Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επαληθεύεις πάλι ότι είσαι σκουπίδι.

Στο παρόν , λέω να μην ασχοληθώ ξανά σύντομα με ... ψωριάρηδες και συφιλιδικούς ...

I love you too honey.

Σε ευχαριστούμε που μας φτιάχνεις το κυριακάτικο μεσημέρι μας.

Αντίο σε όλους, πάω να φάω χοιρινό πρασοσέλινο αυγολέμονο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Δεν εννοούσε αυτό. Θα κεράσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Σουβλάκι καλαμάκι και μπυρίτσα στο παγκάκι. Φραπεδάκι στο παγκάκι. Έχουμε διατελέσει και 18 ετών. Και φοιτητές και τις κερνάγαμε καλαμάκι στη Μασαλίας. Και ποτάκι στου Λώρα, που ήταν φτηνός. Και μετά γυρίζαμε σπίτι με τα πόδια.

Και αν θέλει βαρούλκο, να πάει να βρει αυτόν που μπορεί να την πάει.  

σωστός

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
I love you too honey.

Σαν τη μακαρονάδα δεν έχει τύπε  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εμ εσυ καταλαβαινεις. Βλεπεις τι γινεται. Εδω δεν καταλαβαινουν καν το νοημα αυτων που εξηγω, και μετα απορουν γιατι δεν τους παιρνουν ούτε πιπα.
Συγνωμη Αλεξ οταν το αν θα μου παρει πιπα η οχι γκομενα που θα βγαλω εξω εξαρτατε απο το αν θα με δει να την κερναω η οχι τοτε για μενα δυο πραγματα εχουν συμβει και φταιω και για τα δυο οντος εγω...πρωτον εχω αποτυχει εμφανισιακα και ψυχικα...και δευτερον δεν εκανα καλη επενδυση γιατι με λιγοτερα λευτα οι πουτανες κανουν καλυτερες πιπες. Τονιζω ομως οτι δεν ειμαι απο τους τυπους που λενε ''σιγα μη την κερασω την πουτανα τι ειμαι ο χορηγος της?'' Δε δεχομαι ομως να συναναστραφω με μια γυναικα που αποφασιζει αν θα κανει κατι μαζι μου η οχι με βαση ενα ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ κερασμα,ακομα και στο πιο ακριβο εστιατοριο...για μια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της...ειναι φτηνιαρικο το ποσο αν προκειτε να κρινει το αν θα κοιμηθει με καπιον η οχι...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Το χειρότερο είναι ότι σε αποκαλούν "Κύριε" και ότι σου μιλάνε στον πληθυντικό.

Γιατί βρε, έχει την πλάκα του.... Εκεί λες, παρακαλώ, να γίνει σωστά, ή Γιώργος και ενικός, ή κ. [επίθετο] και πληθυντικός. Μα δεν μπορώ να σας μιλώ στον ενικό. Τότε πληθυντικός. Οπότε την ρωτάς: Πώς σας φαίνεται αυτό παιδί μου? Και διασκεδάζεις. Ξέρεις πόσο απελευθερωτικό είναι να μην καθορίζεται η συμπεριφορά σου από την επιδίωξη πηδήματος? Είναι σαν να δουλεύεις από hobby.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
I love you too honey.

Μπορείς να παραθέσεις και την συντάγη ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Επισκέπτης
Εγώ πάλι, αν κάποια θέλει να βγούμε της ξεκαθαρίζω ότι ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του και ότι μόνο αν πρώτα κάνουμε σεξ θα την κεράσω.   :rockon:

Επίσης της ξεκαθαρίζω ότι αν δεν κάνουμε σεξ, τότε θα πάω σε μπουρδέλο.   :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γιατί βρε, έχει την πλάκα του.... Εκεί λες, παρακαλώ, να γίνει σωστά, ή Γιώργος και ενικός, ή κ. [επίθετο] και πληθυντικός. Μα δεν μπορώ να σας μιλώ στον ενικό. Τότε πληθυντικός. Οπότε την ρωτάς: Πώς σας φαίνεται αυτό παιδί μου? Και διασκεδάζεις. Ξέρεις πόσο απελευθερωτικό είναι να μην καθορίζεται η συμπεριφορά σου από την επιδίωξη πηδήματος? Είναι σαν να δουλεύεις από hobby.
Εμεις πρεπει να κανουμε παρεα. :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εδώ κάνεις ένα μικρό λάθος. Το ότι δεν θα τα φτιάξουνε μαζί σου δεν σημαίνει ότι θα σου λένε χύμα και ότι πιστεύουν επειδή απλά δεν τις ενδιαφέρεις ερωτικά. Πιστεύω ότι ακόμα και έτσι δεν εκδηλώνουν τι πραγματικά θέλουν διότι απλά ζούμε όλοι σε μια κοινωνία και τα νέα διαδίδονται.  ;)

αν τότε δεν λένε την αλήθεια σε άντρες, δεν λένε την αλήθεια σε γυναίκες για λόγους επίδηξης, ζήλειας ή ότι άλλο...
λένε κάπου την αλήθεια;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Συγνωμη Αλεξ οταν το αν θα μου παρει πιπα η οχι γκομενα που θα βγαλω εξω εξαρτατε απο το αν θα με δει να την κερναω η οχι τοτε για μενα δυο πραγματα εχουν συμβει και φταιω και για τα δυο οντος εγω...πρωτον εχω αποτυχει εμφανισιακα και ψυχικα...και δευτερον δεν εκανα καλη επενδυση γιατι με λιγοτερα λευτα οι πουτανες κανουν καλυτερες πιπες. Τονιζω ομως οτι δεν ειμαι απο τους τυπους που λενε ''σιγα μη την κερασω την πουτανα τι ειμαι ο χορηγος της?'' Δε δεχομαι ομως να συναναστραφω με μια γυναικα που αποφασιζει αν θα κανει κατι μαζι μου η οχι με βαση ενα ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ κερασμα,ακομα και στο πιο ακριβο εστιατοριο...για μια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της...ειναι φτηνιαρικο το ποσο αν προκειτε να κρινει το αν θα κοιμηθει με καπιον η οχι...

Δεν το κάνεις για εκείνη ρε τύπε. Το κάνεις γιατί είσαι άντρας και την συνοδεύεις, ακόμα και για έναν καφέ. Κι ας μην σου κάτσει ΠΟΤΕ. Αλλά εκείνη την στιγμή είσαι ο συνοδός της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Επίσης της ξεκαθαρίζω ότι αν δεν κάνουμε σεξ, τότε θα πάω σε μπουρδέλο.   :rockon:
Εγω λεω αν εχετε βγει ραντεβου και βλεπεις οτι δε θα σου κατσει να κανεις μια παρακαμψη να πας μεταξουργειο...να παρκαρεις εξω απο το μπουρδελο και να της πει ''περημενε 20 λεπτα στο αμαξι παω να γαμησω και ερχομαι,κλειδωσε τις πορτες.''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom