erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εκεί θα αναλάβω εγώ να βρω τρόπο να σε κυνηγήσουν νομικάΔεν τους λες βεβαια, οτι αν μου καυλωσει και δεν μεταβιβασω τιποτα σε κανεναν, δεν μπορουν να με κυνηγησουν νομικά
εκεί θα αναλάβω εγώ να βρω τρόπο να σε κυνηγήσουν νομικάΔεν τους λες βεβαια, οτι αν μου καυλωσει και δεν μεταβιβασω τιποτα σε κανεναν, δεν μπορουν να με κυνηγησουν νομικά
Εγω εχω,δεχομαι να μου μεταβιβασεται οτι εχετε ευχαρηστιση...Όρεξη να πληρώνεις φόρους έχεις;
Απο τα Πετραλωνα και θα ειναι σε λιγο κοντα μου στην πελοποννησο. Το έστειλα το πι εμ με δικαστικό κλητηρα ξεκίνησε πριν λίγο απο το σπίτι του στα Πετράλώνα σε λίγο θα ναι κοντά σου , θα τους πάρουμε τα σωβρακα αλεξ
Άρχισαν να βρίζονται μεταξύ τους του τύπου "εισαι κότα και δεν βάζεις στοιχημα όπως το ειπαμε στην τιβι"Φανταζομαι ο συμβολαιογραφος θα εβαλε τα γελια και θα τους εδιωξε.
Έλα, ποιος σε ποιον;και τελικα του εκανε μηνυση τυπε
Δεν υπαρχειεκεί θα αναλάβω εγώ να βρω τρόπο να σε κυνηγήσουν νομικά
Η θα γελούσε ενώ τους τα έπαιρνε..Φανταζομαι ο συμβολαιογραφος θα εβαλε τα γελια και θα τους εδιωξε.
κατσε να βαλω μεσα και θεσσαλοΛογκάρισε και η Ροζυ, τωρα θα αυξηθούν οι νομικές αποψεις
ξεχνάς με ποια μιλαςΔεν υπαρχει
Ως αμισθος δημοσιος λειτουργος δεν μπορει να συμμετεχει σε τετοιες μαλακιες.Η θα γελούσε ενώ τους τα έπαιρνε..
Υπάρχει "λιπος" τύπε;Εγω εχω,δεχομαι να μου μεταβιβασεται οτι εχετε ευχαρηστιση...
Εγω ξεχναω αλλά εσυ δεν εχεις μαθει καν ακομη.ξεχνάς με ποια μιλας
ξεχνάς με ποια μιλας
Τι δικηγοριστικες μαλακιες ειναι αυτες??που ειναι τα παλια καλα ραντεβου θανατου ????Παει χαλασε ο κοσμος... :-
Εγω βλεπω μακρια αυτο ειναι ολο...επενδυο στο μελλον τυπεΥπάρχει "λιπος" τύπε;
Οσοι εχετε ακινητα που δεν τα θελετε για να μην πληρωνετε φορους, φερτε τα σε μενα.Όρεξη να πληρώνεις φόρους έχεις;
τυπε χτες πηγε να παιχτει ενα ραντεβου θανατου στο θρεντ με το τεννιςΤι δικηγοριστικες μαλακιες ειναι αυτες??που ειναι τα παλια καλα ραντεβου θανατου ????Παει χαλασε ο κοσμος... :-
Κι εσένα με "λιπάκι" σε βρίσκω γι'αυτό ανέβηκαν οι χοληστερίνες μου φαίνεται...Οσοι εχετε ακινητα που δεν τα θελετε για να μην πληρωνετε φορους, φερτε τα σε μενα.
Σε δυο-τρια χρονια θα αρχισει να ανεβαινει παλι η αξια τους και εγω θα τα νοικιαζω και θα καλοπερναω εις υγειαν των κοροιδων.
Τι φλώρικα πραγματα ειναι αυτα τύπε. Ακου εκει θρεντ για τεννις. Αλλά θα μου πεις εδω εχουμε για ξυλογλυπτα.τυπε χτες πηγε να παιχτει ενα ραντεβου θανατου στο θρεντ με το τεννις
αλλα στο τελος τα βρηκαν :S