Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ πάλι, αν κάποια θέλει να βγούμε της ξεκαθαρίζω ότι ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του και ότι μόνο αν πρώτα κάνουμε σεξ θα την κεράσω.   :rockon:
Αγαπούλη,εσύ δεν κερνάς με δεκάρικα τις πόρνες του Μεταξουργείου εκτός από το εισιτήριο για την είσοδο στο δωμάτιο ;

Επισκέπτης
το dating δεν το έμαθα από αμερικάνικα σάιτ εγώ ρε, το έμαθα στην πιάτσα.

πως φαίνεται πόσο virtual εκτός πραγματικότητας είσαι.

Επαληθεύεις πάλι ότι είσαι σκουπίδι.

Το κείμενο αυτό το ανακάλυψα κάπου το 1998
και ουσιαστικά είχε γραμμένα τα συμπεράσματα στα οποία
είχα καταλήξει και ο ίδιος
τα οποία είχαν κερδιθεί με το ... δύσκολο τρόπο ....

Όπως τα παιδάκια που του λένε μην βάλεις το χέρι στη φωτιά
και δεν το πιστεύουν.
Και το βάζουν , καίγονται και μαθαίνουν.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα τώρα, αν είχα μάθει μικρός
με ... εύκολο τρόπο .....

Στο παρόν , λέω να μην ασχοληθώ ξανά σύντομα με ... ψωριάρηδες και συφιλιδικούς ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Άστα ρε Άλεξ, αυτά είναι για μας τους παλαιάς κοπής. Σήμερα, φαίνεται ότι είναι άλλος ο κώδικας των νέων. Κερνάω καφέδες στην εταιρεία που μαι νομικός σύμβουλος, και τα 25χρονα διεκδικούν το δικαίωμά τους να πληρώσουν τον καφέ τους. Και ξενερώνω...

Το χειρότερο είναι ότι σε αποκαλούν "Κύριε" και ότι σου μιλάνε στον πληθυντικό.

Edit, τώρα το είδα.

Εγώ παίρνω το πατρικό ύφος: Παιδί μου, εμείς αλλιώς τα βρήκαμε και τα τηρούμε. Μα να πληρώσω και τον δικό σας κ. Γιώργο. Εκεί τις ρίχνεις τρο άγριο βλέμμα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
δηλαδη οι μη εχοντες δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη?συγχαρητηρια,ωραια ανατροφη θα δωσεις στα παιδια σου.οι μη εχοντες ειναι γυφτοι.

Δεν εννοούσε αυτό. Θα κεράσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Σουβλάκι καλαμάκι και μπυρίτσα στο παγκάκι. Φραπεδάκι στο παγκάκι. Έχουμε διατελέσει και 18 ετών. Και φοιτητές και τις κερνάγαμε καλαμάκι στη Μασαλίας. Και ποτάκι στου Λώρα, που ήταν φτηνός. Και μετά γυρίζαμε σπίτι με τα πόδια.

Και αν θέλει βαρούλκο, να πάει να βρει αυτόν που μπορεί να την πάει.  

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγώ πάντως ήξερα τύπο Κοκκινιώτη , μπατήρη ,
ο οποίος δούλευε στο σιδεράδικο του πατέρα μου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ
και τους έλεγε ότι δεν έχει λεφτά ...

και έρχονταν σπίτι του με ταξί
για να τον πάνε σπίτι τους ......

και ήμασταν και άλλοι 2 λεβέντες (λιώμα)
και μας επαιρνε κι εμάς με το ταξί
και πηγαίναμε στο σπίτι της στο ψυχικό
και αδειάζαμε την κάβα,
όσο ο άλλος της έκανε τον κώλο φινιστρίνι ....

ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ
ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ....

(και τα φόραγε κάθε μέρα).

Αλλά ο τύπος είχε χτίσει προφίλ, δεν ήταν τυχαίος.

