Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Παπαρια συμφωνία.θα κάνετε συμφωνητικό κ αν δεν τηρηθεί θα πάτε δικαστήρια να γελάσει ο κάθε πικραμένος
αουντι μπορει να ειναι κεφτε β7 δεν ειναιΈνα άουντι είναι , απλά ο τύπος είναι χοντρομαλάκας.
αουντι μπορει να ειναι κεφτε β7 δεν ειναι
εγω πουθενά εσυ κόλλας το Γκαζι στο πάτωμα στις 5,5 χιλιάδες στροφές το λεπτό στον κόφτηΟπότε ;;;
Που κολλάς ;;;
Η μεταβίβαση γίνεται με υπογραφές κ των δύο.αν ο ένας μετά την παπαρια στοίχημα πάρει πίσω το στοίχημα ο συμβολαιογράφος δεν μπορεί μόνος του να μεταβιβασει κύριος..κ μετά αν πας δικαστικά κ πεις την ιστορία θα γελάσουμε μιας κ προκειτε για ΣτοίχημαΔεν μπορεί ο συμβολαιογράφος να κάνει αυτόματα τις μεταβιβάσεις ;;;
Εφόσον έχει πάρει τέτοια εντολή ;;;
Και να είναι και ο ελεγκτής της άδειας κυκλοφορίας ;;;
Για φώτισέ μας ....
Για διαγωνισμούς , συμβολαιογρτάφους δεν βάζουν ελεγκτές ;;;
εγω πουθενά εσυ κόλλας το Γκαζι στο πάτωμα στις 5,5 χιλιάδες στροφές το λεπτό στον κόφτη
Και μιλάς για blind date.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΛΕΠΕ
π.χ. στο δρόμο , σε λεωφορείο , τρένο , σε μπαράκι κτλ κτλ
τότε δεν έχει καμία δικαιολογία.
ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ , ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
Οπότε αν βγει και το παίζει ιστορία
ΘΕΛΕΙ ΚΛΩΤΣΟΥΣ.
Η μεταβίβαση γίνεται με υπογραφές κ των δύο.αν ο ένας μετά την παπαρια στοίχημα πάρει πίσω το στοίχημα ο συμβολαιογράφος δεν μπορεί μόνος του να μεταβιβασει κύριος..κ μετά αν πας δικαστικά κ πεις την ιστορία θα γελάσουμε μιας κ προκειτε για Στοίχημα
Εννοείτε ότι αν σου έχει δώσει το τηλέφωνο μετά από γνωριμία σε οποιοδήποτε μέρος από αυτά που περιγράφεις, θέλει σφαλιάρες κανονικές, αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω, ξέρω είμαι αδύναμος. Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσεις γιατί στο Blind date δεν είναι πουτανιά ενώ δεν σε γουστάρει να συνεχίσει τη νύχτα μαζί σου βάζοντάς σε να πληρώνεις, εκμεταλλευόμενη έτσι την ελπίδα σου για συνέχεια της επαφής μαζί της.
Οχι λακη πρεπει να υπογραψεται μαζι την μεταβηβαση και μαλιστα νομιζω πρεπει να γινει σε αστυνομικο τμημα η κεπ. Η σγραγιδα του δικηγωρου η του συμβολαιογραφου δεν ξερω αν αρκει.Δεν μπορούμε να υπογράψουμε συμφωνητικά , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ
και να δηλώσουμε ότι παραιτούμαστε από το δικαίωμα
να προσβάλουμε το στοίχημα άπαξ και υπογραφεί ;;;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΠΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ
Ο Lakis33 εφόσον δεν έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο όχημα,
να μεταβιβαστούν όλα τα καταγεγραμμένα περιουσιακά στοιχεία
στον brabus
και ο brabus , εφόσον υπάρχει η άδεια ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟ 2013
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ , να μεταβιβαστούν τα καταγεγραμμένα περιουσιακά στοιχεία
στο Lakis33 ....
Δεν γίνεται ;;;;;
την δυνατότητα του οχήματος σου τραλαλακη την γνωρίζω 1 κολώνα πίσω είσαι αφού δεν είχες μυαλό να μην πεις οτι είσαι ντελιμιτεντ . Αν το πάρεις ποτέ στα λέω πληροφοριακάΚόντρες , ειδικά με αγνώστους και μάλιστα ... μειράκια ... δεν κάνω ...
λυπάμαι ....
Εσύ όμως, καταλαβαίνω λάθος ;;;
Δεν αμφισβητείς τις δυνατότες του οχήματος , αμφισβητείς ότι το έχω.
Οπότε ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ;;;
Σου βάζω κι άλλο όρο.
Η άδεια που θα προσκομίσω, πρέπει να είναι το αργότερο το 2013.
ΟΧΙ ΤΟΥ 2014.
Για να μην πεις , ότι θα βρώ ένα τώρα, να το βάλω στο όνομά μου,
να πάρω το στοίχημα.
Πριν τα χριστούγεννα, δεν είχαμε στήσει στοίχημα ....
Οχι λακη πρεπει να υπογραψεται μαζι την μεταβηβαση και μαλιστα νομιζω πρεπει να γινει σε αστυνομικο τμημα η κεπ. Η σγραγιδα του δικηγωρου η του συμβολαιογραφου δεν ξερω αν αρκει.
γίνεται γινεται γράψε κι αλλα να μας διασκεδασεις Άγιο πνεύμα έχεις οιστροΔεν μπορούμε να υπογράψουμε συμφωνητικά , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ
και να δηλώσουμε ότι παραιτούμαστε από το δικαίωμα
να προσβάλουμε το στοίχημα άπαξ και υπογραφεί ;;;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΠΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ
Ο Lakis33 εφόσον δεν έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο όχημα,
να μεταβιβαστούν όλα τα καταγεγραμμένα περιουσιακά στοιχεία
στον brabus
και ο brabus , εφόσον υπάρχει η άδεια ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟ 2013
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ , να μεταβιβαστούν τα καταγεγραμμένα περιουσιακά στοιχεία
στο Lakis33 ....
Δεν γίνεται ;;;;;
τυπε να πατε και στον οηε να επικυρωσει την συμφωνια με ψηφισμαγίνεται γινεται γράψε κι αλλα να μας διασκεδασεις Άγιο πνεύμα έχεις οιστρο