις και την συντάγη ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Θέλεις να με κάνεις να σπαταλήσω για πάρτη σου μία σφαίρα ;;;;
Εμεις πρεπει να κανουμε παρεα.
Ρε παρλαπίπα εσύ δεν άφηνες λεφτά στα κομοδίνα ; Ξεχνάς εύκολα ...
γιατι θες να τους πυροβολας ολους στον τσακωμο? μηπως εισαι κοντος?
Εγω λεω αν εχετε βγει ραντεβου και βλεπεις οτι δε θα σου κατσει να κανεις μια παρακαμψη να πας μεταξουργειο...να παρκαρεις εξω απο το μπουρδελο και να της πει ''περημενε 20 λεπτα στο αμαξι παω να γαμησω και ερχομαι,κλειδωσε τις πορτες.''
Το κανεις για εσενα για να μπεις στο ρολο του ''αντρα'' ναι.Δε λεω οχι.Ουτε ειπα να μην κερασεις,εγω προσωπικα αν κρινω οτι η κοπελα το αξιζει δε θα την αφησω να πληρωσει οτι και να παρει.Εγω κρινω την νοοτροπια οτι αν δεν εχεις να κερασεις δεν πρεπει να βγεις εξω με γκομενα.Δεν το κάνεις για εκείνη ρε τύπε. Το κάνεις γιατί είσαι άντρας και την συνοδεύεις, ακόμα και για έναν καφέ. Κι ας μην σου κάτσει ΠΟΤΕ. Αλλά εκείνη την στιγμή είσαι ο συνοδός της.
I love you too honey.
Σε ευχαριστούμε που μας φτιάχνεις το κυριακάτικο μεσημέρι μας.
Αντίο σε όλους, πάω να φάω χοιρινό πρασοσέλινο αυγολέμονο.
Επίσης της ξεκαθαρίζω ότι αν δεν κάνουμε σεξ, τότε θα πάω σε μπουρδέλο.
γιατι θες να τους πυροβολας ολους στον τσακωμο?
Το κανεις για εσενα για να μπεις στο ρολο του ''αντρα'' ναι.Δε λεω οχι.Ουτε ειπα να μην κερασεις,εγω προσωπικα αν κρινω οτι η κοπελα το αξιζει δε θα την αφησω να πληρωσει οτι και να παρει.Εγω κρινω την νοοτροπια οτι αν δεν εχεις να κερασεις δεν πρεπει να βγεις εξω με γκομενα.
απίστευτο.
κάποιοι ζητούν και διευκρινίσεις από τον Λάκη για τα επικά ποστ του.
ω ρε πούστη διλήμματα που τους βάζετε.
κλάνουν μέντες οι γκόμενες.
Πάνω από όλα η ειλικρίνεια. Όποιος λέει ψέματα στις γυναίκες είναι κότα.
Εσύ τους λες ότι πας στο Μεταξουργείο δηλαδή ;Πάνω απ' όλα η ειλικρίνεια. Όποιος λέει ψέματα στις γυναίκες είναι κότα.
Διαφωνω,ο καθενας οταν γνωριζει ενα κενουριο ατομο στο 90% των περιπτοσεων δειχνει ενα αλλο προσωπο απο αυτο που πραγματικα εχει..εννοωντας οτι εξωμαλυνει ολες τις πλευρες του εαυτου του..ισως και καποιες αποψεις του,επειδη δεν νιωθει ανετα απεναντι σε μια γυναικα που δεν ξερει.Να το πω πιο λιανα...ολοι οταν βγενουμε πρωτη φορα με μια γυναικα εχουμε διαφορετικη συμπεριφορα αποτι θα εχουμε αν ειμαστε μαζι της για 2-3 μηνες. Το ιδιο και η γυναικα.Ολοι μπενουμε σε ρολους εκει εξω...και αλλαζουν αναλογα με το ατομο και την περισταση.Αποψη μου παντα.Τύπε, δεν είμαστε ηθοποιοί για να μπούμε σε ρόλους, το φύλο δεν είναι ρόλος.
Πρέπει να ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα ....
Τι επιδιώκετε ;;;
1)Τον τίτλο του ευγενούς συνοδού ;;;
2)Τον τίτλο του χουβαρντά ;;;
3)Τον τίτλο του αριστοκράτη ;;;
4)Τον τίτλο του καλού προστάτη ;;;
5)Τον τίτλο αυτού που τιε ξεκώλιασε ;;;
Είμαι φανατικός του ... (5) ....
Καλοκαιριάτικα; Αυτό είναι χειμωνιάτικο φαγητό.
Διαφωνω,ο καθενας οταν γνωριζει ενα κενουριο ατομο στο 90% των περιπτοσεων δειχνει ενα αλλο προσωπο απο αυτο που πραγματικα εχει..εννοωντας οτι εξωμαλυνει ολες τις πλευρες του εαυτου του..ισως και καποιες αποψεις του,επειδη δεν νιωθει ανετα απεναντι σε μια γυναικα που δεν ξερει.Να το πω πιο λιανα...ολοι οταν βγενουμε πρωτη φορα με μια γυναικα εχουμε διαφορετικη συμπεριφορα αποτι θα εχουμε αν ειμαστε μαζι της για 2-3 μηνες. Το ιδιο και η γυναικα.Ολοι μπενουμε σε ρολους εκει εξω...και αλλαζουν αναλογα με το ατομο και την περισταση.Αποψη μου παντα.