Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
υπάρχουν γυναίκες (γυναίκες, όχι κοριτσάκια 14 ετών με χαρτζιλίκι 15€/εβδομάδα)

που θα έβγαιναν με κάποιον που δεν τις άρεσε με σκοπό να πιουν 2 ποτά τζάμπα;  :think: :think: :think:

δεν μπορείς να αποκλείσεις οτι υπάρχουν.

Επισκέπτης
ναι, έχω ανεβάσει τέτοια φωτό εντός διαδικτυακής κόντρας με τον virtual γαμιά συμβουλάτορα Λάκη που ανεβάζει φωτό από τα φαλλικά του πρότυπα καραμπίνες και φυσίγγια.

;)
αν ξέρεις από ψυχανάλυση.

ο Λάκης παίζει να είναι κρυφόπουστα και γι' αυτό παλεύει τόσο να βγάλει αντριλίκι.
έτσι ήταν και ο Χέμινγουέι. ασχολιόταν με όπλα και κυνήγι γιατί είχε ενοχές με την μάνα του που τον έντυνε κοριτσάκι μικρό.

Έμαθαν και οι σαλεπιτζήδες από ψυχανάλυση ........

Δηλαδή συφιλιδική ψωριάρα με λεύκη
ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ;;;;

Ισχύει αυτή η δήλωση ;;;

Και ο Χέμινγουεη ήταν δικός σας ....

κουμμούνι ....

Πρόσεχε άλλη φορά.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
1,70 ειναι ο Κουγιας.
Κι εγώ καπου εκει τον κόβω αλλά πάει και φοράει αυτά τα ψηλοκάβαλα παντελόνια που του φτάνουν μέχρι το στήθος και φαίνεται για  1,50, σαν το Λογοθετίδη!   :2funny:

Επισκέπτης
υπάρχουν γυναίκες (γυναίκες, όχι κοριτσάκια 14 ετών με χαρτζιλίκι 15€/εβδομάδα)

που θα έβγαιναν με κάποιον που δεν τις άρεσε με σκοπό να πιουν 2 ποτά τζάμπα;  :think: :think: :think:

Το απλουστεύετε αγαπητέ.
Υπάρχουν γυναίκες 25 ,
οι οποίες βγαίνουν με κάποιο με τον οποίο δεν σκοπεύουν να γαμηθούν ,
για τους παρακάτω λόγους :

1)Για να μην βγούν ΜΟΝΕΣ.
Ξέρετε πολλές ελλεηνίδες να έχουν κότσια να πάνε σε καφέ , μπαρ και
άλλα ... νυεχτερινά κέντρα ΜΟΝΕΣ ;;;

2)Γιατί θέλουν έναν ταξιτζή , συνοδό για το (1).

3)Γιατί έτσι θα πουλήσουν μούρη ότι συνοδεύονται
και ελπίζουν ότι έτσι μπορεί να γνωρίσουν άλλους άνδρες.

4)Πέρα από ποτά και ταξιτζιλίκι , ελπίζουν να έχουν και άλλα κέρδη
από τους συνοδούς. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έμαθαν και οι σαλεπιτζήδες από ψυχανάλυση ........
Δηλαδή συφιλιδική ψωριάρα με λεύκη
ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ;;;;
Ισχύει αυτή η δήλωση ;;;
Και ο Χέμινγουεη ήταν δικός σας ....
κουμμούνι ....
Πρόσεχε άλλη φορά.

άλλο ένα cult ποστάρισμα.

πες τώρα σε εμάς τους αγάμητους, γιατί να μην δίνουμε το τηλέφωνο μας, σε τι πειράζει?

εξήγησε μας ρε επιτυχημένε ανελέητε γαμιά, για να έχουμε επιτυχίες σαν και σένα.
ας έχουμε και σύφιλη.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Εγω παντος ρε παιδια οσες γκομενες εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι πρωτημανε αντρες με κοιλια παρα ντουλαπες που ειναι ετοιμες να σκασουν...δε ξερω γιατι να κατσει κανεις να πλακωθει στα γυμναστηρια και να γινει σα τρανσφορμερ...εκτος αν ειναι μπραβος η μποντι μπιλτερ στο επαγκελμα. :think:
Μήπως έχεις και εσύ κοιλίτσα και στο λένε για να μην σε φέρουν σε δύσκολη θέση;

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Παιδιά μου, είμαι στα 48.

