Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Να με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά αν στο πρωτο ραντεβου φανηκες τοσο τσιπης ωστε να τις βαλεις να πληρωσουν αυτα που πηραν, καλα εκαναν και δεν σε αναζητησαν ξανα.
Πόσες φορες θα πουμε επιτελους, οτι ο αντρας οταν συνοδευει κερναει?
Ειδικα την πρωτη φορα.
Επειδη μερικοι εχετε φτιαξει στο μυαλο σας εικονες περιεργες περί ισοτητας και μαγκιας, σημαινει οτι ειναι και αληθεια?
Δεν μπορω να κατηγορησω καμια που δεν γουσταρει κακομοιρηδες.
Και τον καφε της θα πληρωσετε, και την πορτα θα ανοιξετε για να περασει, και την καρεκλα θα της τραβηξετε να καθισει.
Να ειστε αρχοντες και οχι γυφτοι. Τοσο απλα. Ενηλικιωθειτε.
Καποια στιγμη απο αγορακια πρεπει να γινεστε αντρες.

έχεις δίκιο ΑΛΛΑ μια ΚΥΡΙΑ θα κάνει την κίνηση να πληρώσει και εκεί θα πρέπει να περιμένει αντίδραση του άντρα για να πληρώσει αυτός...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Να με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά αν στο πρωτο ραντεβου φανηκες τοσο τσιπης ωστε να τις βαλεις να πληρωσουν αυτα που πηραν, καλα εκαναν και δεν σε αναζητησαν ξανα.
Ειδικα την πρωτη φορα.
Επειδη μερικοι εχετε φτιαξει στο μυαλο σας εικονες περιεργες περί ισοτητας και μαγκιας, σημαινει οτι ειναι και αληθεια?
Και τον καφε της θα πληρωσετε, και την πορτα θα ανοιξετε για να περασει, και την καρεκλα θα της τραβηξετε να καθισει.

Ακριβώς έτσι - πλην της πόρτας και της καρέκλας.  :thumbsup:

Και μετά οι ίδιοι τύποι θίγονται όταν ακούν ότι δεν υπάρχουν πλέον πραγματικοί άντρες.

Επισκέπτης
Εσείς κύριέ μου, θα εγκαταλείπατε ποτέ γυναίκα στην ερημιά επειδή "δεν πήρε ούτε μια πίπα"; Πως το χαρακτηρίζετε αυτό το ον;

Εγώ κάτι άνανδρες πούστρες σαν εσένα,
τις χαρακτηρίζω ξεκωλιάρες , τσογλάνια , μούλικα.
Που κολλάνε σε μία φράση , την οποία δεν αναπαράγουν καν ολόκληρη
για να την πούν σε κάποιον που έχουν άχτι για ... πολιτικούς λόγους.

Είπαμε, για να με χαρακτηρίσετε, φτιάχτε ένα άλλο thread ...

Π.χ. με τίτλο
οι πούστρες των εξαρχείων για τον Lakis33 ....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τα έχουν γράψει κι άλλοι μικρέ.
If she asks for YOUR number instead - don't fall for this .

εννοείται ρε μαλάκα οτι αν σου ζητάει το τηλέφωνο σου ΧΩΡΙΣ να σου δώσει το δικό της σε ξεφορτώνεται.

νόμιζα οτι δεν δίνεις καθόλου το δικό σου ακόμη και αν έχεις το δικό της οπότε λέω τι καινούρια νεύρωση κουβαλάει πάλι ο κατά φαντασίαν γαμιάς.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ειδικα την πρωτη φορα.
Αλεξ και τι γινετε αν ο αντρας δεν εχει την οικονομικη δυναντοτητα να την κερασει οτι παρει την πρωτη φορα που θα βγουν? Για να μην πεις οτι το λεω απο εμπαθεια επειδη το εχω παθει να σου πω οτι εγω οικονομικο προβλημα δεν εχω,οτι και να παρει σε ενα μαγαζι (κανονικο,οχι στο βαρουλκο) δε θα με πονεσει.Αλλα τι γινεται ρε φιλε αν ειναι καποιος που με το ζορι εχει 20 ευρω να βγει εξω ενα σαββατο βραδυ? Δν ειναι οτι θα το συνενοηθουν και απο πριν ''να παρεις μονο ενα ποτο γιατι δεν εχω για παραπανω''.Τι γινεται αν η γκομενα ειτε νομιζει οτι θα πληρωσει τα δικα της ειτε ειναι εκμεταλευτρια και παρει 5 ποτα και φαγητο?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εσείς κύριέ μου, θα εγκαταλείπατε ποτέ γυναίκα στην ερημιά επειδή "δεν πήρε ούτε μια πίπα"; Πως το χαρακτηρίζετε αυτό το ον;

αυτές είναι παιδικόμορφες συμπεριφορές.

Επισκέπτης
Αλεξ και τι γινετε αν ο αντρας δεν εχει την οικονομικη δυναντοτητα να την κερασει οτι παρει την πρωτη φορα που θα βγουν? Για να μην πεις οτι το λεω απο εμπαθεια επειδη το εχω παθει να σου πω οτι εγω οικονομικο προβλημα δεν εχω,οτι και να παρει σε ενα μαγαζι (κανονικο,οχι στο βαρουλκο) δε θα με πονεσει.Αλλα τι γινεται ρε φιλε αν ειναι καποιος που με το ζορι εχει 20 ευρω να βγει εξω ενα σαββατο βραδυ? Δν ειναι οτι θα το συνενοηθουν και απο πριν ''να παρεις μονο ενα ποτο γιατι δεν εχω για παραπανω''.Τι γινεται αν η γκομενα ειτε νομιζει οτι θα πληρωσει τα δικα της ειτε ειναι εκμεταλευτρια και παρει 5 ποτα και φαγητο?

σ αυτήν την περίπτωση, ψάχνεις δεύτερη δουλειά (ή πρώτη αν τα 20€ ήταν χαρτζιλίκι της γιαγιάς) και δε βγαίνεις ραντεβού με γυναίκες για 6 μήνες  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εξαρτάται.
Θα σας πρότεινα .... σύσφιξη σχέσεων με παλιές γνωστές παντρεμένες
με ΣΤΕΡΕΟ ΓΑΜΟ.
Μπορεί να επιφυλάσουν ... εκπλήξεις, με ελάχιστη προσπάθεια.

το ενδεχόμενο να το κάνουν στην γυναίκα σου το έχεις σκεφτεί;

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εξαρτάται.
Θα σας πρότεινα .... σύσφιξη σχέσεων με παλιές γνωστές παντρεμένες
με ΣΤΕΡΕΟ ΓΑΜΟ.
Μπορεί να επιφυλάσουν ... εκπλήξεις, με ελάχιστη προσπάθεια.

Α πα, πα. Συναισθηματικές εμπλοκές και έντονη διακινδύνευση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άστα ρε Άλεξ, αυτά είναι για μας τους παλαιάς κοπής. Σήμερα, φαίνεται ότι είναι άλλος ο κώδικας των νέων. Κερνάω καφέδες στην εταιρεία που μαι νομικός σύμβουλος, και τα 25χρονα διεκδικούν το δικαίωμά τους να πληρώσουν τον καφέ τους. Και ξενερώνω...
Kι εγω ξενερωνω τύπε, απιστευτα. Οταν δω την κοπελα να ψαχνει πορτοφολι για να πληρωσει, την αγριοκοιταω τοσο εντονα ωστε το ξεχναει αυτοματως. Ειναι σαν να της λεω "εμενα πας να προσβαλεις? Οτι δεν μπορω να σε κερασω εναν καφε?"

Επισκέπτης
Ειδικα την πρωτη φορα.

Αυτοί που κερνάνε πάντα
υποστηρίζειςς ότι έχουν περισσότερες επιτυχίες από
αυτούς που δεν κερνάνε ;;;;

Στην εποχή της ανώριμης πυρφοροαγαπουλίασής μου,
πριν τα 22-23 ΜΕ ΟΣΕΣ ΚΕΡΝΑΓΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Μετά που έμαθα και άλλαξα τροπάριο , άρχισα να γαμάω άγρια.

Και ξέρεις και τι ;;;;

Αυτές που κέρναγα μικρός και έπαιρνα τα αρχίδια μου
ήταν και πιο μέτριες και ασήμαντες γκόμενες
από τις άλλες που γάμησα μετά
κερνώντας τα ... αρχίδια μου.
Οι τελευταίες ήταν όλες ... άλογα και τούμπανα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγώ κάτι άνανδρες πούστρες σαν εσένα,
τις χαρακτηρίζω ξεκωλιάρες , τσογλάνια , μούλικα.
Που κολλάνε σε μία φράση , την οποία δεν αναπαράγουν καν ολόκληρη
για να την πούν σε κάποιον που έχουν άχτι για ... πολιτικούς λόγους.

Είπαμε, για να με χαρακτηρίσετε, φτιάχτε ένα άλλο thread ...

Π.χ. με τίτλο
οι πούστρες των εξαρχείων για τον Lakis33 ....

πάλι αυτός ο ιδεολογικής προέλευσης θυμός που παραπέμπει σε παρατετατμένη αγαμία ή κακό σεξ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σ αυτήν την περίπτωση, ψάχνεις δεύτερη δουλειά (ή πρώτη αν τα 20€ ήταν χαρτζιλίκι της γιαγιάς) και δε βγαίνεις ραντεβού με γυναίκες για 6 μήνες  ;)
Και θα σου γινει ο κολος πλατεια απο τη δουλεια για να εχεις λευτα να κερνας την γκομενα σου? Αυτο ξεπενραει και τα ορια και την μουνοδουλια..αυτο λεγεται παθηση....

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω παντος ρε παιδια οσες γκομενες εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι πρωτημανε αντρες με κοιλια παρα ντουλαπες που ειναι ετοιμες να σκασουν...δε ξερω γιατι να κατσει κανεις να πλακωθει στα γυμναστηρια και να γινει σα τρανσφορμερ...εκτος αν ειναι μπραβος η μποντι μπιλτερ στο επαγκελμα. :think:

Καλά saul μεταξύ μας...μην πιστεύεις πάντα αυτά που σου λένε οι γυναίκες. ;) Και δεν στο λέω ειρωνικά αυτό.

Επισκέπτης
το ενδεχόμενο να το κάνουν στην γυναίκα σου το έχεις σκεφτεί;

Το αν θα την πέσουν στη γυναίκα μου,
είναι σε συνάρτηση με το αν γαμάω εγώ άλλες παντρεμένες ;;;

Με ενδιαφέρει ο συσχετισμός ....
Ανάλυσέ τον ....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Τοτε φιλε μ απλα δε βγαινεις.καθεσαι σπιτι σ και παραγγελνεις σουβλακια για παρτυ σ με 4 ευρω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να μην βγεις. Να βγεις οταν θα κανεις το κουμαντο σου και θα μπορεσεις. Αλλιως πηγαινε με τους φιλους σου για μπιλιαρδο.
Οπως ελεγε και ο Χατζηχρηστος, "ταληρα μονο εντεκα, δεν φτανουνε για παρτη μου και θελω και γυναικα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom