paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
οχι φοβερο, ακατορθοτο ειναιΚι ομως...
Τοσο φοβερο σας φαινεται?
Να αισθανθω τοσο πολυ γαμάτος δηλαδη?
αλλα με 14 γκομενες η απορια μου ειναι τι κανεις στο βουρδελακομ
οχι φοβερο, ακατορθοτο ειναιΚι ομως...
Προσπαθω να τις κανω 15.οχι φοβερο, ακατορθοτο ειναι
Δεν πειραζει ρε τύπε. Εκεινη με ελεγε "λουκουμα" και εγω την ελεγα "πουταναριο".
Ωραιες εποχες...
Κι ομως...
Απο ενα πρασινο μπιτλ δε μπορω να βγαλω κανενα συμπερασμα...και να την εχω δει στο δρομο δε θα ηξερα οτι ειναι οδοντιατρος...εγω παντος εχω πετυχει τουλαχιστον 3 που ηταν γαμισημα μουνακια.
Προσπαθω να τις κανω 15.
Σοβαρα τωρα ρε φιλε, 43 χρονων ειμαι. Ειναι δυνατον να μην εχω διαθεσιμα 5-6 κοριτσια καβατζα?
τυπε ειναι αυτη που σου εσκασε μυτη στο γαμιστρωνα με εκεινες τις μποτες που δεν σαρεσουν και την σουταρες?
Καλα ηταν, ναι. Ωραιος τιτλος για ταινια. Ο λουκουμάς και το πουταναριό.Ναι.
Κρίμα... Πρέπει να είσαστε ταιριαστό ζευγάρι.
Εκείνη δεν ήταν οδοντίατρος ρε .
Τι με πέρασες ;;;
Δεν γαμάω οδοντιάτρους.
Δεν ξερω τοτε δεν την εχω προσεξει αν και μενω στις περιοχες που απο οτι λες κινειτε...αν πετυχω πρασινο μπιτλ με αυτοκολητο που μοιαζει με το ιατρικο θα το προσεξω καλυτερα...Επειδή είναι κομπλεξάρες και μαλακισμένες, τις καταλαβαίνεις , γιατί κολλάνε στα αυτοκίνητά τους, τα μαλακισμένα αυτοκόλλητα που δίνει ο σύλλογος.
Διαφέρουν από τα ιατρικά, γιατί μέσα στο σταυρό , έχει οδοντιατρικό κάτοπτρο.
Το γαμήσιμα μουνάκια είναι τελείως διαφορετικό από το Μουνάρα.
Γαμήσιμα μουνάκια , έχει κάμποσες.
Μουνάρες, λίγες.
Αυτή με το πράσινο μπητλ , ανήκει στις δέυτερες.
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι οποια ερχεται, τελικα παραμενει διαθεσιμη για παντα, ακομη κι αν τελικα απομακρυνθει. Αν προσεξες μιλησα και για "πρωην".οχι φοβερο, ακατορθοτο ειναι
Απο συναδελφική αλληλεγγύη υποθέτω....
Ακου. Καποια στιγμη πριν λιγο καιρο βρεθηκα στην Αθηνα. Για πλακα τελειως ειπα να κανω ενα πειραμα.
Εφτιαξα εναν καταλογο με καποιες κοπελες, οι οποιες ηταν γκομενες, μισο-γκομενες, πρωην γκομενες, φακ μπαντις, φιλες και κατι παραπανω, και βγηκαν θυμαμαι 14 ατομα (το θυμαμαι γιατι ειχα φοβο μην βγουν 13 και πηγαινε γρουσουζια). Λεω με ποια να παω αποψε? Δεν μπορουσα να αποφασισω.
Ριχνω εναν κληρο λοιπον στις 14 και βγαινει καποια. Την παιρνω τηλεφωνο να βρεθουμε το βραδυ και βρεθηκαμε.
Αρα οπως αντιλαμβανεσαι το "ποσα κοριτσια εχεις" ειναι λιγο σχετικο. Υπαρχουν οι διαβαθμισεις που σου ανεφερα παραπανω.
Α και η ιστορια ειναι απολυτως αληθινη.
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι οποια ερχεται, τελικα παραμενει διαθεσιμη για παντα, ακομη κι αν τελικα απομακρυνθει. Αν προσεξες μιλησα και για "πρωην".
Σιγα μην εχουν και αγωνια ρε τύπε. Απλως δεν λενε και οχι αν υποβαλω αιτημα.Τι θες να πιστεψουμε δηλαδη ?>οτι 14 μουνια περιμενουνε και ζουνε με την αγωνια ποτε θα πας εσυ Αθηνα για να τις γαμησεις?
Ναι οκ.
Τι θες να πιστεψουμε δηλαδη ?>οτι 14 μουνια περιμενουνε και ζουνε με την αγωνια ποτε θα πας εσυ Αθηνα για να τις γαμησεις?
Ναι οκ.
Μπα, αγαπούλης ειμαι και το γουσταρουν.Tύπε, είσαι αλησμόνητος εραστής