Φυσικά μπατήρης ο άνθρωπος. Αφού του έφαγες τα λεφτά, εσύ ο Λάκης ο Φασολάκης, ανάρχιδο και ανεγκέφαλο ζαρζαβατικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν εννοούσε αυτό. Θα κεράσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Σουβλάκι καλαμάκι και μπυρίτσα στο παγκάκι. Φραπεδάκι στο παγκάκι. Έχουμε διατελέσει και 18 ετών. Και φοιτητές και τις κερνάγαμε καλαμάκι στη Μασαλίας. Και ποτάκι στου Λώρα, που ήταν φτηνός. Και μετά γυρίζαμε σπίτι με τα πόδια.

Και αν θέλει βαρούλκο, να πάει να βρει αυτόν που μπορεί να την πάει.  
Εμ εσυ καταλαβαινεις. Βλεπεις τι γινεται. Εδω δεν καταλαβαινουν καν το νοημα αυτων που εξηγω, και μετα απορουν γιατι δεν τους παιρνουν ούτε πιπα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ε αυτο δε μπορω να το ξερω,ομως συνηθως οι γκομενες που ουτε ειναι ουτε προκειτε να γινουν γκομενες σου..και εχετε μια καθαρα φιλικη σχεση..τεινουν να λενε αληθεια για αυτα τα θεματα γιατι πολυ απλα δε τις ενδιαφερει ουτε να σε εντυπωσιασουν ουτε να σε αποφυγουν.

Εδώ κάνεις ένα μικρό λάθος. Το ότι δεν θα τα φτιάξουνε μαζί σου δεν σημαίνει ότι θα σου λένε χύμα και ότι πιστεύουν επειδή απλά δεν τις ενδιαφέρεις ερωτικά. Πιστεύω ότι ακόμα και έτσι δεν εκδηλώνουν τι πραγματικά θέλουν διότι απλά ζούμε όλοι σε μια κοινωνία και τα νέα διαδίδονται.  ;)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Με την τακτική αυτή γαμάς ;;
Είσαι ικανοποιημένος ;;;

Αν ναι , don't change a winning combination

Παρεξήγησες, η τακτική δεν είναι δομημένη στην επιδίωξη πηδήματος. Για κοινωνική συμπεριφορά μιλάμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ποτέ καραγκιοζάκο ο Picker δεν δίνει στις πουτάνες εξτρά χρήματα. Ούτε 1 ευρώ!   :rockon:
Τύπε, προτεινω να τους τα δινεις σε εικοσαλεπτα, για να τους την σπας να τα μετρανε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εδώ κάνεις ένα μικρό λάθος. Το ότι δεν θα τα φτιάξουνε μαζί σου δεν σημαίνει ότι θα σου λένε χύμα και ότι πιστεύουν επειδή απλά δεν τις ενδιαφέρεις ερωτικά. Πιστεύω ότι ακόμα και έτσι δεν εκδηλώνουν τι πραγματικά θέλουν διότι απλά ζούμε όλοι σε μια κοινωνία και τα νέα διαδίδονται.  ;)
Μπορει,εγω γενικα μιλαω χυμα με τις γνωστες μου δεν κραταω τους τυπους..λεω καρφιλες και τις αντιμετοπιζω σαν παρεα...οχι σαν ''γκομενες'' τωρα αν μου λενε πραγματα που δεν ισχυουν επειδη ντρεποντε...το κριμα στο λαιμο τους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παρεξήγησες, η τακτική δεν είναι δομημένη στην επιδίωξη πηδήματος. Για κοινωνική συμπεριφορά μιλάμε.
Α γεια σου. Συνεννοουμαστε απολυτα. Το πηδημα μετα επεται ως λογικη συνεπεια.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπορει,εγω γενικα μιλαω χυμα με τις γνωστες μου δεν κραταω τους τυπους..λεω καρφιλες και τις αντιμετοπιζω σαν παρεα...οχι σαν ''γκομενες'' τωρα αν μου λενε πραγματα που δεν ισχυουν επειδη ντρεποντε...το κριμα στο λαιμο τους..

οκ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom