wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
το αντιστοιχο θρεντ για τον αλεξ θα ηταν "ποια πηδαμε σημερα?"τυπε γιατι δεν δινεις στις γκομενες αριθμο προτεραιοτητας για να μην εχουν και αγχος?
το αντιστοιχο θρεντ για τον αλεξ θα ηταν "ποια πηδαμε σημερα?"τυπε γιατι δεν δινεις στις γκομενες αριθμο προτεραιοτητας για να μην εχουν και αγχος?
εγω κανω ιππασια για ασκηση
σε ενα μηνα το αλογο εχασε 30 κιλα
σαν αυτην που πασαρες στον παπαζολη ειναι τυπε?Παντως μην φανταστεις οτι προκειται και για τα καλλιστεια του αντεννα, ετσι? Καποιες ειναι καλες, καποιες οχι και τοσο. Δεν εχω και πολυ αυστηρα κριτηρια.
Θα την εχω στα υποψην μου....αλλα αν την πετυχω με το αμαξι ο μονος τροπος θα ειναι να την εμβολισω για να παρω τα στιχια της με την ασλφαλιστικη...Θα σας βοηθήσει και χρυσούν μπρασελέ ρόλεξ .....
Oyster , ανδρικών διαστάσεων ...
σπάνιο σε κυρία ....
Ειχα παει πανω απο εκατο κιλα τυπε, και τωρα ειμαι στα 94. Πρεπει να προχωρησω λιγο ακομη. Το ιδανικο θα ηταν να πεσω κατω απο 90 αλλά εχω αρχισει να κουραζομαι.απο ποσα κιλα τυπε?
Εγω μπορωεγω ξερω.
μολις τωρα το εβγαλα
Μεσα στην ομαδα υπαρχει και μια καργα χοντρουλα, ναι. Οχι σαν αυτη του Παπαζολη παντως.σαν αυτην που πασαρες στον παπαζολη ειναι τυπε?
κοιλια με κοιλια εννοουσε τυπεΠραγματι είχε γράψει κάποτε, πως στις "γκομενες" αρεσει να του τρίβουν την κοιλια.
εγω κανω ιππασια για ασκηση
σε ενα μηνα το αλογο εχασε 30 κιλα
Οχι να την τριβουν. Να ακουμπανε εκει το κεφαλι τους ειχα πει.Πραγματι είχε γράψει κάποτε, πως στις "γκομενες" αρεσει να του τρίβουν την κοιλια.
μια φιλεναδα μας μου ειπε οτι σε προτιμουσε με τα εξτραδακια να ξερεις.Ειχα παει πανω απο εκατο κιλα τυπε, και τωρα ειμαι στα 94. Πρεπει να προχωρησω λιγο ακομη. Το ιδανικο θα ηταν να πεσω κατω απο 90 αλλά εχω αρχισει να κουραζομαι.
στον παπαζολη εστειλες στην χειροτερη ρε τυπε? :SΜεσα στην ομαδα υπαρχει και μια καργα χοντρουλα, ναι. Οχι σαν αυτη του Παπαζολη παντως.
αυτην την εχεις για να βγαζεις τα βιτσια σου ε;κατουρημα ,χυσιμο στην μαπα,ξυλο κλπ......Μεσα στην ομαδα υπαρχει και μια καργα χοντρουλα, ναι.
αυτην την εχεις για να βγαζεις τα βιτσια σου ε;κατουρημα ,χυσιμο στην μαπα,ξυλο κλπ......
καλα εισαιΕιχα παει πανω απο εκατο κιλα τυπε, και τωρα ειμαι στα 94. Πρεπει να προχωρησω λιγο ακομη. Το ιδανικο θα ηταν να πεσω κατω απο 90 αλλά εχω αρχισει να κουραζομαι.
Μην το γελας. Υπηρχε μια περιοδος περσι περιπου τετοια εποχη, που τις εβαζα δυο-δυο την ημερα για να τις προλαβω, οταν ανεβαινα αθηνα.το αντιστοιχο θρεντ για τον αλεξ θα ηταν "ποια πηδαμε σημερα?"
Οχι να την τριβουν. Να ακουμπανε εκει το κεφαλι τους ειχα πει.