Όποιος έχει μία στοιχειώδη ευγένεια, στοιχειώδη χαρακτήρα, στοιχειώδες λεξιλόγιο, αποδέχεται ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο, δηλαδή δεν φοβάται την απόρριψη και καθιστά σαφές ότι βλέπει τον εαυτό του ως εραστή και όχι κεραστή, δεν νομίζω ότι έχει ζήτημα να βρεί γυναίκα. Απλώς, μην δείχνετε απελπιστικά διαθέσιμοι. Και θυμηθείτε: Το μουνί ούτε 10 € κάνει, ούτε 1000.

Μετά, όταν βρείτε γυναίκα, την παντευτείτε, θα έρθετε στην κατάσταση ημών, των μπαρμπάδων, που ψάχνουμε για κανένα καλό cg, αφού η σχέση είναι κατάσταση εντελώς επικίνδυνη.

Άντε και καλό βόλι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω παντος ρε παιδια οσες γκομενες εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι πρωτημανε αντρες με κοιλια παρα ντουλαπες που ειναι ετοιμες να σκασουν...δε ξερω γιατι να κατσει κανεις να πλακωθει στα γυμναστηρια και να γινει σα τρανσφορμερ...εκτος αν ειναι μπραβος η μποντι μπιλτερ στο επαγκελμα. :think:
Ειπαμε. Οσο θεμα εχουμε εμεις με τους κοιλιακους φετες, αλλο τοσο εχουν και εκεινες.
Σχεδον καθολου δηλαδη.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Και ναι έχω κοιλίτσα και καράφλα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εχω περασει απο φασεις που ειχα κοιλια και απο φασεις που δεν ειχα ουτε υποψια κοιλιας.Και στις δυο περιπτοσεις το ιδιο ακουσα.Γιατι σου φαινετε περιεργο να μη αρεσει σε μια γυναικα ενας τυπος που ειναι σα στρατιοτικο πειραμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λάκη, εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μόνο οι δύο στις δέκα με τις οποίες βγήκα σε blind date είχαν την τιμιότητα, αφού δεν με γούσταραν, να πληρώσουν τον καφέ τους, να μου δώσουν μια νεφελώδη υπόσχεση ότι θα με ξαναπάρουν τηλέφωνο και να φύγουν σαν κυρίες. Οι υπόλοιπες προσπάθησαν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν. Πάμε για ένα ποτό, τι ωραία περνάμε, ας πάρουμε κι άλλο ένα (εννοείται πλήρωσε εσύ μαλάκα) και μετά σιγή ασυρμάτου. Δεν τις κακίζω που δεν γούσταραν να με ξαναδούν. Τις σιχάθηκα γιατί ενώ δεν με γούσταραν, συνέχισαν την απομύζηση. Αυτά για το πόσο κύριος πρέπει να φέρεσαι σε τέτοια άτομα.
Να με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά αν στο πρωτο ραντεβου φανηκες τοσο τσιπης ωστε να τις βαλεις να πληρωσουν αυτα που πηραν, καλα εκαναν και δεν σε αναζητησαν ξανα.
Πόσες φορες θα πουμε επιτελους, οτι ο αντρας οταν συνοδευει κερναει?
Ειδικα την πρωτη φορα.
Επειδη μερικοι εχετε φτιαξει στο μυαλο σας εικονες περιεργες περί ισοτητας και μαγκιας, σημαινει οτι ειναι και αληθεια?
Δεν μπορω να κατηγορησω καμια που δεν γουσταρει κακομοιρηδες.
Και τον καφε της θα πληρωσετε, και την πορτα θα ανοιξετε για να περασει, και την καρεκλα θα της τραβηξετε να καθισει.
Να ειστε αρχοντες και οχι γυφτοι. Τοσο απλα. Ενηλικιωθειτε.
Καποια στιγμη απο αγορακια πρεπει να γινεστε αντρες.

Επισκέπτης
άλλο ένα cult ποστάρισμα.

πες τώρα σε εμάς τους αγάμητους, γιατί να μην δίνουμε το τηλέφωνο μας, σε τι πειράζει?

Τα έχουν γράψει κι άλλοι μικρέ.

If she asks for YOUR number instead - don't fall for this .

Asking for a... date? - now that you have her number... what next?

Wanna play the dating game? - ... um... let's see now...

If she cancels a date - she screwed you (and not the way you hoped she would:). Now what?

Μην φανείς πάλι κομπλεξάρας και μουνόπανο.
Μην ασχολείσαι με τις εκφράσεις μία μία.
Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΟΣ ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

Η Κεντρική Ιδέα, είναι σωστή και επιβεβαιώνεται από τις εμπειρίες
όσων έχουν καμακώσει ΠΟΛΛΕΣ και έχουν ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

και όμως μπορεί να έχει δίκιο ο τύπος.

οι γυναίκες δεν ψάχνουν τον γκάγκα πορνοστάρ που φαντασιώνει ο μαλάκας οδοντίατρος πιο πάνω, ψάχνουν κάποιον υπεύθυνο που να έχει κάνει κάτι στην ζωή του και συνήθως τέτοιοι (μπορεί να) έχουν και κοιλίτσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εσείς κύριέ μου, θα εγκαταλείπατε ποτέ γυναίκα στην ερημιά επειδή "δεν πήρε ούτε μια πίπα"; Πως το χαρακτηρίζετε αυτό το ον;
Την γυναικα εννοεις ή τον αντρα?  :2funny:

Επισκέπτης
Μετά, όταν βρείτε γυναίκα, την παντευτείτε, θα έρθετε στην κατάσταση ημών, των μπαρμπάδων, που ψάχνουμε για κανένα καλό cg, αφού η σχέση είναι κατάσταση εντελώς επικίνδυνη.

Εξαρτάται.
Θα σας πρότεινα .... σύσφιξη σχέσεων με παλιές γνωστές παντρεμένες
με ΣΤΕΡΕΟ ΓΑΜΟ.
Μπορεί να επιφυλάσουν ... εκπλήξεις, με ελάχιστη προσπάθεια.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Να με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά αν στο πρωτο ραντεβου φανηκες τοσο τσιπης ωστε να τις βαλεις να πληρωσουν αυτα που πηραν, καλα εκαναν και δεν σε αναζητησαν ξανα.
Πόσες φορες θα πουμε επιτελους, οτι ο αντρας οταν συνοδευει κερναει?
Ειδικα την πρωτη φορα.
Επειδη μερικοι εχετε φτιαξει στο μυαλο σας εικονες περιεργες περί ισοτητας και μαγκιας, σημαινει οτι ειναι και αληθεια?
Δεν μπορω να κατηγορησω καμια που δεν γουσταρει κακομοιρηδες.
Και τον καφε της θα πληρωσετε, και την πορτα θα ανοιξετε για να περασει, και την καρεκλα θα της τραβηξετε να καθισει.
Να ειστε αρχοντες και οχι γυφτοι. Τοσο απλα. Ενηλικιωθειτε.
Καποια στιγμη απο αγορακια πρεπει να γινεστε αντρες.

Άστα ρε Άλεξ, αυτά είναι για μας τους παλαιάς κοπής. Σήμερα, φαίνεται ότι είναι άλλος ο κώδικας των νέων. Κερνάω καφέδες στην εταιρεία που μαι νομικός σύμβουλος, και τα 25χρονα διεκδικούν το δικαίωμά τους να πληρώσουν τον καφέ τους. Και ξενερώνω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εξαρτάται.
Θα σας πρότεινα .... σύσφιξη σχέσεων με παλιές γνωστές παντρεμένες
με ΣΤΕΡΕΟ ΓΑΜΟ.
Μπορεί να επιφυλάσουν ... εκπλήξεις, με ελάχιστη προσπάθεια.
Αυτο ειναι πολυ σωστο.

Επισκέπτης

Άντε και καλό βόλι...

Αυτό ακριβώς ΔΕΝ θέλουμε. Να έρθουμε στην κατάστασή σας!   :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και όμως μπορεί να έχει δίκιο ο τύπος.

οι γυναίκες δεν ψάχνουν τον γκάγκα πορνοστάρ που φαντασιώνει ο μαλάκας οδοντίατρος πιο πάνω, ψάχνουν κάποιον υπεύθυνο που να έχει κάνει κάτι στην ζωή του και συνήθως τέτοιοι (μπορεί να) έχουν και κοιλίτσα.

Βασικά αυτό που είπες  ψάχνουνε αλλά και με τις επιδόσεις του γκαγκά πορνοστάρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom