apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Πινεις και σαμπανια απο το γοβακι τους?Μπα, αγαπούλης ειμαι και το γουσταρουν.
Αυτο πού το πας? Καποια μαλιστα μου ελεγε οτι ο πατερας της ηθελε να με ρωτησει νομικες συμβουλες γιατι σκασανε κατι επιταγες και φοβοτανε οτι θα παει μεσα. Φυσικα δεν χαλασα χατηρι.μπορει να εχουν ολες μπλεξιματα με το νομο.
οτι δηλαδη εσυ ξερεις πολυ κοσμο που εχει τη δυνατοτητα να γαμησει 14 γκομενες και σου φαινεται παραλογο που μας φαινεται υπερβολικοΣιγα μην εχουν και αγωνια ρε τύπε. Απλως δεν λενε και οχι αν υποβαλω αιτημα.
Αναρωτιεμαι τι σας κανει τοση εντυπωση. Μα το θεο δηλαδη.
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι οποια ερχεται, τελικα παραμενει διαθεσιμη για παντα, ακομη κι αν τελικα απομακρυνθει. Αν προσεξες μιλησα και για "πρωην".
Tύπε, είσαι αλησμόνητος εραστής
εχει κανει τατουαζ το λυχναρι του αλαντιν στην κοιλουμπα του και ολες θελουνε να την ξυνουνε
Μαλλον ειστε σε λαθος σαιτ!!!Διαθεσιμη για παντα??
Καμια δηλαδη δεν μπαινει σε σχεση ?δεν βρισκει εναν γαμια?εναν να παντρευτει?
μετα απο εσενα το χαος δηλαδη?
Αστεια πραγματα.
Εννοειται ρε φίλε. Μια-δυο ας πουμε που πανε πλεον για γαμο, δεν εμπλεκομαι πλεον.Διαθεσιμη για παντα??
Καμια δηλαδη δεν μπαινει σε σχεση ?δεν βρισκει εναν γαμια?εναν να παντρευτει?
μετα απο εσενα το χαος δηλαδη?
Αστεια πραγματα.
οτι δηλαδη εσυ ξερεις πολυ κοσμο που εχει τη δυνατοτητα να γαμησει 14 γκομενες και σου φαινεται παραλογο που μας φαινεται υπερβολικο
εχει κανει τατουαζ το λυχναρι του αλαντιν στην κοιλουμπα του και ολες θελουνε να την ξυνουνε
Πάει η κοιλια τύπε, κανω διαιτα εναμισι μηνα τωρα. Εξι κιλα φυγανε και προχωραμε.εχει κανει τατουαζ το λυχναρι του αλαντιν στην κοιλουμπα του και ολες θελουνε να την ξυνουνε
Δεν ξερω τοτε δεν την εχω προσεξει αν και μενω στις περιοχες που απο οτι λες κινειτε...αν πετυχω πρασινο μπιτλ με αυτοκολητο που μοιαζει με το ιατρικο θα το προσεξω καλυτερα...
Καλά... Τωρα αυτό που το θυμηθηκατε...
τυπε γιατι δεν δινεις στις γκομενες αριθμο προτεραιοτητας για να μην εχουν και αγχος?Εννοειται ρε φίλε. Μια-δυο ας πουμε που πανε πλεον για γαμο, δεν εμπλεκομαι πλεον.
Αλλη μια ας πουμε εφυγε εκτος Αθηνων.
Ανανεωνεται το ροστερ, δεν μενουν στασιμα τα πραγματα.
Εξαλλου μιλησα για "λιγο καιρο πριν".
Σημερα το νουμερο σε ενδεχομενη αναλογη κληρωση ειναι σαφως μονοψηφιο.
εγω κανω ιππασια για ασκησηΠάει η κοιλια τύπε, κανω διαιτα εναμισι μηνα τωρα. Εξι κιλα φυγανε και προχωραμε.
Οχι βεβαια οτι ενοχλουσε και καμια, εδω που τα λεμε.
απο ποσα κιλα τυπε?Πάει η κοιλια τύπε, κανω διαιτα εναμισι μηνα τωρα. Εξι κιλα φυγανε και προχωραμε.
Οχι βεβαια οτι ενοχλουσε και καμια, εδω που τα λεμε.
Παντως μην φανταστεις οτι προκειται και για τα καλλιστεια του αντεννα, ετσι? Καποιες ειναι καλες, καποιες οχι και τοσο. Δεν εχω και πολυ αυστηρα κριτηρια.οτι δηλαδη εσυ ξερεις πολυ κοσμο που εχει τη δυνατοτητα να γαμησει 14 γκομενες και σου φαινεται παραλογο που μας φαινεται υπερβολικο
ενα τετοιο τυπε ειχε και ο ντουρασελ νομιζωΘα σας βοηθήσει και χρυσούν μπρασελέ ρόλεξ .....
Oyster , ανδρικών διαστάσεων ...
σπάνιο σε κυρία ....