Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιαυτο γαμηστε κωλο που τον ξερουμε καλυτερα,τοσα χρονια μας συντροφευει

και καποια που δε μου εδινε κωλο μου ειπε μεταγενεστερα οτι δεν ηταν προετοιμασμενη δεν ειχε κανει πλυση εκεινο το βραδυ και φοβοταν για μερεντα. εγω εμαθα να σεβομαι το οχι, πιθανον ειναι για καλο δικο μας.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Ακου. Καποια στιγμη πριν λιγο καιρο βρεθηκα στην Αθηνα. Για πλακα τελειως ειπα να κανω ενα πειραμα.
Εφτιαξα εναν καταλογο με καποιες κοπελες, οι οποιες ηταν γκομενες, μισο-γκομενες, πρωην γκομενες, φακ μπαντις, φιλες και κατι παραπανω, και βγηκαν θυμαμαι 14 ατομα (το θυμαμαι γιατι ειχα φοβο μην βγουν 13 και πηγαινε γρουσουζια). Λεω με ποια να παω αποψε? Δεν μπορουσα να αποφασισω.
Ριχνω εναν κληρο λοιπον στις 14 και βγαινει καποια. Την παιρνω τηλεφωνο να βρεθουμε το βραδυ και βρεθηκαμε.
Αρα οπως αντιλαμβανεσαι το "ποσα κοριτσια εχεις" ειναι λιγο σχετικο. Υπαρχουν οι διαβαθμισεις που σου ανεφερα παραπανω.
Α και η ιστορια ειναι απολυτως αληθινη.
φιλαρακι αν η ιστορια σου ειναι αληθινη και δεν εισαι σαν τους κυνηγους και τους ψαραδες παω να κρεμασω αφισα αλεξ στο δωματιο μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε αγορίνα ....

Μουνάρες οδοντίατροι , είναι ελάχιστες.
Μία εξ αυτών , έχει αυτό το αυτοκίνητο ....

τι άλλο να πω ;;;
τυπε ειναι αυτη που σου εσκασε μυτη στο γαμιστρωνα με εκεινες τις μποτες που δεν σαρεσουν και την σουταρες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ακου. Καποια στιγμη πριν λιγο καιρο βρεθηκα στην Αθηνα. Για πλακα τελειως ειπα να κανω ενα πειραμα.
Εφτιαξα εναν καταλογο με καποιες κοπελες, οι οποιες ηταν γκομενες, μισο-γκομενες, πρωην γκομενες, φακ μπαντις, φιλες και κατι παραπανω, και βγηκαν θυμαμαι 14 ατομα (το θυμαμαι γιατι ειχα φοβο μην βγουν 13 και πηγαινε γρουσουζια). Λεω με ποια να παω αποψε? Δεν μπορουσα να αποφασισω.
Ριχνω εναν κληρο λοιπον στις 14 και βγαινει καποια. Την παιρνω τηλεφωνο να βρεθουμε το βραδυ και βρεθηκαμε.
Αρα οπως αντιλαμβανεσαι το "ποσα κοριτσια εχεις" ειναι λιγο σχετικο. Υπαρχουν οι διαβαθμισεις που σου ανεφερα παραπανω.
Α και η ιστορια ειναι απολυτως αληθινη.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 13

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε αγορίνα ....

Μουνάρες οδοντίατροι , είναι ελάχιστες.
Μία εξ αυτών , έχει αυτό το αυτοκίνητο ....

τι άλλο να πω ;;;
Επειδη ρωτησες αν μενω στα βορια προαστια,υπεθεσα οτι εχει το οδοντιατριο της προς τα εδω.Οταν λεω πιο συγκεκριμενος εννοω να μου πεις σε πια περιοχη εχει το ιατριο της και εγω να σου πω αν το εχω επισκευθει.Απο ενα πρασινο μπιτλ δε μπορω να βγαλω κανενα συμπερασμα...και να την εχω δει στο δρομο δε θα ηξερα οτι ειναι οδοντιατρος...εγω παντος εχω πετυχει τουλαχιστον 3 που ηταν γαμισημα μουνακια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
φιλαρακι αν η ιστορια σου ειναι αληθινη και δεν εισαι σαν τους κυνηγους και τους ψαραδες παω να κρεμασω αφισα αλεξ στο δωματιο μου
Aληθεια ειναι. Ο κληρος μαλιστα επεσε σε μια πρωην, η οποία μου ειπε "που με θυμηθηκες ρε λουκουμα?" και της ειπα "εβαλα κληρο και ησουν η τυχερη".
Και μου λεει "ε τοτε να εισπραξω τα κερδη"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006