alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Το δανειο ειναι μια συμβαση και την εκπληρωνει αυτος που την υπεγραψε ως οφειλετης. Απλο.τι γινεται τοτε με το δανειο μαν??
Το δανειο ειναι μια συμβαση και την εκπληρωνει αυτος που την υπεγραψε ως οφειλετης. Απλο.τι γινεται τοτε με το δανειο μαν??
σιγά μην σε αφήσω να υπογράψεις αυτή την παρωδία κι αν την υπογραφές θα λέγαμε μετά ότι σε απείλησαν Κ θα ακυρωναμε τις μεταβιβάσεις χαχαχαχαμωρή άμα μου τα πάρει ολα ο λαλακης θα με θέλεις πια που θα μαι φτωχός?
Υποθηκη νοειται μονο σε ακινητα.Εχω την εντυπωση οτι οταν ενα περιουσιακο στιχειο ειναι σε υποθικη δεν μπορεις να το κανεις μεταβηβαση χωρις την αδοια την τραπεζας για παραδειγμα.
Ε λες κ κατάλαβαν..τεσπα με λίγα λόγια κατανοητά λένε μπούρδεςΝα συμπληρωσω οτι η"ενοχή" (δηλαδη η οφειλη) απο παιγνιο, ειναι αυτο που λεμε στα νομικά "ατελης" ενοχή.
Δηλαδη αν δεν την καταβαλεις, δεν μπορεις να την αναζητησεις στα δικαστηρια.
Αν ομως την καταβαλεις, δεν επιστρεφεται ως αδικαιολογητως καταβληθεισα.
Ε για ακινητα μιλαω και εγω.Δεν μπορεις να μεταβιβασεις ενα ακινητο που ειναι σε υποθηκη εκτος αν κανεις διακανονισμο με την τραπεζα.Κανω λαθος? Αυτο ρωταω..Υποθηκη νοειται μονο σε ακινητα.
Μπορεις, αλλά βεβαρυμενο με την υποθηκη. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. Εχει διαφορά.Οταν εχεις βαλει υποθικη ενα ακινητο δεν μπορεις να το μεταβιβασεις,κανω λαθος?
Μεταβιβάζεται η χρήση οπότε για να μην του το πάρει η τράπεζα αναλαμβάνει την αποπληρωμή ο νέος χρήστης άρα κατά κάποιον τρόπο μεταβιβάζεται και το δάνειο.Αν εχει γινει παρακρατηση κυριοτητας πώς θα το μεταβιβασεις τοτε? Δεν μπορεις να μεταβιβασεις κατι που δεν σου ανηκει κατα κυριοτητα.
Εγω γλυκια μου θα πώ αυτο που ισχυει και οποιος καταλαβει καταλαβε.Ε λες κ κατάλαβαν..τεσπα με λίγα λόγια κατανοητά λένε μπούρδες
Άλλο αυτο.Μεταβιβάζεται η χρήση οπότε για να μην του το πάρει η τράπεζα αναλαμβάνει την αποπληρωμή ο νέος χρήστης άρα κατά κάποιον τρόπο μεταβιβάζεται και το δάνειο.
Εγω γλυκια μου θα πώ αυτο που ισχυει και οποιος καταλαβει καταλαβε.
Και θα πουλήσει ο άλλος ακίνητο αλλά θα συνεχίσει να πληρώνει το δάνειο; Θα του "μεταβιβάσει" και το δάνειο εκτός και αν ειναι γονιός και θέλει να το κάνει δώρο στο παιδί τουΜπορεις, αλλά βεβαρυμενο με την υποθηκη. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. Εχει διαφορά.
Ήσουν απόλυτος στο αν μεταβιβάζεται το δάνειο, τι θα πει άλλο αυτό;Άλλο αυτο.
Την διαφορά στην είπε διότι αν έχεις δάνειο αλλά όχι υποθήκη τότε σε περίπτωση μεταβίβασης δεν πάει το δάνειο παρέαΚαι θα πουλήσει ο άλλος ακίνητο αλλά θα συνεχίσει να πληρώνει το δάνειο; Θα του "μεταβιβάσει" και το δάνειο εκτός και αν ειναι γονιός και θέλει να το κάνει δώρο στο παιδί του
Θα τον πιάσει ο φόρος υπεραξίας τον καημένο τον άλεξ!Λοιπον μεταβιβαζετε κ οι δύο στον Άλεξ κ εκείνος μεταβιβάζει σε όποιον νικήσει.τα έξοδα όλα υπολογιζόμενο κ πληρωμενα.συν αμοιβή
Να με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά αν στο πρωτο ραντεβου φανηκες τοσο τσιπης ωστε να τις βαλεις να πληρωσουν αυτα που πηραν, καλα εκαναν και δεν σε αναζητησαν ξανα.
Πόσες φορες θα πουμε επιτελους, οτι ο αντρας οταν συνοδευει κερναει?
Ειδικα την πρωτη φορα.
Επειδη μερικοι εχετε φτιαξει στο μυαλο σας εικονες περιεργες περί ισοτητας και μαγκιας, σημαινει οτι ειναι και αληθεια?
Δεν μπορω να κατηγορησω καμια που δεν γουσταρει κακομοιρηδες.
Και τον καφε της θα πληρωσετε, και την πορτα θα ανοιξετε για να περασει, και την καρεκλα θα της τραβηξετε να καθισει.
Να ειστε αρχοντες και οχι γυφτοι. Τοσο απλα. Ενηλικιωθειτε.
Καποια στιγμη απο αγορακια πρεπει να γινεστε αντρες.