Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Τελικα θα στησεται τα αμαξια σας η μετρατε πιος την εχει πιο μεγαλο? (τον λογαριασμο)
γιαυτο εγραψα να σκασετε μυτη με τα οχηματα σας τυπεγια να χάσεις κατι πρεπει και να το χεις σου διαφεύγει αυτή η λεπτομέρεια τυπε ;)
Θέλω να του τα πάρω όλα, αυτοκίνητα, σπίτια, οικόπεδα, χωράφια, τα πάντα.
Ακόμη καλύτερα να βάλουμε και ό,τι μετρητά υπάρχουν σε λογαριασμούς ταμιευτηρίων.
για να χάσεις κατι πρεπει και να το χεις σου διαφεύγει αυτή η λεπτομέρεια τυπε ;)
Τυπε, εσυ σε λιγο θα του ζητησεις και την ψυχη του για 500 χρονια
Τυπε, εσυ σε λιγο θα του ζητησεις και την ψυχη του για 500 χρονια
λαλακη μετρητουλι δεν σου κάνει? να με κανεις μεροκάματο να πας την γκομενιτσα για ακαποτο σκ στο ζουμπερι?Σε ενδιαφέρει αυτό το στοιχηματάκι ;;;
Πόσα αυτοκίνητα έχεις ;;
Πόσα ακίνητα ;;;
Αν θέλεις, βάζω +50% πάνω από τα δικά σου.
Είσαι ;;;
Tυπισα,αρχισα να φοβαμαι εδω περα μεσα.Μολις ειπα να γινω κουμπαρος,αρχισαν να φευγουν σφαιρες αριστερα και δεξια,αρχισαν καταθεσεις Ε9 για ακινητη και κινητη περιουσια.Μηπως γινονται ολα αυτα για τα ματια σου?Μηπως δεν θελουν να κουμπαριασουμε?Την δουλειά ; Διασκέδαση θα ναι χρυσό μου, μην φέρω κάτι αλιντΙ να σου κυβισει χαχαχαχα
λαλακη μετρητουλι δεν σου κάνει? να με κανεις μεροκάματο να πας την γκομενιτσα για ακαποτο σκ στο ζουμπερι?
φοβάσαι μήπως με φτωχυνεις?Τι μετρητό ;;;
Ένα Χ πόσό ;;;;;
Όχι. Μόνο αν το συσχετίσουμε πάλι με τα περιουσιακά σου στοιχεία.
Δηλαδή να είναι το 70% των αντικειμενικών όλων των ακινήτων σου
και η αξία των ΙΧΕ σου για την οποία τα ασφαλίζουν οι ασφαλιστικές για κλοπή.
Τέτοιο , το πάω.
Ετσι οπως το πατε σε λιγο θα αναμετρηθουν οι λογιστες σας και οχι εσεις...
φοβάσαι μήπως με φτωχυνεις?
έλα ,παρτα ολα μην αργειςΌχι.
Απεναντίας, θέλω να σου τα πάρω όλα.
Τα πάντα όμως.
Καλα ρε παιδια τι οχημα ειναι ποια αυτο???? Το μονοθεσιο της redbull εχεις ρε λακη?